- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Merakla bekliyorumHaklısın valla çünkü ben normal diyetle verince hem belli olmuyor hemde kaptan gidiyor şimdiden bile farketti 30 gün sonra resim atarım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merakla bekliyorumHaklısın valla çünkü ben normal diyetle verince hem belli olmuyor hemde kaptan gidiyor şimdiden bile farketti 30 gün sonra resim atarım:)
Afiyet olsun canımKahvalti
Peynir
Zeytin
Domates
Bir tane Wasa
aksama bilmiyorum daha
Hadi o zaman 1 ay sonra gitsin 5 kilo
Bende kahve aldım afiyet olsun canımAra öğünüm türk kahvesi ve zuber
Afiyet olsun canımKızlar oruç tutamadım sütum gitti çünkü sabah elma, mandalina, bir avuç soslu fıstık , 1 tabak yoğurtlu yulaf yedim
İnşallah canımcımHadi o zaman 1 ay sonra gitsin 5 kilo
Canım faydasını gordun mü daha öncelerden yazdiysan kacirmisimdir
Allah kabul etsinŞu an susamadim ama sütümde azalma olacak gibi akşam bol bol içerim kızım ek gıdaya geçti tarhana çorbası yoğurt kiraz kaynaticam birazdan da iftara kadar idare edeceğiz inşallah
İlk defa yapıyorum canım pazartesi yazarım farkıCanım faydasını gordun mü daha öncelerden yazdiysan kacirmisimdir
Afiyet olsun, ne güzel bir tabakKahvaltım
Eki Görüntüle 2782290
Türk kahvesi + bi çay kaşığından az hindistan cevizi yağı
Eki Görüntüle 2782292
Sanırım 1-2 gün denemiştim ama hoşlanmadım, faydasını gören oldu mu hiç bilmiyorumKizlar bide yoğurt limon pulbiber kürü var ya meşhur hiç deneyen oldu mu?acaba bu 1 aylık süreye eklesek mi ben çok duydum ama hiç denemedim
Ben bunu görmemişim, canım cardio yapamıyorum beni çok yoruyor, ama gençler katılabilir bence her hareket miskinlikten iyidirKızlar ne dersiniz bu programa ? Faydalı olur mu acaba yapsak mı ? 3-5 dakikadan ne kaybederizz ?Eki Görüntüle 2782100
61 kilosun, yeni diyete başladın bence hayli hayli verirsin, yeter ki diyeti bırakmaBenim de hedefim 58 i görmek inşallah