Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hissediyorum 1 ay sonra hepimiz mutlu ayrılacağızGüzel eksiler görelim inşaAllah![]()
Vallahi öyleHepimizin motivasyonu yüksek, kim tutar bizi![]()
Günaydın canımGünaydın arkadaşlargüzel bir gün geçirmek dileğiyle
![]()
Günaydın yarış varmış katilayim dedimArkadaşlar yarın yarışmamız başlıyor tam 4 hafta, 4 haftada diyete dikkat eder, spor yaparsak 1 beden küçülürüz, bumotivasyon varken lütfen herkes kendi mutluluğu için azami dikkat etsin, 1 ay su gibi akıp geçecek göreceksiniz ve bu kadar kiloyu nasıl keyifle verdim diye kendinize şaşıracaksınız
Sizden ricam kıtlığa girmeden sağlıklı beslenerek kilo verin, eğer aç gezerseniz 2-3 gün sonra yemeklere saldırısının benden söylemesi
Yarın mümkünse tartı fotoğrafı ekleyin (zorunlu değil) ayrıca beden ölçülerinizi alıp buraya ekleyin, 1 ay sonra yeniden alıp farkı görelim
Yapılan her kaçamak bizi 1 hafta geriye götürüyor lütfen bunu unutmayalım
Hepinize sağlıkla bol kilo vermeler şimdiden
Sarayca
G guziss35
@ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
@duruece
Begonya2
brctkc
@SATURN71
Y YuKaYu
Günaydın canımGünaydın yarış varmış katilayim dedim![]()
Hemen kaydettim, geçen haftaya göre kilo vermişsin tebrikler canım
Teşekkür ederim canım. Aslında pazartesi 62.4tümHemen kaydettim, geçen haftaya göre kilo vermişsin tebrikler canım![]()
Hoşgeldin canımHayırlı sabahlar kızlar çok hırsliyim 1 ayda hadi yapalım bir şeyler
Canın sağolsun veririz nasılsaTeşekkür ederim canım. Aslında pazartesi 62.4tümAma söylemedim tabikii. Bu hafta sırf kaçamak için çalışmışım resmen
![]()