- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Harika canım sayende tombikler bi araya toplandıLusi ve @GuZeLHaTuN007 da katılacak,
16 kişi olduk,
Baya kalabalığız, bol motivasyonlu güzel eksilerimiz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika canım sayende tombikler bi araya toplandıLusi ve @GuZeLHaTuN007 da katılacak,
16 kişi olduk,
Baya kalabalığız, bol motivasyonlu güzel eksilerimiz olsun
Tombik olmak kaderimiz değil biz istersek manken gibi oluruzHarika canım sayende tombikler bi araya toplandı
Afiyet olsun canımKizlar bende bugün ne yedim
Kahvaltı saat 12.00de 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin çok az ekmek
Arada 1 elma ,mandalina
Akşam 7.30 da yemeyi düşünüyorum
Sebzeli bulgur pilavı,cacık
Saçımı falan boyadım temizlik yaptım spor geceye kaldı yarım saat Leslie düşünüyorum
Tekrar hoşgeldin canım kilon çok değil ama seni anlıyorum, bazen kilo az olsa da vücut pelte gibi oluyor, sana tavsiyem bol su içip, karbonhidratı azaltıp pilates ya da güç gerektiren egzersiz yapman, hadi bu ay kendine bir iyilik yapıp spora başla, inan 1 ay sonra ölçüm sonuçlarına inanamayacaksın, egzersiz konusunda ölçülerini alınca yardımcı olurum, bölgesel çalıştıran bir sürü program varBende tanıtayım kendimi.32 yaşındayım 1.5 ve 7 yaşlarında iki oğlum var.Dogma büyüme Ankaraliyim ama 9 yıldır İstanbul'da yasiyorum.Aslinda çok aşırı kilolu hallerim olmadı ama vücudum full yağyani 55 kiloyken bile kollarım basenlerim hiç sıkı olmadi boyum da kısa zaten.En son geçen sene 55 e kadar inmistim ama şimdilerde yine saldım 61 deyince azmis gibi görünüyor ama ölçülerime bakıp nasıl olduğumu anlayabilirsinizikinci doğumdan sonra göbek fena
Aynen dediğin gibi kuzum su hiç içmiyorum neredeyse full ödem şişlik var işte basen ve göbek sıkıntılıTekrar hoşgeldin canım kilon çok değil ama seni anlıyorum, bazen kilo az olsa da vücut pelte gibi oluyor, sana tavsiyem bol su içip, karbonhidratı azaltıp pilates ya da güç gerektiren egzersiz yapman, hadi bu ay kendine bir iyilik yapıp spora başla, inan 1 ay sonra ölçüm sonuçlarına inanamayacaksın, egzersiz konusunda ölçülerini alınca yardımcı olurum, bölgesel çalıştıran bir sürü program var
Akşam neden yok canm direncin düşmesnBu gün ne yedim
Sabah 9 gibi
Kaşar peyniri
Zeytin
Salatalık
50 Gr kepekli ekmek
Öğlen 12.45 gibi
Balık
Salata
Çorba
Barbunya
Su 2 lt
Spor gece yapacağım artık kilolardan ziyade göbeğimin ve yan simitlerin gitmesini istiyorum
Müsait oldğm ilk vakit yazim inşaAllahArkadaşlar sizden ricam var
akşam müsait bir zamanda kendinizi tanıtabilir misiniz, kendinizi, kilo maceralarınızı, pişmanlıklarınızı, neden kilo aldığınızı hayallerinizi vs. Böylece hepimiz daha iyi tanışır ve kaynaşırız, unutmayın ne kadar muhabbet, o kadar motivasyon demektir
Sarayca
G guziss35
@ENISEUSLU
@Lamaziaa
S Seda1985
@duruece
Begonya2
@brctkc
@SATURN71
Y YuKaYu
@beyaz lotus
@aijoo
@badem000
@Portakalli cikolat
@GuZeLHaTuN007
TabikiHoşgeldin canım bu hafta yarışa başlıyoruz 4 hafta, kilonu bildir tabloya ekleyeyim, kendini tanıtır mısın
Cok üzüldüm canim okuyunca gercektenTabiki
Ben Berfin dede 16 yaşındayım ve 78 kilodayım İzmir'de yaşıyorum küçükken çok zayifmisim biz babam yüzünden hiç iyi bir hayat yaşamadık annem hep dertler içinde yaşadı aslen vanliyim babam bizi şehir şehir gezdirdi ama keyif için değil sevdiği kadınlar için hiçbir zaman biz için birşey yapmadı en son bizi sakaryaya götürdü dedemin yanına bizi ordada bıraktı ve kendisi kadınların peşinden koştu ben taki İzmir'e gelene kadar zayıftır sonra geldi bizi İzmir'e getirdi bir eve soktu tanımadığımız iki kadın annemin kumalari öyle öyle derken ben kendimi yemeğe vermişim haberim yok yaşadığım bazı şeyler var kime anlatsam inanmazlar diye soylemedigim ben o olayları yaşadıkça yemek yedim ama artık çok sıkıldım yaşıtlarım çok güzel eğleniyorlar ben hep sönük mutsuz sevdiğim insanlar tarafından redediliyorum bir kere ilaçlara canıma kıymaya calistim ama olmadı yapamadım annemi yanlız bırakmazdim hayat benim hiç yoktu halada yok herşey boş diyet yapıyorum aynı günde bozuyorum benim hikayem bu kadar olduğunca kısa yazmaya çalıştım amaaa
Afiyet olsun canım cok GüzelBugün ne yedim
Kahvalti
Bir muz ile yulaf lapası
Öğle lor peynirli salata
Ayran grissini
Akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık yoğurt
4-5 kaşık kıymalı bamya
Aynen öyle çok haklısınız halada aynı şeylerCok üzüldüm canim okuyunca gercekten
Annene bir hasa üzüldüm cok agir yasadiklari
Canım 2 öğün besleniyorum, öğlen yediğim için akşam es geçtim, normalde sabah akşam yerimAkşam neden yok canm direncin düşmesn
Cok dogru Bir yere geldin burda bol motive bol enerji var kendini bize verirsen zaten kacamak yapmasinÇok denedim kilo vermeyi bir kere kafama takmıştım dayımın düğünü için kuzenlerim beni böyle görmesin gerçekten gözle görülür bir fark vardı neden kilo vermek istiyorum çünkü ben sağlıklı güzel fit olmak istiyorum elbiseleri rihatca giymek istiyorum bir ortamda kilom yüzünden beni dislayacaklar diye fazla konuşmamak
Gercekten 2021 yasiyoruz halenmi inanmiyorumAynen öyle çok haklısınız halada aynı şeyler
Maleseff 2021 yılar ne olursa olsun bazı insanlar hep aynıGercekten 2021 yasiyoruz halenmi inanmiyorum
Afiyet olsun canimBugün ne yedim
Kahvalti
Bir muz ile yulaf lapası
Öğle lor peynirli salata
Ayran grissini
Akşam 1 kepçe çorba
3 kaşık yoğurt
4-5 kaşık kıymalı bamya