• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Markete git tam anlamıyla yapalım bahanemiz olmasın 😂😂
Ben yarın tekrar tartılıcam ama 12-1 gibi uyandığım için kesin bugüne göre + çıkarım tartıda. Ama olsun önemli olan haftaya cuma hangi kiloda çıktığımızz 🌸
Evet listeye tam uymak istiyorum 🤩 artı çıkamazsın olumlu düşünelim hep 😍

Günaydın herkese bende kendimi tanıtıyım adım enise 25 yaşındayım işyeri hemşireliği yapıyorum 1 senelik evliyim cocuk veya hamilelik durumu Yok hep kilolu bir çocuktum lisede en son 92 kiloyu gordum sonra çok hızlı bir surede kilo verdim 70 lere indim ve kilomu koruyarak hatta yavas yavas vererek üniversitede 58 kiloyu gordum sonra okul bitince is hayatim hep masabaşı otura otura kilo aldim ve 2 senede 76 kiloyu gordum hedefim tekrar 58 kilo olmak

Günaydın kizlar.Dun gece yarısına kadar baş ağrısı çektim açlık yoktu ama ilk günden heralde bide çay+abur cubur etkinliğimi gerçekleştiremedigimden heralde😬gece 2 de bı parca ekmekle bikac yeşil zeytin yedim midem çok bulandı 🤕şu an iyi uyandım.2 bardak su içtim.
Kahvaltı 12 de 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin
Arada meyve
Akşamda tavuk çorbası,çok az bulgur pilavı ve cacık düşünüyorum.

Herkese bol enerjili saatler💪✌️

Günaydın herkese bende kendimi tanıtıyım adım enise 25 yaşındayım işyeri hemşireliği yapıyorum 1 senelik evliyim cocuk veya hamilelik durumu Yok hep kilolu bir çocuktum lisede en son 92 kiloyu gordum sonra çok hızlı bir surede kilo verdim 70 lere indim ve kilomu koruyarak hatta yavas yavas vererek üniversitede 58 kiloyu gordum sonra okul bitince is hayatim hep masabaşı otura otura kilo aldim ve 2 senede 76 kiloyu gordum hedefim tekrar 58 kilo olmak
Günaydın

Merhaba hoşgeldin :) konu ile alakasız ama iş yeri hemşireliği için belge almak mı gerekiyor acaba özelde oluyor değil mi birde

Merhaba evet işyeri hemşireliği sınavı var yılda 2 kere ona giriyosun canim evet özelde rahat bir is
Ben belge alınıyor para ile diye biliyordum sınav olayını ilk defa duydum bende gireyim sınava öyleyse şu an bebeğim küçük ama emzirmeyi bırakınca çalışmayı düşünüyorum bir alternatif olur kaç puan almak gerek heyecanlandım şimdi biraz araştırayım ben :) gece nobetli 2 çocukla çalışamıyorum çünkü ve iş hayatını bırakınca arayış içine girdim ne yapsam diye öyle çıkmaza girdim

Ben belge alınıyor para ile diye biliyordum sınav olayını ilk defa duydum bende gireyim sınava öyleyse şu an bebeğim küçük ama emzirmeyi bırakınca çalışmayı düşünüyorum bir alternatif olur kaç puan almak gerek heyecanlandım şimdi biraz araştırayım ben :) gece nobetli 2 çocukla çalışamıyorum çünkü ve iş hayatını bırakınca arayış içine girdim ne yapsam diye öyle çıkmaza girdim
Önce sınavdan 60 puan alman lazim canım ondan sonra kazanırsan belge ücreti yatiriyosun ama ill öncelikle kursa kayıt olman gerekiyor zorunlu maliyetini sana soyle soylıyım 600 lira kurs ücreti 250 falan sınav 150 falanda belge ücreti idi 1000 liraya falan geliyor ama.iyi.arastirman lazim her ilde kurs ücreti baya fark ediyor soyle iyi tarafı var sınavı kazanamadin diyelim hakkın yanmıyor sınırsız hakkın var sadece herseferinde sınav ücretini yatırmam yeterli oluyor

Günaydın kizlar.Dun gece yarısına kadar baş ağrısı çektim açlık yoktu ama ilk günden heralde bide çay+abur cubur etkinliğimi gerçekleştiremedigimden heralde😬gece 2 de bı parca ekmekle bikac yeşil zeytin yedim midem çok bulandı 🤕şu an iyi uyandım.2 bardak su içtim.
Kahvaltı 12 de 2 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin
Arada meyve
Akşamda tavuk çorbası,çok az bulgur pilavı ve cacık düşünüyorum.

Herkese bol enerjili saatler💪✌️
Geçmiş olsun canım , ilk gün olduğu için, vücutta olan toksik maddeler atılıyor, bu gün daha güzel geçer umarım

Back