Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katildim canimKızlar ŞİMDİ BU LİNKTEN GELMEYE ÇALIŞIN BAKALIM
Hepimizin motivasyona ihtiyacı var canımHoşbuldum çok ihtiyacim var motive olmaya inşallah hep beraber başarırız ben geçen yıl 9 kilo verdim Leslie ve if yaparak ama şu an geri aldım kaç kiloyum bilmiyorum yarın tartilip yuzlesecegim gerçekle![]()
Evet @friendlyfriendly@friendlyfriendly 1.ydi ya canım. O altın madalyayı kaptıı. Ben gümüş için çabalayacağım :))
Olur canım, bu işler gençlerin işi, ben hiç anlamıyorum
Günlerdir böyle oturuyorum
Eki Görüntüle 2780847
Afiyet olsunÖğle yemeğinde 4 adet ızgara köfte yedim. Köftelerde tam lokanta usulüydü büyüktü yani :)) Aşırı doyurdu beni. O yüzden akşam sadece salata yemeyi planlıyorum![]()
en güzeli akşam hafif yemek valla biz en iyisini yapıyoruzAfiyet olsunBende öğlen yedim akşam yoğurt ve salatalık yemeyi düşünüyorum
![]()
Akşam sebze yiyince baya hafif hissediyorum kendimien güzeli akşam hafif yemek valla biz en iyisini yapıyoruz
Harikasin valla tebrik ediyorum ben açlıktan ölürdüm heralde bu şekilde yesem yarin eminim iyi bir sonuç alırsınGelelim bugün ne yedim
kahvaltı
2 dilim ekmek tam buğday. 1 dilim peynir domates ile tost haşlanmış yumurta
ara sade türk kahvesi 1 incir
öğle yemeği
Bir ayran
UNO nün karabugdayli grisinisi var birniucuk paketi 30 Gr çok lezzetli ben çok seviyorum
Ara
1 kahve
2 hurma 8-10 adet cig badem
Akşam yemeği
Balık salata![]()
Sağol canım bende dayanamam diyodum ama alışınca oluyomusHarikasin valla tebrik ediyorum ben açlıktan ölürdüm heralde bu şekilde yesem yarin eminim iyi bir sonuç alırsın
Bu gün yine yemedimen güzeli akşam hafif yemek valla biz en iyisini yapıyoruz
Afiyet olsun canımBende sadece çorba yedim günü kapattım bakalım yarın ne olacak sonuçlar
Çok güzel afiyet olsun canımGelelim bugün ne yedim
kahvaltı
2 dilim ekmek tam buğday. 1 dilim peynir domates ile tost haşlanmış yumurta
ara sade türk kahvesi 1 incir
öğle yemeği
Bir ayran
UNO nün karabugdayli grisinisi var birniucuk paketi 30 Gr çok lezzetli ben çok seviyorum
Ara
1 kahve
2 hurma 8-10 adet cig badem
Akşam yemeği
Balık salata![]()
Afiyet olsun canımmMenüm
Sabah
Burgu peynir
Bol zeytin
Maydanoz
50 Gr kepekli ekmek
Öğlen
Omlet
kaşar
salatalık
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş akşam spor yapabilirim belki
Evet az oldu ama ıf gibi olsun dedim, akşam yemedim![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canımm![]()