Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben badladim bugün Bir bardak kaldi hata ictim tadida cok güzeldi üc gün yapicam pazartesi 62 ucundanda olsa görmek istiyorumÇarşamba Perşembe düşünüyorum
Ne güzel iste bende artik hic acikmiyorum doymak icin yiyorum vallahHunharca çay içiyorum kızlar zerre açlık yok maşallah
Lamaziaa canım muz ve elmayı sakladım ama tavuk yok, mecburen yarın markete gideceğim
Ne kadı 62 ye görürsün inşallahBen badladim bugün Bir bardak kaldi hata ictim tadida cok güzeldi üc gün yapicam pazartesi 62 ucundanda olsa görmek istiyorum
maşallah diyelim kendimizeNe güzel iste bende artik hic acikmiyorum doymak icin yiyorum vallah
Pazartesi kontrol tartisi yapiliyormu cnmmaşallah diyelim kendimize
Bence zorunlu olmasın, isteyen bildirebilir, bir süre sonra insan bıkıyor, yani ben gruplarda iken bıkmıştım oradan biliyorumPazartesi kontrol tartisi yapiliyormu cnm
Muhteşem canım afiyet olsunIyi akşamlar
12.02. Cuma
Sabah
Sade kahve
Öğle
1 bar süt
1 avuc kuruyemis
3 hurma
3 kş yulaf
Aksam 18.00
1 tb firinda kiymali patlican (kizartma degil)
Salata
2 ince dil. Tb ekmek
Su 2 lt
Detoks cayi 1 lt olur
Spor 20 dk. Yürüyüş
İnşallah öyle oluryansın yağlarTekrar hoşgeldin canım vereceğiz inşallah, ayol bizim kilo verenlerden ne eksiğimiz var mandalina reçeli yaptın mı bu arada
sen yemeğini yap yedir, ama kendine de yap, diyet demek yememek değil, sağlıklı olanları yemektir, zaten yemek yapmayı da seviyorsun , kendine daha sağlıklı olanları yapar yersin bal gibi de kilo verirsin
Afiyet olsun canim aksam ekmek hic yeme derim ben sabah ye kahvaltiyaIyi akşamlar
12.02. Cuma
Sabah
Sade kahve
Öğle
1 bar süt
1 avuc kuruyemis
3 hurma
3 kş yulaf
Aksam 18.00
1 tb firinda kiymali patlican (kizartma degil)
Salata
2 ince dil. Tb ekmek
Su 2 lt
Detoks cayi 1 lt olur
Spor 20 dk. Yürüyüş
Keşke o kadar iradeli olsam ama hiç yemeyince vücudum resmen yoksunluk çekiyo azar azar yiyip o isteği bastiricam ben de inşallah basaririmAslında 1 hafta sabredip karbonhidrat almasan hiç acıkmadığını göreceksin, sonra yine sabah ekmek vs. Yersin
Sagol tatlimMuhteşem canım afiyet olsun
Bu hafta ekmek yemeyi düşünmüyorum zaten cnm bugün son ekmekti :)))Afiyet olsun canim aksam ekmek hic yeme derim ben sabah ye kahvaltiya
Arkadaşlar sizden ricam var
akşam müsait bir zamanda kendinizi tanıtabilir misiniz, kendinizi, kilo maceralarınızı, pişmanlıklarınızı, neden kilo aldığınızı hayallerinizi vs. Böylece hepimiz daha iyi tanışır ve kaynaşırız, unutmayın ne kadar muhabbet, o kadar motivasyon demektir
Sarayca
@guziss35
@ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
@L O L
brctkc
Mefkurem
@YuKaYu
halacocuksun
@aijoo
badem000
@Portakalli cikolat
@GuZeLHaTuN007
SüpersinSagol tatlim
Bu hafta ekmek yemeyi düşünmüyorum zaten cnm bugün son ekmekti :)))