Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O motivasyonu yakalamak çok önemli, ben bir ara artık hiç kilo veremiyeceğim diyordumEski performansim yok ama elimden geleni yaparim cnm
Bende tam aksi oluyorcumaya full motive basliyorum, haftasonuda güzel geciyor... Pazartesiden sonra vidalar gevsiyor :)))
Bu listeyi arkadas int denmi aldi
Kendi kafasina goremi yazdi :)
Aynen, okul için yüklettiler öyle bekliyorbende baktım ama aynı bu durumda kaldım tlf no bile vermeden eklendiğini az önce öğrndim![]()
Haftasonu yapalım listeyi güzis böylece kaçamak yapmayızbende nette güzel bir liste buldum bakayım ya hafta içi çarşamba perşembe uygularım ya da hafta sonu çok pis hırs yaptım azmin elinden hiç bir şey kaçamaz![]()
Üye oldumKIZLAR TELEGRAM GRUBUMUZUN adı Salatadan Dönenin Kaşığı Kırılsın. Uygulama üzerinden aratın bakalım çıkıcak mı karşınıza ?
tamam canımmm yapalımHaftasonu yapalım listeyi güzis böylece kaçamak yapmayız![]()
bende
Hoşbuldum çok ihtiyacim var motive olmaya inşallah hep beraber başarırız ben geçen yıl 9 kilo verdim Leslie ve if yaparak ama şu an geri aldım kaç kiloyum bilmiyorum yarın tartilip yuzlesecegim gerçekleHoşgeldin canımevet yarın kilo bildiriyoruz, bu ay biraz sıkı olacak, elimizden geldiğince diyet+spor yapacağız, vücut ölçülerimizi de alacağız yarın
![]()
1. Olmayı kime bırakıyorsun![]()
Olmadı kanal nedense. Sanırım sadece ben mesaj atabiliyomuşum. Şimdi başka bir yoldan deniyorum
Tamam canımOlmadı kanal nedense. Sanırım sadece ben mesaj atabiliyomuşum. Şimdi başka bir yoldan deniyorum