- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
Bir tane var galiba ama 5-600 gram filan onu saymiyorum o sudur ...hepimiz harikamıyız neyiz? gördüğüme göre + yok
Iyi gittik Bu hafta bakalim haftaya cumaya kadar hedefim Bir kilo vermek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tane var galiba ama 5-600 gram filan onu saymiyorum o sudur ...hepimiz harikamıyız neyiz? gördüğüme göre + yok
allah kabul etsinHepinizi tebrik ederim kızlar
Ben oruç tutuyorum biraz daha bekleyip öyle bildireceğim inşaAllah
Ama liste yapcz bildir derseniz dün iftardan önce tartılmştm onuda bildirebilirim
Yok maalesef bu hafta diyet yapamadım hiccanım spor yapıyorsan kastan da almış olabilirsin
Amin canım Allah razı olsunallah kabul etsin
İnşallah 3 hafta daha var onumde :)Kuzum ben de 2-3 kilo artısın zannettim 600 Gr yarın gider bile hadi bu hafta yeni başlıyor, çok güzel eksiler seni bekliyor
Yaptım canim kiloda sadece 800 gram oynadi malesef ama kasim arttığı için ve adet dönemi malesefYag oraninda Güzel düşüş var cnm
Kilo olarak bildirim yapmiyormusun
Yoksa benmi kacirdim :)
Senin kiloda cok güzel eksi cnm, daha ne olsunYaptım canim kiloda sadece 800 gram oynadi malesef ama kasim arttığı için ve adet dönemi malesef
Cok tesekkur ederim cnmçokkkk harikasınn bayıldım azmineee :)
Ben de tam etiket yapacaktım, bekleriz kuzumHepinizi tebrik ederim kızlar
Ben oruç tutuyorum biraz daha bekleyip öyle bildireceğim inşaAllah
Ama liste yapcz bildir derseniz dün iftardan önce tartılmştm onuda bildirebilirim
Ben ben benAksama spora kimler dahil bakiyim
Varmi artiran
hepimiz harikamıyız neyiz? gördüğüme göre + yok
Evet canım çok güzel şeyler olacak 2 ay sonra 80 ler gelecek görde bakİnşallah 3 hafta daha var onumde :)
Okkkk aksama hazir olBen ben ben
Ben sabah 30 dk eliptik yaptım akşamda az biraz eliptik yaparım :)Okkkk aksama hazir ol
Eeee kizlar baska spor yapan yokmu
Buladarmiyiz
Biraz iyi olursam, bugün bantta yürümek istiyorum cnmOkkkk aksama hazir ol
Buladarmiyiz
Biraz iyi olursam, bugün bantta yürümek istiyorum cnm
Süpersiniz kizlarBen sabah 30 dk eliptik yaptım akşamda az biraz eliptik yaparım :)
Ben şimdi başlıyorum kuzum yarım saat göbek ağırlıklı tüm vücut yapcam akşam yatmadan da Leslie insallahOkkkk aksama hazir ol
Buladarmiyiz
Bende varımm. Zumba ile dahil oluyorummOkkkk aksama hazir ol
Buladarmiyiz