• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Tabiki
Ben Berfin dede 16 yaşındayım ve 78 kilodayım İzmir'de yaşıyorum küçükken çok zayifmisim biz babam yüzünden hiç iyi bir hayat yaşamadık annem hep dertler içinde yaşadı aslen vanliyim babam bizi şehir şehir gezdirdi ama keyif için değil sevdiği kadınlar için hiçbir zaman biz için birşey yapmadı en son bizi sakaryaya götürdü dedemin yanına bizi ordada bıraktı ve kendisi kadınların peşinden koştu ben taki İzmir'e gelene kadar zayıftır sonra geldi bizi İzmir'e getirdi bir eve soktu tanımadığımız iki kadın annemin kumalari öyle öyle derken ben kendimi yemeğe vermişim haberim yok yaşadığım bazı şeyler var kime anlatsam inanmazlar diye soylemedigim ben o olayları yaşadıkça yemek yedim ama artık çok sıkıldım yaşıtlarım çok güzel eğleniyorlar ben hep sönük mutsuz sevdiğim insanlar tarafından redediliyorum bir kere ilaçlara canıma kıymaya calistim ama olmadı yapamadım annemi yanlız bırakmazdim hayat benim hiç yoktu halada yok herşey boş diyet yapıyorum aynı günde bozuyorum benim hikayem bu kadar olduğunca kısa yazmaya çalıştım amaaa
Hoşgeldin canım aramıza. Hayatın çok zormuş kendini yemeğe vermen çok doğal yemek bizi mutlu ediyor. Yaşın çok ufak önünde çok güzel zamanlar var. Kilo verdikçe kendine güvenin yerine gelicek ve istediklerini elde ediceksin.

Bugün neler yedim,
Kahvaltı 11:00
2 yemek kaşığı domates biber kavurması
1 kare peynir
2 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
Şekersiz türk kahvesi

akşam
Fırında karışık kızartma ☺️
yoğurt

su 1 bucuk lt
30 dk yürüyüş

Bende tanıtayım kendimi. ☺️
ben Özge, 25 yaşındayım, İnşaat teknikeri ve restoratörüm. Tabi şuan ev hanımıyım😂Küçüklüğümden beri dikkat ederek geçirmeye çalıştım. Kilo almaya meyilliyim. Pkoyum. Evlenene kadar 68 75 arası geziyordum. Azcık salsam alıyorum zaten. Evlendikten sonra 1 bucuk senedir uçtum gittim. Rekorum 96yı gördüm. Şuan 89a inebildim ancak. Bu arada haşimato tiroidi olduğumuda öğrendim 2 ay önce. Sanırım hepsi kilo almaya meyilliyor. 1 bucuk yıl içerisinde de 2 sağlıksız gebeliğim oldu. Ağır ilaçlar almak zorunda kaldım. Onların psikolojimidir nedir. Birde tabi işten çıktım hareketsiz kaldım. Yedimde 😂
Şimdi gebelik için tedavi görüyorum. İnşallah sağlıklı bir gebeliği yakalayabilirsem hamileliğime kadar inebileceğim kiloya inip. Hamileliğimide diyet ile gecirmek istiyorum. Hedefim 65-70 arası🤲🏼🥰
Tekrar hoşgeldin canım ❤️ kilo verdiğinde belki de tedaviye gerek kalmayacak, ben 2012 de açtım bu günlüğü kızım tüp bebek tedavisi ile dünyaya geldi, 5 aylık oldu diyete başladım, 20 kilo verdim ve hiç beklemediğimiz zamanda hamile kaldığımı öğrendim, o dönem ağır spor da yapıyordum ve hala lohusa olduğum için regl hesabı yapmıyordum 🤩 darısı başına sağlıkla 😘

Yedik yedik de ne oldu :deli:
Nasıl ilerlemeyi düşünüyorsun canım Karatay usülü mü ?
Yok sabah ekmekli kahvaltı, akşam karbonhidrat sız akşam yemeği olacak şekilde 2 öğün devam edeceğim, arada akşam yerine öğlen yiyebilirim ama 😃 haftasonu çok kaçırdığımdan 2 günlük modifiye liste yapacağım, bazen de detoks 🤩

Ben de kendimi tanıtayım🙂
Adim canan36 yaşındayım.
Ev hanımı modundayım şu ara.
2 oğlum var biri 4 diğeri 7 yaşında.
Çocukluğumdan beri tombiktim zaten.evet çocuklar bu konuda çok acımasız yaşadım gördüm. :( Malesef ergenliğindw kiloma göre istediğim kıyafetibulamamakla geçti.üni bitince 70 e dayandım.birazdiyet yapıp kilo verdim.evlilik arefesiydi zaten .evlendim sonra 57 ye kadar düştüm.çok güzel hissediyordum🥰manken gibi falan.kısa sürdü.hamile kaldım.kendimi mahrum boraktığım herşeyi çok çok yedim zaten tüp bebekti.syresliydim.emzirme dönemi falan derken 2. Geldi.aynk süreçbirdaha yaşandı.
herkes evde malum pandemi sokağa çıkma yasakları falan derken bir de bakmışım hooop gebelik kiloma çıkmışım 78.8 .ama bebek yok tabi.hepsi özne öz kilo😐 nisan aylarında geçen sene 72.5 idim.tam o kiloma geri indim derken sömestir girdi araya.misafirlik falan derken 74.9 um şu an.kaldığım yerden deva edeceğim inşallah.

