• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Haftasonu evde insan kaçamak yapmak istiyorum demii :)) Bende öyleyim haftasonunu firesiz atlatırsak hafta içi de yapmayızz kesinlikle.
Bak aramızdan bir kişi hedeflerine ulaştı. Sıradaki biz neden olmayalım kii. Çok gaza geldim ben inşallah nefsime yenik düşmem :halay:
Evet friendlyfriendly friendlyfriendly hedefine ulaştı, sanırım sıra sende 🤩

Sarayca Sarayca Canım konunun sahibi olarak acaba telegramdan bir konu mu açsan ? Hep orda mesajlaşır gibi oluruz. Buraya girmek zor oluyor . Çoğu instagramdaki zayıflama sayfaları telegramdan motive ediyorlar birbirlerini. Hep telefon numarasına da gerek yok. Konu gibi giricez bizde
Canım ben pek anlamam telegram vs. Ama sen açarsan katılırım 🤩

Seve seve cnm 😍😍😍
Gerci burdaki kizlar bana göre cok çıtır kaliyor ama 1 aylik yarışa varım 😅😅😅

Benim kilo fazla olsada istedigim gibi gitmiyor 😐hem dizim gecmedigi icin hareketsizim hemde bazen menume dikkat etmeyince, hep başa sariyorum 😞
Canım sen ne güzel kilo verdin, yine vereceksin🤩 çok sevinirim 😍 seninle tatlı tatlı kapışmak çok keyifli olacak ve 1 ay sonra inşallah istediğimiz kiloyu vereceğiz 🤩 insana uzun bir süre gibi geliyor ama zaman öyle hızlı akıyor ki 😍

Birlikte bi listemi uyguluyorsunuz cnm
Haftasonu hepimiz kaçırıyoruz bu nedenle liste olursa kaçamak yapmayız diye düşündüm ve Lamaziaa Lamaziaa ya eşlik edeceğim🤩
A70D377A-BFA9-4693-A706-71AD440F43B4.jpeg

Canım sen ne güzel kilo verdin, yine vereceksin🤩 çok sevinirim 😍 seninle tatlı tatlı kapışmak çok keyifli olacak ve 1 ay sonra inşallah istediğimiz kiloyu vereceğiz 🤩 insana uzun bir süre gibi geliyor ama zaman öyle hızlı akıyor ki 😍
Eski performansim yok ama elimden geleni yaparim cnm 😅😅😅
Haftasonu hepimiz kaçırıyoruz bu nedenle liste olursa kaçamak yapmayız diye düşündüm ve Lamaziaa Lamaziaa ya eşlik edeceğim🤩
Eki Görüntüle 2780824
Bende tam aksi oluyor 😂😂😂cumaya full motive basliyorum, haftasonuda güzel geciyor... Pazartesiden sonra vidalar gevsiyor :)))

Bu listeyi arkadas int denmi aldi
Kendi kafasina goremi yazdi :)

Back