• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Arkadaşlar yarın yarışmamız başlıyor tam 4 hafta, 4 haftada diyete dikkat eder, spor yaparsak 1 beden küçülürüz, bumotivasyon varken lütfen herkes kendi mutluluğu için azami dikkat etsin, 1 ay su gibi akıp geçecek göreceksiniz ve bu kadar kiloyu nasıl keyifle verdim diye kendinize şaşıracaksınız🤩
Sizden ricam kıtlığa girmeden sağlıklı beslenerek kilo verin, eğer aç gezerseniz 2-3 gün sonra yemeklere saldırısının benden söylemesi 🥴

Yarın mümkünse tartı fotoğrafı ekleyin (zorunlu değil) ayrıca beden ölçülerinizi alıp buraya ekleyin, 1 ay sonra yeniden alıp farkı görelim 🤩
Yapılan her kaçamak bizi 1 hafta geriye götürüyor lütfen bunu unutmayalım 🤩

Hepinize sağlıkla bol kilo vermeler şimdiden

💃💃💃💃

Sarayca Sarayca
G guziss35
@ENISEUSLU
Lamaziaa Lamaziaa
S Seda1985
@duruece
@L O L
brctkc brctkc
@SATURN71
Y YuKaYu
Hepimize kolay gelsin. Biz bunu başarırız. Aradığımız güç ve motivasyon hepimizin içinde var 💪🏼💪🏼

Arkadaşlar yarın yarışmamız başlıyor tam 4 hafta, 4 haftada diyete dikkat eder, spor yaparsak 1 beden küçülürüz, bumotivasyon varken lütfen herkes kendi mutluluğu için azami dikkat etsin, 1 ay su gibi akıp geçecek göreceksiniz ve bu kadar kiloyu nasıl keyifle verdim diye kendinize şaşıracaksınız🤩
Sizden ricam kıtlığa girmeden sağlıklı beslenerek kilo verin, eğer aç gezerseniz 2-3 gün sonra yemeklere saldırısının benden söylemesi 🥴

Yarın mümkünse tartı fotoğrafı ekleyin (zorunlu değil) ayrıca beden ölçülerinizi alıp buraya ekleyin, 1 ay sonra yeniden alıp farkı görelim 🤩

💃💃💃💃

Sarayca Sarayca
G guziss35
@ENISEUSLU
Lamaziaa Lamaziaa
S Seda1985
@duruece
@L O L
brctkc brctkc
@SATURN71
Y YuKaYu
Hadi bakalım herkese başarılar 💪🥰

💃💃💃💃

Sarayca Sarayca
G guziss35
@ENISEUSLU
Lamaziaa Lamaziaa
S Seda1985
@duruece
@L O L
brctkc brctkc
@SATURN71
Y YuKaYu
Hadi bakalım hayırlı olsun yarın full motivasyon başlıyorum inşallah.bir ay sonra dönüp bu mesaja baktığımda kararliligimla gurur duymak istiyorum..hepimize kolay gelsin kızlar

Burda da devam ediyoruz ama. Yine de kural ihlali sayılır mı acaba ? Ve ihlal olunca ne oluyor

Burda da devam ediyoruz ama. Yine de kural ihlali sayılır mı acaba ? Ve ihlal olunca ne oluyor
Valla bilmiyorum ki bizde pek masumane bı şekilde kuralım dedik bizler bikac ay giriş yasağı aldık grubu kuran arkadaş daha uzun süre almıştı yada üyeliği iptal olmuştu onunkini tam hatırlamıyorum

Valla bilmiyorum ki bizde pek masumane bı şekilde kuralım dedik bizler bikac ay giriş yasağı aldık grubu kuran arkadaş daha uzun süre almıştı yada üyeliği iptal olmuştu onunkini tam hatırlamıyorum
Konu kapandı zaten kuzum, bilmiyorduk 😀

Back