Yemek yemeyi yedirmeyi yapmayı çok seviyorum🙄. Sağlıklı atıştırmalıklar yapmaya gayret edicem.

Herkese başarılar dilerim.💗💗💗💗

Tekrar hoşgeldin canım ❤️ kilo verdiğinde belki de tedaviye gerek kalmayacak, ben 2012 de açtım bu günlüğü kızım tüp bebek tedavisi ile dünyaya geldi, 5 aylık oldu diyete başladım, 20 kilo verdim ve hiç beklemediğimiz zamanda hamile kaldığımı öğrendim, o dönem ağır spor da yapıyordum ve hala lohusa olduğum için regl hesabı yapmıyordum 🤩 darısı başına sağlıkla 😘
Hoşbuldum❤️ Zaten 2 gebeliğimde doğal yoldan ilk denememde nasip oldu. Ama o zaman kilom daha düşüktü 70lerdeydim. Ondan sonralarda çıktım yukarılara. Ve reglilerim kesildi direk. Bende artık tedaviye başlıyım aynı zamanda kilo vermeyede çalışıyım dedim☺️ İnşallah rabbim hayırlı zamanda sağlıklısıyla nasip etsin. Seninde çocuklarına rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin❤️😍

Bugün Bu küre basladim arkadaslar
Yapmak istiyen olursa asaga yoladim

Eklentiler

• F7CA2118-D313-47EF-95B7-3B88F5CB9DB3.jpeg
    F7CA2118-D313-47EF-95B7-3B88F5CB9DB3.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 20
  • 2A6D1628-1378-43AF-8E14-9D76244927C1.jpeg
    2A6D1628-1378-43AF-8E14-9D76244927C1.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 16
  • BC67E6FC-8AFE-4FAC-9508-71AA36F893AE.jpeg
    BC67E6FC-8AFE-4FAC-9508-71AA36F893AE.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 21
Ben de kendimi tanıtayım🙂
Adim canan36 yaşındayım.
Ev hanımı modundayım şu ara.
2 oğlum var biri 4 diğeri 7 yaşında.
Çocukluğumdan beri tombiktim zaten.evet çocuklar bu konuda çok acımasız yaşadım gördüm. :( Malesef ergenliğindw kiloma göre istediğim kıyafetibulamamakla geçti.üni bitince 70 e dayandım.birazdiyet yapıp kilo verdim.evlilik arefesiydi zaten .evlendim sonra 57 ye kadar düştüm.çok güzel hissediyordum🥰manken gibi falan.kısa sürdü.hamile kaldım.kendimi mahrum boraktığım herşeyi çok çok yedim zaten tüp bebekti.syresliydim.emzirme dönemi falan derken 2. Geldi.aynk süreçbirdaha yaşandı.
herkes evde malum pandemi sokağa çıkma yasakları falan derken bir de bakmışım hooop gebelik kiloma çıkmışım 78.8 .ama bebek yok tabi.hepsi özne öz kilo😐 nisan aylarında geçen sene 72.5 idim.tam o kiloma geri indim derken sömestir girdi araya.misafirlik falan derken 74.9 um şu an.kaldığım yerden deva edeceğim inşallah.

Yemek yemeyi yedirmeyi yapmayı çok seviyorum🙄. Sağlıklı atıştırmalıklar yapmaya gayret edicem.

Herkese başarılar dilerim.💗💗💗💗
Tekrar hoşgeldin canım ❤️ vereceğiz inşallah, ayol bizim kilo verenlerden ne eksiğimiz var 😃 mandalina reçeli yaptın mı bu arada 😃

sen yemeğini yap yedir, ama kendine de yap, diyet demek yememek değil, sağlıklı olanları yemektir, zaten yemek yapmayı da seviyorsun , kendine daha sağlıklı olanları yapar yersin bal gibi de kilo verirsin 🤩

Ben geçen hafta bir tartı aldım dijital yazıyor üstünde ben bunu koyacak bir yer bulamadım nereye koysan farklı gösteriyor ne yapmalıyım acaba
Sert bir zemine koy, yerini değiştirme, hep aynı yerde tartıl canım, ama sen öncelikle kendine bir rota belirle, diyetisyen yardımı al olur mu🤩 kaş yaparken göz çıkarmayalım, büyüme evresindesin, sağlıklı beslenmen lazım😘

Hoşbuldum❤️ Zaten 2 gebeliğimde doğal yoldan ilk denememde nasip oldu. Ama o zaman kilom daha düşüktü 70lerdeydim. Ondan sonralarda çıktım yukarılara. Ve reglilerim kesildi direk. Bende artık tedaviye başlıyım aynı zamanda kilo vermeyede çalışıyım dedim☺️ İnşallah rabbim hayırlı zamanda sağlıklısıyla nasip etsin. Seninde çocuklarına rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin❤️😍
Amin. İnşallah canım, her şey gönlünce olsun ❤️

Back