- 23 Eylül 2012
- 584
- 1.203
- 313
İyi akşamlar arkadaşlar bugün hiç aktif olamadım forumda dolayısıyla beslenmeme de dikkat edemedim.karmakarisik oldu her şey.tabi bu karışıklıkta spor da yapamadım sadece zencefilli detox suyumu icebildim gün boyu..bu arada geçen haftalarda detox suyunu denemiştim 1 haftada 1,5 kg verdirdi bana ama çarpıntı yaptı bende ya da bana öyle geldi bıraktım uzunca süre de içmedim inşallah bu defa yaşamam öyle bişey..
Düello fikrine de bayıldım bence bayağı ise yarar..kızımın ismiyle eslesmem de çok güzel olmuş
Forumda sık sık aktif olamasam da okumaya çalışıyorum tüm yazılanları..malum 3 küçük çocuk olunca günler yoğun geçiyor..
Bugün böyle geçti ama yarın yeniden aynı şekilde devam edicem..asla pes etmek yok
Herkese iyi geceler
Düello fikrine de bayıldım bence bayağı ise yarar..kızımın ismiyle eslesmem de çok güzel olmuş
Forumda sık sık aktif olamasam da okumaya çalışıyorum tüm yazılanları..malum 3 küçük çocuk olunca günler yoğun geçiyor..
Bugün böyle geçti ama yarın yeniden aynı şekilde devam edicem..asla pes etmek yok
Herkese iyi geceler