🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Tekrar hoşgeldin canım tatlı bağımlılığı insülin direnci yapıyor, sen bir süre tatlı yemesen bu bağımlılık biter aslında

Afiyet olsun canım spor süper

Benimde öyle caysiz yaşayamam bugün 5 çayımi icmedigim için deli gibi basım ağrıyor.

Sabah 11.30
2 dilim küçük ince börek
Çay

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
2 çatal bisküvili pasta

Akşam 18.40
2 kepçe tarhana çorbası
2 kefal balık
Bol salata
1 dilim ekmek

Su içemedim bugün çok ya dışardaydık şimdide kvdemdeyz
Spor yok

Bende tanıtayım kendimi.
ben Özge, 25 yaşındayım, İnşaat teknikeri ve restoratörüm. Tabi şuan ev hanımıyımKüçüklüğümden beri dikkat ederek geçirmeye çalıştım. Kilo almaya meyilliyim. Pkoyum. Evlenene kadar 68 75 arası geziyordum. Azcık salsam alıyorum zaten. Evlendikten sonra 1 bucuk senedir uçtum gittim. Rekorum 96yı gördüm. Şuan 89a inebildim ancak. Bu arada haşimato tiroidi olduğumuda öğrendim 2 ay önce. Sanırım hepsi kilo almaya meyilliyor. 1 bucuk yıl içerisinde de 2 sağlıksız gebeliğim oldu. Ağır ilaçlar almak zorunda kaldım. Onların psikolojimidir nedir. Birde tabi işten çıktım hareketsiz kaldım. Yedimde
Şimdi gebelik için tedavi görüyorum. İnşallah sağlıklı bir gebeliği yakalayabilirsem hamileliğime kadar inebileceğim kiloya inip. Hamileliğimide diyet ile gecirmek istiyorum. Hedefim 65-70 arası

Tekrar hoşgeldin canım tatlı bağımlılığı insülin direnci yapıyor, sen bir süre tatlı yemesen bu bağımlılık biter aslında
Hoşbuldum canım..evet ama o zinciri kırmak cok güç resmen kısır döngü.. kiloları tıkır tıkır verdiğim günleri çok özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…