• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Tamam fırına koy aynısı oluyor, hem daha hafif oluyor 😃
Kandirma kizzz 😂😂😂aynisi olmuyor 🤣🤣🤣
Bu gün ne yedim
Sabah 9 gibi
Kaşar peyniri
Zeytin
Salatalık
50 Gr kepekli ekmek 🍞

Öğlen 12.45 gibi
Balık
Salata
Çorba
Barbunya

Su 2 lt

Spor gece yapacağım🤩 artık kilolardan ziyade göbeğimin ve yan simitlerin gitmesini istiyorum 🤩
Aksam yokmu 🙄bu kadar erken kapatinca aksam acikmiyormusun cnm
Tabiki
Ben Berfin dede 16 yaşındayım ve 78 kilodayım İzmir'de yaşıyorum küçükken çok zayifmisim biz babam yüzünden hiç iyi bir hayat yaşamadık annem hep dertler içinde yaşadı aslen vanliyim babam bizi şehir şehir gezdirdi ama keyif için değil sevdiği kadınlar için hiçbir zaman biz için birşey yapmadı en son bizi sakaryaya götürdü dedemin yanına bizi ordada bıraktı ve kendisi kadınların peşinden koştu ben taki İzmir'e gelene kadar zayıftır sonra geldi bizi İzmir'e getirdi bir eve soktu tanımadığımız iki kadın annemin kumalari öyle öyle derken ben kendimi yemeğe vermişim haberim yok yaşadığım bazı şeyler var kime anlatsam inanmazlar diye soylemedigim ben o olayları yaşadıkça yemek yedim ama artık çok sıkıldım yaşıtlarım çok güzel eğleniyorlar ben hep sönük mutsuz sevdiğim insanlar tarafından redediliyorum bir kere ilaçlara canıma kıymaya calistim ama olmadı yapamadım annemi yanlız bırakmazdim hayat benim hiç yoktu halada yok herşey boş diyet yapıyorum aynı günde bozuyorum benim hikayem bu kadar olduğunca kısa yazmaya çalıştım amaaa
Okula gidiyormusun cnm

Küçük yaşda farkli sorunlar yasamişsin. Bunlar eminim seni daha cok olgunlastirmistirip, guclendirmistir
Bundan sonra baskalari icin degil kendin için biseyler yap kuzum
Artik cok küçük sayilmazsin, kendi adina doğru kararlar verebilirsin.
Once kilo vermek icin saglikli, yeterli beslenmeye calis
Birazda spor yapabilirsen kisa sürede cok fit bi kiz olabilirsin
Kilo verdikce kendine guveninde articaktir

Tabiki
Ben Berfin dede 16 yaşındayım ve 78 kilodayım İzmir'de yaşıyorum küçükken çok zayifmisim biz babam yüzünden hiç iyi bir hayat yaşamadık annem hep dertler içinde yaşadı aslen vanliyim babam bizi şehir şehir gezdirdi ama keyif için değil sevdiği kadınlar için hiçbir zaman biz için birşey yapmadı en son bizi sakaryaya götürdü dedemin yanına bizi ordada bıraktı ve kendisi kadınların peşinden koştu ben taki İzmir'e gelene kadar zayıftır sonra geldi bizi İzmir'e getirdi bir eve soktu tanımadığımız iki kadın annemin kumalari öyle öyle derken ben kendimi yemeğe vermişim haberim yok yaşadığım bazı şeyler var kime anlatsam inanmazlar diye soylemedigim ben o olayları yaşadıkça yemek yedim ama artık çok sıkıldım yaşıtlarım çok güzel eğleniyorlar ben hep sönük mutsuz sevdiğim insanlar tarafından redediliyorum bir kere ilaçlara canıma kıymaya calistim ama olmadı yapamadım annemi yanlız bırakmazdim hayat benim hiç yoktu halada yok herşey boş diyet yapıyorum aynı günde bozuyorum benim hikayem bu kadar olduğunca kısa yazmaya çalıştım amaaa
Canım benim yaşadıkların zor elbet, ama hayat devam ediyor, henüz çok gençsin, sımsıkı sarıl hayata, bol bol ders çalış, yediklerine dikkat et, sporunu yap, bu dönemlerini kendine yatırım yaparak geçirmeye çalış, inanıyorum ki çok güzel kilo da vereceksin, güzel mesleğinde olacak, bu günler geçecek, güzel günler görmek senin elinde unutma, insan isterse başaramayacağı hiç bir şey olmaz. Öpüyorum seni 😘

Okula gidiyormusun cnm

Küçük yaşda farkli sorunlar yasamişsin. Bunlar eminim seni daha cok olgunlastirmistirip, guclendirmistir
Evet okuyorum 10 sınıfa gidiyorum
Canım benim yaşadıkların zor elbet, ama hayat devam ediyor, henüz çok gençsin, sımsıkı sarıl hayata, bol bol ders çalış, yediklerine dikkat et, sporunu yap, bu dönemlerini kendine yatırım yaparak geçirmeye çalış, inanıyorum ki çok güzel kilo da vereceksin, güzel mesleğinde olacak, bu günler geçecek, güzel günler görmek senin elinde unutma, insan isterse başaramayacağı hiç bir şey olmaz. Öpüyorum seni 😘
Sağolun çok teşekkür ediyorum sağolun

