- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Yasa Nayır nolamaz yeme kuzum, zehir onlar çok sağlıksızAllahım ofise künefe geldiii. Şekersiz besleniyorum diye bunlar benim sabrımı zorluyooor. Hayır yiyemem hayıııır nasıl dayanıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasa Nayır nolamaz yeme kuzum, zehir onlar çok sağlıksızAllahım ofise künefe geldiii. Şekersiz besleniyorum diye bunlar benim sabrımı zorluyooor. Hayır yiyemem hayıııır nasıl dayanıcam
Yemedim ofistekiler götürdüü. Ben incir-hurma ile tatlı isteğimi götüreyim bariYasa Nayır nolamaz yeme kuzum, zehir onlar çok sağlıksız
Uyumuşum kuzm ya şimdi bildiriyorumBegonya2 kuzu seni bekliyoruz aman unutmayasın
Aferim süpersiniz gercektenBen şimdi başlıyorum kuzum yarım saat göbek ağırlıklı tüm vücut yapcam akşam yatmadan da Leslie insallah
bunu nasıl hesaplıyorsunuzMaşallah canım kas artmış yağ düşmüş harika
maşallahh canımm
Ben dayanamzadım sanirim ağlardım vallaKünefe ne yaeeaaaAllahım ofise künefe geldiii. Şekersiz besleniyorum diye bunlar benim sabrımı zorluyooor. Hayır yiyemem hayıııır nasıl dayanıcam
Yemedim ofistekiler götürdüü. Ben incir-hurma ile tatlı isteğimi götüreyim bari
Ofiste diyet yapan başka arkadaş var beraber yapıyoruz. O hepsini yedi. Farkımız burada ortaya çıkıcak diye düşünü
maşallahh canımm
2 güne geçiyor:))Ay kizlar okadar spor yapmisimki dün karnimin kaslari agriyo öksürünce hareket edince
analiz yaptığım halde bana yeterli gelmiyor gönül ister ki haftada 3 kilo falan vermek :)Senin kiloda cok güzel eksi cnm, daha ne olsun
bende analiz yapan tartı varbunu nasıl hesaplıyorsunuz
Dayandım canım aşırı zor oldu ama dayandım. İncir hurma falan aldım haftasonu yine böyle bir durumla karşılaşırsam onlarla yetinicemBen dayanamzadım sanirim ağlardım vallaKünefe ne yaeeaaa
Tebrik ederim canım cok Güzel