- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Afiyet olsun canımBugün neler yedim;
12:00
İncirli cevizli yulaf lapası
ara
2 mandalina
akşam 18:00
1 tabak orman kebabı
2 yk pilav
Yoğurt
su
2 lt
1 saat yürüyüş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımBugün neler yedim;
12:00
İncirli cevizli yulaf lapası
ara
2 mandalina
akşam 18:00
1 tabak orman kebabı
2 yk pilav
Yoğurt
su
2 lt
1 saat yürüyüş
Gelir o, azimli baya söyleyeyim, tam dişine göre@YuKaYu neredesin benim rakibimm
65.7 çıktım sabah canım
Hay hay lusişçim
Bir üçüncülük 2 kişiye birden yetmezdi zaten
Çok veren kazansın
Kaç kiloydun canım sen?
Tablo için de emeğine sağlık sarayca ❤
Delirmek analığın şanındandır canım delirmeyen varsa beri gelsinBundan sonra karar verdim. Haftasonlari esim evdeyken 30 40 dk eliptik yapicam. Ev işi olsa bile beklesin. Sanki gecikse ne olacak. Günlük işime bile yetisemiyorum bazen nefes alamiyorim, deliriyormuşum gibi geliyor.
Alttaki bki tablosunu değiştir canım 65.7 yakışır65.7 çıktım sabah canım
Töbe de nasıl unutmuşum nasıl nasıl olay yerine yakınız rıza baba hemen müdahale ediyoruZAlttaki bki tablosunu değiştir canım 65.7 yakışır
Ben de seni yenicem canımHmmm tamam o zaman bu hafta gözüm üstünde yinede, seni yeneceğim
Hodri meydanBen de seni yenicem canım
Ben kilo alınca dokunuyorum, verirsem ilk iş orayı değiştirmek oluyorTöbe de nasıl unutmuşum nasıl nasıl olay yerine yakınız rıza baba hemen müdahale ediyoruZ
Harikasin tebrikleeDiyetin 5,şekersiz beslenmenin 7.günü bitti.
10.000 adım
3.700 litre su
30 dakika zumba
Bacak egzersizi
Diyetin dışına çıkmadım künefeyi reddetmişim daha ne yapabilirimm
Günü kapatmış bulunuyorumm
Bebeler uyuyunca filtre kahve içme niyetindeyim ama yeşilçay içildiyse ben saksı değilim en çok ben içerim en çok ödemi ben verir en çok yağı ben yakarım ülen
Neyseki gunduz icmistim hemde kabuk tarçınlıBebeler uyuyunca filtre kahve içme niyetindeyim ama yeşilçay içildiyse ben saksı değilim en çok ben içerim en çok ödemi ben verir en çok yağı ben yakarım ülen
Yeşilçay fotisiyle geliyorum şimdi
Herkes kendi rakibi kıskandırsınNeyseki gunduz icmistim hemde kabuk tarçınlı
TemamHerkes kendi rakibi kıskandırsın
En dişli rakibi bana mı verdin kızz yapılır mı buGelir o, azimli baya söyleyeyim, tam dişine göre
Şu saatte yeşilçay içen rakibim var demiyor ki canım sütlaç çekti bi kaşık daldırdım ağzıma fıstıklı lokum attım demiyor demiyor
Sagol cnm karnim cok şişti, sutude icmedim :)Çok güzel afiyet olsun
1-0 ondesin bendenBugun 20 25 dk yurume de yaptim Mefkurem kucuk uyaninca devamı gelmedi. Eliptige binecektim o da olmadi
Sen istersen 2 kilodan fazla bile verirsin cnmKız inat ettim gelip seni yakalıyacağım
Eşin, senin rakibin olacak tatlim :))@YuKaYu Eşleşmişiz canım bu hafta seni kovalayacağımm Benim canım eşimmm bu hafta biz kazanalımmm grup olarak ne dersinn ?
SüperrrrrDiyetin 5,şekersiz beslenmenin 7.günü bitti.
10.000 adım
3.700 litre su
30 dakika zumba
Bacak egzersizi
Diyetin dışına çıkmadım künefeyi reddetmişim daha ne yapabilirimm
Günü kapatmış bulunuyorumm
Menü biraz cumalik olmuş sanki cnm afiyet olsun :)Menümü yazayım
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
50 Gr kepekli ekmek