• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hayırlı geceler arkadaşlar , Benim 8 aylık bebeğim var bu 2. Bebeğim ..ilk gebeliğim de 100 kilo üstündeydim tartıya çıkamayacak kadar kotu durumda olduğumdan 100 den sonrasını bilmiyorum ...doğum yapıp 5. Gün eve geldiğimde 88 kiloydum bebeğim 6 aylıkken 52 kg inmistim 65e kadar kendi gitti sonrası çabalarimla ..bu gebeliğim de ise 80 kg dim şu an ise 67 deyim sütüm azaldığını düşündüğüm için diyete yeltensemde yapamadım şu anda sağlıklı şeyler yemeye çalışarak sporla aşırı az yemeden sütümü kontrol ederekten vermek istiyorum kıyafetlerim olmuyor 52 kg olmalıyım yeniden ama bu 1 aylık sürede bakalım neler başarabileceğim göreceğim inşallah...letgodan eliptik bisiklet aldık her gün en az 30 dk yapıyorum ... Öptüm sizi kızlar fat lar artık fit olacak inşallah :)))
Fat değil fit olacağız 🤩 Bende öpüyorum 😘

Son düzenleme:
Sabah: elma
Nar, muz , mandalina karışımı
Yoğurtlu yulaf karışımı

Öğlen: sucuklu yumurta, 1 dilim ballı tereyağlı ekmek

Akşam: bı kase patatesli etli yemek
Bı kaç kaşık patlıcan kozlemesi

Yatarken sirke içeceğim
30 dk eliptik yaptim
Canım menü yorumu yapmıyorum ama sen emzirdiğin için yeşillik, salata ve yoğurt her öğünününe bol bol eklemeye çalış, 2-2,5 lt su içersen hem sütün azalmaz hem kilo verirsin👍

Kizlar bugün çok yoğundum o yüzden çok katılamadım ama geçte olsa şimdi 20 day shared level 1 3. Günü tamamladim
Of bir ay sonra inanılmaz derecede vücut ölçülerin küçülecek,🤩 ben bu programı ilk yaptığımda 65 kilo civarındaydım yani 18 kilo verdikten sonra başladım ve 1 hafta yaptıktan sonra herkes şok oluyordu nasıl bu kadar kilo verdin diye, yani 18 kiloyu o kadar verdim kimse kilo verdiğimi anlamadı, bu programı yapmaya başlayınca anladılar :rolleyes:

Hayırlı geceler arkadaşlar , Benim 8 aylık bebeğim var bu 2. Bebeğim ..ilk gebeliğim de 100 kilo üstündeydim tartıya çıkamayacak kadar kotu durumda olduğumdan 100 den sonrasını bilmiyorum ...doğum yapıp 5. Gün eve geldiğimde 88 kiloydum bebeğim 6 aylıkken 52 kg inmistim 65e kadar kendi gitti sonrası çabalarimla ..bu gebeliğim de ise 80 kg dim şu an ise 67 deyim sütüm azaldığını düşündüğüm için diyete yeltensemde yapamadım şu anda sağlıklı şeyler yemeye çalışarak sporla aşırı az yemeden sütümü kontrol ederekten vermek istiyorum kıyafetlerim olmuyor 52 kg olmalıyım yeniden ama bu 1 aylık sürede bakalım neler başarabileceğim göreceğim inşallah...letgodan eliptik bisiklet aldık her gün en az 30 dk yapıyorum ... Öptüm sizi kızlar fat lar artık fit olacak inşallah :)))
Canım ne kadar çok kilo alıp bi o kadar da vermişsin valla hayran kaldım. Doğum kilolarının öoğu girmiş aslında. 100 kilolardan geldim diyosun. 52 de olursun kesimlikle. O inanç var gibi sende ama bu grubu bırakma hep destek olalım ki hedeflerimize ulaşabilelimm

Lamaziaa Lamaziaa canım muz ve elmayı sakladım ama tavuk yok, mecburen yarın markete gideceğim 😃
Markete git tam anlamıyla yapalım bahanemiz olmasın 😂😂
Ben yarın tekrar tartılıcam ama 12-1 gibi uyandığım için kesin bugüne göre + çıkarım tartıda. Ama olsun önemli olan haftaya cuma hangi kiloda çıktığımızz 🌸

Kızlar ne dersiniz bu programa ? Faydalı olur mu acaba yapsak mı ? 3-5 dakikadan ne kaybederizz ?
CF604248-20DA-4C3B-A7C6-8C35009C9754.jpeg

Tekrar hoşgeldin canım ❤️ kolayı benim kadar kimse sevemez idi, Karatay diyeti yeni yeni meşhur olmuştu ve ben o zaman çok zararlı diye bıraktım kolayı ve granül kahveyi 😃 şimdi evimize meyve suyu dahi alınmaz, içecekler maden suyu, ayran, kefir, şalgam, Türk kahvesi çay, bitki çayları 😀
Kola muptelasu degildim yinede iciyordum. Ekimden sonra 1 2 bardak belki içmisimdir. Cocuklara meyve suyu aliyoruz ama içemiyorum artik bir kez denemistim sekeri bogazimi yakiyor

Tekrar hoşgeldin canım ❤️ kolayı benim kadar kimse sevemez idi, Karatay diyeti yeni yeni meşhur olmuştu ve ben o zaman çok zararlı diye bıraktım kolayı ve granül kahveyi 😃 şimdi evimize meyve suyu dahi alınmaz, içecekler maden suyu, ayran, kefir, şalgam, Türk kahvesi çay, bitki çayları 😀
Kolayla hiç işim yokta granül kahvedemi zararlıymış :cry:

Meraba. Benimde diyete basladigimda bebegim 8 aylikti cok sorun yasamadim. Ama birden cok cok kg veremedim tabi ilk iki ay toplamda 5 kg vermistim

İstersen atabilirsin sen canım. Biz haftada 1 kere Cuma günleri tartı kontrolü yapıp tabloya yazıyoruz
Tmm cnm sagolasin
Kola muptelasu degildim yinede iciyordum. Ekimden sonra 1 2 bardak belki içmisimdir. Cocuklara meyve suyu aliyoruz ama içemiyorum artik bir kez denemistim sekeri bogazimi yakiyor
Keşke cocuklarada vermesen 😐
Kolayla hiç işim yokta granül kahvedemi zararlıymış :cry:
Granül, kahve yerine gecmiyor cnm
İçinde cok fazla katki maddesi var
Filtre kahve yada Türk kahvesi icilebilir

Back