🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Iyi akşamlar

12.02. Cuma

Sabah
Sade kahve

Öğle
1 bar süt
1 avuc kuruyemis
3 hurma
3 kş yulaf

Aksam 18.00
1 tb firinda kiymali patlican (kizartma degil)
Salata
2 ince dil. Tb ekmek

Su 2 lt
Detoks cayi 1 lt olur

Spor 20 dk. Yürüyüş

Muhteşem canım afiyet olsun

İnşallah öyle oluryansın yağlar

Reçel yapamadım.aslında bahçemde var ziyan oluyor.fırsar olmadı.neyse artık.zaten yapmasam daha iyi sanki

Afiyet olsun canim aksam ekmek hic yeme derim ben sabah ye kahvaltiya

Aslında 1 hafta sabredip karbonhidrat almasan hiç acıkmadığını göreceksin, sonra yine sabah ekmek vs. Yersin
Keşke o kadar iradeli olsam ama hiç yemeyince vücudum resmen yoksunluk çekiyo azar azar yiyip o isteği bastiricam ben de inşallah basaririm

Hayırlı geceler arkadaşlar , Benim 8 aylık bebeğim var bu 2. Bebeğim ..ilk gebeliğim de 100 kilo üstündeydim tartıya çıkamayacak kadar kotu durumda olduğumdan 100 den sonrasını bilmiyorum ...doğum yapıp 5. Gün eve geldiğimde 88 kiloydum bebeğim 6 aylıkken 52 kg inmistim 65e kadar kendi gitti sonrası çabalarimla ..bu gebeliğim de ise 80 kg dim şu an ise 67 deyim sütüm azaldığını düşündüğüm için diyete yeltensemde yapamadım şu anda sağlıklı şeyler yemeye çalışarak sporla aşırı az yemeden sütümü kontrol ederekten vermek istiyorum kıyafetlerim olmuyor 52 kg olmalıyım yeniden ama bu 1 aylık sürede bakalım neler başarabileceğim göreceğim inşallah...letgodan eliptik bisiklet aldık her gün en az 30 dk yapıyorum ... Öptüm sizi kızlar fat lar artık fit olacak inşallah :)))

Sabah: elma
Nar, muz , mandalina karışımı
Yoğurtlu yulaf karışımı

Öğlen: sucuklu yumurta, 1 dilim ballı tereyağlı ekmek

Akşam: bı kase patatesli etli yemek
Bı kaç kaşık patlıcan kozlemesi

Yatarken sirke içeceğim
30 dk eliptik yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…