Tekrar hoşgeldin canımBen de tanıtayım kendimi..32 yaşındayım 3 kız annesiyim büyük kızım 6 yaşında ikizlerim 2,5.kendimi bildim bileli kilolarimla savaş halindeyim..
Lise ve üniversite yıllarında 10-12 kg civarı verdim ama ilk hamilelikte 23 kg alıp 91 ikinci hamilelikte 28 kg alıp 93 kiloya çıktım.2,5 yılda 20 kilo versem de yetmedi. Bi türlü 60 li kilolara inemiyorum ama bu sefer kararlıyım inşallah olacak. Önce kendim sonra kızlarım için olmak zorunda..
Benim sıkıntım yemekten sonra içilen cayla yediklerim ve tatlı bağımlılığı..nasıl oldu bilmiyorum ama tatlıya aşırı düşkünüm.. insülin direncinin de etkisi var büyük ihtimalle ama artık ilaç kullanamıyorum..spor ve düzenli beslenmeyle bu defa çözücem inşallah..
dahiliye Dr. git önce, durumunu anlat tahlillerine baktır, sonra diyetisyene yönlendirir zaten, yine de aile hekimine bi konuş, belki onlarda tahlil yapıyordurBirşey sorucam sağlık ocağında tahliler olmuyor mu tahlil yapiyorlarmi acaba?
Afiyet olsun canımBu arada akşam yemeği
Hamsi tava
Bol salata
Yarım bardak kola
İki dilim ekmek
Spor olarak da 30 dk Leslie 2 mil + 15 squat + 15 mekik + 15 er bacak makas (vücudumu yavaş yavaş alıştırmayi düşünüyor um tekrar sayılarını her gün arttiricam)
Tmm sağolun25 kilo çok değil, çok gençsin metabolizman hızlı, düzenli beslenerek ayda 2 kilo versen yılda 24 kilo eder, ama sakın az yiyip kilo vereceğini düşünme, bu nedenle diyetisyeni ısrarla öneriyorum,
Benimde öyle caysiz yaşayamam bugün 5 çayımi icmedigim için deli gibi basım ağrıyor.Ben de tanıtayım kendimi..32 yaşındayım 3 kız annesiyim büyük kızım 6 yaşında ikizlerim 2,5.kendimi bildim bileli kilolarimla savaş halindeyim..
Lise ve üniversite yıllarında 10-12 kg civarı verdim ama ilk hamilelikte 23 kg alıp 91 ikinci hamilelikte 28 kg alıp 93 kiloya çıktım.2,5 yılda 20 kilo versem de yetmedi. Bi türlü 60 li kilolara inemiyorum ama bu sefer kararlıyım inşallah olacak. Önce kendim sonra kızlarım için olmak zorunda..
Benim sıkıntım yemekten sonra içilen cayla yediklerim ve tatlı bağımlılığı..nasıl oldu bilmiyorum ama tatlıya aşırı düşkünüm.. insülin direncinin de etkisi var büyük ihtimalle ama artık ilaç kullanamıyorum..spor ve düzenli beslenmeyle bu defa çözücem inşallah..
Aynen öyle cnm :)))Maşallah canımerken kalkan yol alır, genç yaşında torun sahibi olmuşsun Allah sağlık sıhhat versin , kilo veririz zaten o bizim elimizde olan birşey
Çay benimde favorim, çok severimBenimde öyle caysiz yaşayamam bugün 5 çayımi icmedigim için deli gibi basım ağrıyor.
Afiyet olsun canımSabah 11.30
2 dilim küçük ince börek
Çay
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 çatal bisküvili pasta
Akşam 18.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 kefal balık
Bol salata
1 dilim ekmek
Su içemedim bugün çok ya dışardaydık şimdide kvdemdeyz
Spor yok
Hoşgeldin canımSelamlar hanımlar
Ankara'dan katılıyorum yarışmaya 2 bebeğim var verilecek de 6-8 kilo fazlam var tombiş arkadaşlara başarılar diliyorum
Sağol canımcımHoşgeldin canımsanada başarılar dilerim
Tamam canım yarın tartıl gel, bahara çıpçıtır olalımSarayca yarın sabah tartılıp listede yerimi almak istiyorum inşallah bahar öncesi çıtır çıtır olup şu eski kılık kıyafetlerim beni darlamadan bunaltmadan rahatça giyebilirim
Ağzından bal damlıyorTamam canım yarın tartıl gel, bahara çıpçıtır olalım
Yemedim vallaAğzından bal damlıyor
Yaa aliskanliklari değiştirmek çok zor gerçektenBenimde öyle caysiz yaşayamam bugün 5 çayımi icmedigim için deli gibi basım ağrıyor.
Bende tanıtayım kendimi.Arkadaşlar sizden ricam var
akşam müsait bir zamanda kendinizi tanıtabilir misiniz, kendinizi, kilo maceralarınızı, pişmanlıklarınızı, neden kilo aldığınızı hayallerinizi vs.Böylece hepimiz daha iyi tanışır ve kaynaşırız, unutmayın ne kadar muhabbet, o kadar motivasyon demektir
Sarayca
@guziss35
@ENISEUSLU
@Lamaziaa
@Seda1985
@duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
@beyaz lotus
@aijoo
@badem000
Cookiie
@GuZeLHaTuN007
Yedik yedik de ne olduYemedim valla
Hoşbuldum canım..evet ama o zinciri kırmak cok güç resmen kısır döngü.. kiloları tıkır tıkır verdiğim günleri çok özlüyorumTekrar hoşgeldin canımtatlı bağımlılığı insülin direnci yapıyor, sen bir süre tatlı yemesen bu bağımlılık biter aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?