Olsa Kendimi odaya kilitlerim vallaBende aldim ama cocuklardan binemiyorum
Kız yeni okuyorum yazışmaları fırsatım olmadı dün hiç
Bebeler uyuyunca filtre kahve içme niyetindeyim ama yeşilçay içildiyse ben saksı değilim en çok ben içerim en çok ödemi ben verir en çok yağı ben yakarım ülen
Yeşilçay fotisiyle geliyorum şimdi
Şu saatte yeşilçay içen rakibim var demiyor ki canım sütlaç çekti bi kaşık daldırdım ağzıma fıstıklı lokum attım demiyor demiyor
dün 5 de kalkmıştım sonra uuuyamamıştım.akşam erkenden sızmışım lusi:))
maşallah ☺İyi akşamlar arkadaşlar bugün hiç aktif olamadım forumda dolayısıyla beslenmeme de dikkat edemedim.karmakarisik oldu her şey.tabi bu karışıklıkta spor da yapamadım sadece zencefilli detox suyumu icebildim gün boyu..bu arada geçen haftalarda detox suyunu denemiştim 1 haftada 1,5 kg verdirdi bana ama çarpıntı yaptı bende ya da bana öyle geldi bıraktım uzunca süre de içmedim inşallah bu defa yaşamam öyle bişey..
Düello fikrine de bayıldım bence bayağı ise yarar..kızımın ismiyle eslesmem de çok güzel olmuş
Forumda sık sık aktif olamasam da okumaya çalışıyorum tüm yazılanları..malum 3 küçük çocuk olunca günler yoğun geçiyor..
Bugün böyle geçti ama yarın yeniden aynı şekilde devam edicem..asla pes etmek yok
Herkese iyi geceler
Detox cayimi hazirliyorum her sabah oldugu gibi
aynen katılıyorum canımSelamlar herkese bugün dün akşam yedigim naneler yüzünden artı gördüm ama olsun bugün asla kaçamak yok.(inşallah
Kahvaltı sahanda yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim köy ekmeği
Buraya girmedigimde kaçamak yapıyorum varya hepimiz aslında birbirimizi motive ediyoruz
odaya kitleme olayını sevdimOlsa Kendimi odaya kilitlerim vallabana da bı spor yaptirmiyolar.sirtima çıkıyorlar bacaklarımın arasinda kovalamaca oynuyorlar ancak küçüğü uyutunca ne yaparsam
Eveet canım aramızda fark yok. Bu hafta rakibizz. Tatlı rekabetler en güzelii. Kaçamak yapmamak için direnelimmAhh kuzum bende seni arıyodum diyorum birisiyle kilomuz aynıydı ama kimdikuzum ben bugün arti gördüm zaten aramızdaki fark da çok takipteyim
şifa olsunKalorisizdir diye kaynattığım sütün üstündeki kaymağı yedim. Sütten yapılıyor ne kadar kalorili olabilir diye düşündüm. Ama şok oldum kalorisine. Çok mutsuzum
Şimdi benim rakibim olarak oh yarasın mi demem gerekiyorKalorisizdir diye kaynattığım sütün üstündeki kaymağı yedim. Sütten yapılıyor ne kadar kalorili olabilir diye düşündüm. Ama şok oldum kalorisine. Çok mutsuzum
Yok kız yoğurt yapıcaktım. Sütü kaynattım. Üzeri tabaka oluyor ya onu yedim. Öyle marketteki kaymaklar değil yani.şifa olsun
karataya göre yağlar yakılıyor yağa dönüşmüyor
senin kaymak da enerjiye dönüşür inşallah. ekmeğe banıp yemediysen tabi
Eveet sen oh yarasın daha çok yeseydin falan demelisinŞimdi benim rakibim olarak oh yarasın mi demem gerekiyor
Şaka tabiki az Leslie falan yaparsın kuzum olmaz biseycik
Çok güzelEliptik yapamadim ama 25 dk leslie 2 mil yaptim 30 dkya tamamlayamadim ya
O zaman 1 kg dambıl ile kol için egzersiz yapabilirsinKız yeni okuyorum yazışmaları fırsatım olmadı dün hiçvalla öyle değilim keşke olsam kiloma asla bakmayın kolum 30 cm daha ne deyim
Hiç bir şey olmaz canım, moralini bozmaKalorisizdir diye kaynattığım sütün üstündeki kaymağı yedim. Sütten yapılıyor ne kadar kalorili olabilir diye düşündüm. Ama şok oldum kalorisine. Çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?