• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ben de tanıtayım kendimi..32 yaşındayım 3 kız annesiyim büyük kızım 6 yaşında ikizlerim 2,5.kendimi bildim bileli kilolarimla savaş halindeyim..

Lise ve üniversite yıllarında 10-12 kg civarı verdim ama ilk hamilelikte 23 kg alıp 91 ikinci hamilelikte 28 kg alıp 93 kiloya çıktım.2,5 yılda 20 kilo versem de yetmedi. Bi türlü 60 li kilolara inemiyorum ama bu sefer kararlıyım inşallah olacak. Önce kendim sonra kızlarım için olmak zorunda..

Benim sıkıntım yemekten sonra içilen cayla yediklerim ve tatlı bağımlılığı..nasıl oldu bilmiyorum ama tatlıya aşırı düşkünüm.. insülin direncinin de etkisi var büyük ihtimalle ama artık ilaç kullanamıyorum..spor ve düzenli beslenmeyle bu defa çözücem inşallah..
Tekrar hoşgeldin canım ❤️ tatlı bağımlılığı insülin direnci yapıyor, sen bir süre tatlı yemesen bu bağımlılık biter aslında 👍

Ben de tanıtayım kendimi..32 yaşındayım 3 kız annesiyim büyük kızım 6 yaşında ikizlerim 2,5.kendimi bildim bileli kilolarimla savaş halindeyim..

Lise ve üniversite yıllarında 10-12 kg civarı verdim ama ilk hamilelikte 23 kg alıp 91 ikinci hamilelikte 28 kg alıp 93 kiloya çıktım.2,5 yılda 20 kilo versem de yetmedi. Bi türlü 60 li kilolara inemiyorum ama bu sefer kararlıyım inşallah olacak. Önce kendim sonra kızlarım için olmak zorunda..

Benim sıkıntım yemekten sonra içilen cayla yediklerim ve tatlı bağımlılığı..nasıl oldu bilmiyorum ama tatlıya aşırı düşkünüm.. insülin direncinin de etkisi var büyük ihtimalle ama artık ilaç kullanamıyorum..spor ve düzenli beslenmeyle bu defa çözücem inşallah..
Benimde öyle caysiz yaşayamam bugün 5 çayımi icmedigim için deli gibi basım ağrıyor.🤕

Sabah 11.30
2 dilim küçük ince börek :olamaz:
Çay

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 çatal bisküvili pasta

Akşam 18.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 kefal balık
Bol salata
1 dilim ekmek

Su içemedim bugün çok ya dışardaydık şimdide kvdemdeyz
Spor yok

Arkadaşlar sizden ricam var :KK68:
akşam müsait bir zamanda kendinizi tanıtabilir misiniz, kendinizi, kilo maceralarınızı, pişmanlıklarınızı, neden kilo aldığınızı hayallerinizi vs. ❤️❤️❤️ Böylece hepimiz daha iyi tanışır ve kaynaşırız, unutmayın ne kadar muhabbet, o kadar motivasyon demektir😍

Sarayca Sarayca
@guziss35
@ENISEUSLU
@Lamaziaa
@Seda1985
@duruece
Begonya2 Begonya2
brctkc brctkc
Mefkurem Mefkurem
Y YuKaYu
@beyaz lotus
@aijoo
@badem000
Cookiie Cookiie
@GuZeLHaTuN007
Bende tanıtayım kendimi. ☺️
ben Özge, 25 yaşındayım, İnşaat teknikeri ve restoratörüm. Tabi şuan ev hanımıyım😂Küçüklüğümden beri dikkat ederek geçirmeye çalıştım. Kilo almaya meyilliyim. Pkoyum. Evlenene kadar 68 75 arası geziyordum. Azcık salsam alıyorum zaten. Evlendikten sonra 1 bucuk senedir uçtum gittim. Rekorum 96yı gördüm. Şuan 89a inebildim ancak. Bu arada haşimato tiroidi olduğumuda öğrendim 2 ay önce. Sanırım hepsi kilo almaya meyilliyor. 1 bucuk yıl içerisinde de 2 sağlıksız gebeliğim oldu. Ağır ilaçlar almak zorunda kaldım. Onların psikolojimidir nedir. Birde tabi işten çıktım hareketsiz kaldım. Yedimde 😂
Şimdi gebelik için tedavi görüyorum. İnşallah sağlıklı bir gebeliği yakalayabilirsem hamileliğime kadar inebileceğim kiloya inip. Hamileliğimide diyet ile gecirmek istiyorum. Hedefim 65-70 arası🤲🏼🥰

Tekrar hoşgeldin canım ❤️ tatlı bağımlılığı insülin direnci yapıyor, sen bir süre tatlı yemesen bu bağımlılık biter aslında 👍
Hoşbuldum canım..evet ama o zinciri kırmak cok güç resmen kısır döngü.. kiloları tıkır tıkır verdiğim günleri çok özlüyorum

Back