Çok denedim kilo vermeyi bir kere kafama takmıştım dayımın düğünü için kuzenlerim beni böyle görmesin gerçekten gözle görülür bir fark vardı neden kilo vermek istiyorum çünkü ben sağlıklı güzel fit olmak istiyorum elbiseleri rihatca giymek istiyorum bir ortamda kilom yüzünden beni dislayacaklar diye fazla konuşmamak
var mı planın canım, diyetisyen düşünmez misin, devlet Hastanesi'ne bi randevu alsan, en azından tahlillerine bakılır, alman gereken kalori hesaplanır, elinde liste olur, neler Yemen gerektiğini görmüş olursun, bunu düşün istersen.

var mı planın canım, diyetisyen düşünmez misin, devlet Hastanesi'ne bi randevu alsan, en azından tahlillerine bakılır, alman gereken kalori hesaplanır, elinde liste olur, neler Yemen gerektiğini görmüş olursun, bunu düşün istersen.
Gitim ama hiçbir işe yaramadı bana herkese verilen diyet listelerinden verdi çok karışıktı

Okula gidiyormusun cnm

İki öğün besleniyorum, öğlen sağlam yedim, acıkmadım 😀

Bende tanitayim 😁

Adım Zühal, 49 yasinda 170 boyunda, 3 cocuk, 2 torun var
Almanya da yasiyorum
Büyük oglum evli, bebislerimiz 3-5 yasindalar
Ortanca kiz ve küçük oglum nisanlilar

Benim 3.cocuktan sonra biraz kilom kalmisti
Ama küçük yaşda 3 küçük cocukla, baska etkenlerle birlikte
Cok fazla zorluk yaşadım ve daha fazla kilo aldim
En fazla 123 kiloyu gördüm
Kendi cabalarim oldu, bikac kezde güzel verdim
En son 5 sene once 68 kiloya düşüp hedefime ulasmistim ama koruyamadim
Yine al - ver yapa yapa
Geçen ay 105 kiloyla tekrar basladim
Simdiye kadar cok disiplinli olamadim
İnşallah bu ay daha duzenli olup, guzel bi eksi gormek istiyorum
Yakin zamanda miniskus ameliyati oldugum icin spor yapamiyorum
Dizim hala şiş ve agriyor
Yinede bu hafta ufak ufak yürüyüşe baslicam

Hepimize basarilar 😍

Bende tanitayim 😁

Adım Zühal, 49 yasinda 170 boyunda, 3 cocuk, 2 torun var
Almanya da yasiyorum
Büyük oglum evli, bebislerimiz 3-5 yasindalar
Ortanca kiz ve küçük oglum nisanlilar

Benim 3.cocuktan sonra biraz kilom kalmisti
Ama küçük yaşda 3 küçük cocukla, baska etkenlerle birlikte
Cok fazla zorluk yaşadım ve daha fazla kilo aldim
En fazla 123 kiloyu gördüm
Kendi cabalarim oldu, bikac kezde güzel verdim
En son 5 sene once 68 kiloya düşüp hedefime ulasmistim ama koruyamadim
Yine al - ver yapa yapa
Geçen ay 105 kiloyla tekrar basladim
Simdiye kadar cok disiplinli olamadim
İnşallah bu ay daha duzenli olup, guzel bi eksi gormek istiyorum
Yakin zamanda miniskus ameliyati oldugum icin spor yapamiyorum
Dizim hala şiş ve agriyor
Yinede bu hafta ufak ufak yürüyüşe baslicam

Hepimize basarilar 😍
Maşallah canım ❤️ erken kalkan yol alır, genç yaşında torun sahibi olmuşsun 🧿🤩 Allah sağlık sıhhat versin :68: , kilo veririz zaten o bizim elimizde olan birşey 🤩

Ben de tanıtayım kendimi..32 yaşındayım 3 kız annesiyim büyük kızım 6 yaşında ikizlerim 2,5.kendimi bildim bileli kilolarimla savaş halindeyim..

Lise ve üniversite yıllarında 10-12 kg civarı verdim ama ilk hamilelikte 23 kg alıp 91 ikinci hamilelikte 28 kg alıp 93 kiloya çıktım.2,5 yılda 20 kilo versem de yetmedi. Bi türlü 60 li kilolara inemiyorum ama bu sefer kararlıyım inşallah olacak. Önce kendim sonra kızlarım için olmak zorunda..

Benim sıkıntım yemekten sonra içilen cayla yediklerim ve tatlı bağımlılığı..nasıl oldu bilmiyorum ama tatlıya aşırı düşkünüm.. insülin direncinin de etkisi var büyük ihtimalle ama artık ilaç kullanamıyorum..spor ve düzenli beslenmeyle bu defa çözücem inşallah..

Back