🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hoşbuldum çok ihtiyacim var motive olmaya inşallah hep beraber başarırız ben geçen yıl 9 kilo verdim Leslie ve if yaparak ama şu an geri aldım kaç kiloyum bilmiyorum yarın tartilip yuzlesecegim gerçekle
Hepimizin motivasyona ihtiyacı var canım hepberaber başaracağız

Öğle yemeğinde 4 adet ızgara köfte yedim. Köftelerde tam lokanta usulüydü büyüktü yani :)) Aşırı doyurdu beni. O yüzden akşam sadece salata yemeyi planlıyorum
Afiyet olsun Bende öğlen yedim akşam yoğurt ve salatalık yemeyi düşünüyorum

Gelelim bugün ne yedim
kahvaltı
2 dilim ekmek tam buğday. 1 dilim peynir domates ile tost haşlanmış yumurta

ara sade türk kahvesi 1 incir

öğle yemeği

Bir ayran
UNO nün karabugdayli grisinisi var birniucuk paketi 30 Gr çok lezzetli ben çok seviyorum

Ara
1 kahve
2 hurma 8-10 adet cig badem

Akşam yemeği
Balık salata

Harikasin valla tebrik ediyorum ben açlıktan ölürdüm heralde bu şekilde yesem yarin eminim iyi bir sonuç alırsın

Çok güzel afiyet olsun canım

Menüm
Sabah
Burgu peynir
Bol zeytin
Maydanoz
50 Gr kepekli ekmek

Öğlen
Omlet
kaşar
salatalık

Su 2 lt

Spor 30 dk yürüyüş akşam spor yapabilirim belki

Evet az oldu ama ıf gibi olsun dedim, akşam yemedim

Arkadaşlar yarın yarışmamız başlıyor tam 4 hafta, 4 haftada diyete dikkat eder, spor yaparsak 1 beden küçülürüz, bumotivasyon varken lütfen herkes kendi mutluluğu için azami dikkat etsin, 1 ay su gibi akıp geçecek göreceksiniz ve bu kadar kiloyu nasıl keyifle verdim diye kendinize şaşıracaksınız
Sizden ricam kıtlığa girmeden sağlıklı beslenerek kilo verin, eğer aç gezerseniz 2-3 gün sonra yemeklere saldırısının benden söylemesi

Yarın mümkünse tartı fotoğrafı ekleyin (zorunlu değil) ayrıca beden ölçülerinizi alıp buraya ekleyin, 1 ay sonra yeniden alıp farkı görelim
Yapılan her kaçamak bizi 1 hafta geriye götürüyor lütfen bunu unutmayalım

Hepinize sağlıkla bol kilo vermeler şimdiden

Sarayca
G guziss35
E ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…