🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Maşallah güzel kilo verdin, devamı gelecek ve 58 kilo olacaksın inşallah canım

Ben yeni uyuyacağım saat 4.05, bu gün cuma olmasına rağmen çok güzel geçti darısı diğer günlere
Cok geçe kalmişin cnm
Oglen yediginle, uyumadan iyi dayaniyon :))) masallah
Hayırlı sabahlar kızlar 30 dk eliptik bisiklet yaptım yaklaşık 330 kalori gitti ... Bu arada bugün oruç tutmaya kalktım umarım becerebilirim Recep ayının ilk gunu diye
Orucken spor baya zor olur cnm
Susamadinmi
Merhaba
Spor 15 dk Leslie
10 mekik
10 supat
10 tane sağ sol bacak açma
KAHVALTI
1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
2 TANE TAMBUGDAY EKMEK
KİRAZ SAPLI ÇAY
1 TANE HAVUC VE MAYDANOZ
Cok guzel cnm
Kahvaltina peynir, zeytinde ekliyebilirsin

Kiraz sapli cay, form caymi?

Arkadaşlar son 3 aydır haftasonu hiç dikkat etmeyip, pazartesiden itibaren sıkıyodum ve doğru düzgün kilo veremediğim gibi hep aldım, ya da yerimde saydım, işin garip tarafı bir al bir ver olduğundan vücut daha da yağlandı, maalesef durum bu bu nedenle bu hafta bir liste yapmaya karar verdim, böylece haftasonu eksilerek geçirmiş olurum

Şimdi kendime detoks çayı hazırlıyorum S Seda1985 sana özendim
kahvaltım
2 yumurta
Yarım muz
Limonlu su

Cok geçe kalmişin cnm
Oglen yediginle, uyumadan iyi dayaniyon :))) masallah

Orucken spor baya zor olur cnm
Susamadinmi

Cok guzel cnm
Kahvaltina peynir, zeytinde ekliyebilirsin

Kiraz sapli cay, form caymi?
Günaydın canım Dün akşam inanılmaz rahattım, bende çok şaşırdım, baş dönmesi vs. Olabilirdi ama olmadı çok şükür

Süpersin canim
afiyet olsun canim

Yumurta diyetinimi yapican cnm
Cumaya yakinmi yapsaydinizki
Günaydın canım Dün akşam inanılmaz rahattım, bende çok şaşırdım, baş dönmesi vs. Olabilirdi ama olmadı çok şükür
Ben gündüzleri hic aramiyorum ama akşamları cok zorlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…