• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

G guziss35 liste bu canım ❤️
A70D377A-BFA9-4693-A706-71AD440F43B4.jpeg

Günaydın ❤️ evet liste hazır 3. Öğün yapmam belki çünkü 12 gibi kahvaltı yapıyorum, 3 öğün zor olur ama 2 öğünü liste gibi olacak, haftasonu kaçamak yapmazsam hafta içi hiç yapmam herhalde :rolleyes:
benimde tek korkum haftasonu hafta içi genelde daha düzenli oluyorum bend eçok pis gaza geldim bende hedef 5 kilo diyorum sabah tartılıp ölçülerimi alıp kendime beslenme ve spor planı yapıp start vericem çünkü çok sıkıldım bir ileri iki geri olmaktan ve sıffır kaçamak

benimde tek korkum haftasonu hafta içi genelde daha düzenli oluyorum bend eçok pis gaza geldim bende hedef 5 kilo diyorum sabah tartılıp ölçülerimi alıp kendime beslenme ve spor planı yapıp start vericem çünkü çok sıkıldım bir ileri iki geri olmaktan ve sıffır kaçamak
Bu nedenle hafta sonu hazır liste yapalım ne dersin en azından 1 ay yapsak süper olur canım 💪

Tamam hafta sonları planını atarsan uyarım sana, ama genelde bol pro az karbon olsun ki kilo verebilirim 🤩
genelde et tavuk köfte tarzı şeyler oluyo hafta sonları muhtemelen uyar sanada sende bi şey yaparsan at tatlım @saraycam en azından 73-72 bile gelsem çok süper olucak benim için

genelde et tavuk köfte tarzı şeyler oluyo hafta sonları muhtemelen uyar sanada sende bi şey yaparsan at tatlım @saraycam en azından 73-72 bile gelsem çok süper olucak benim için
Tamam bende bakarım, dediğim gibi maksat plana sadık kalıp kaçamak yapmamak 🤩 inşallah canım, sağlığımız yerinde, spor yapıp kaçamak yapmazsak çok güzel kilo veririz 🤩

Günaydın kızlaaar

28gün önce belirlediğim hedefim olan 56kiloya ulaştım, giden -7.6kg

üzülerek bugün aranızdan ayrılıyorum, ancak bu bir veda değil sohbete gelicem, sizleri özleyeceğim hoş sohbetiniz güzel yüreğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, sizleri özleyeceğim, hoşça kalın❤️
Eki Görüntüle 2780616
Senii çook tebrik ediyorumm. Ne mutlu sana. Azminin karşılığını aldın. Çok güzel bir mutluluktur eminim Allah hepimize nasip etsin. Senin motivasyonun hepimize örnek olsun. Bizde 1 ay sonra güzel kilolarda olalım. Kendine iyi bak canımm :KK200:

Günaydın ❤️ evet liste hazır 3. Öğün yapmam belki çünkü 12 gibi kahvaltı yapıyorum, 3 öğün zor olur ama 2 öğünü liste gibi olacak, haftasonu kaçamak yapmazsam hafta içi hiç yapmam herhalde :rolleyes:
Haftasonu evde insan kaçamak yapmak istiyorum demii :)) Bende öyleyim haftasonunu firesiz atlatırsak hafta içi de yapmayızz kesinlikle.
Bak aramızdan bir kişi hedeflerine ulaştı. Sıradaki biz neden olmayalım kii. Çok gaza geldim ben inşallah nefsime yenik düşmem :halay:

Sarayca Sarayca Canım konunun sahibi olarak acaba telegramdan bir konu mu açsan ? Hep orda mesajlaşır gibi oluruz. Buraya girmek zor oluyor . Çoğu instagramdaki zayıflama sayfaları telegramdan motive ediyorlar birbirlerini. Hep telefon numarasına da gerek yok. Konu gibi giricez bizde

Sarayca Sarayca Canım konunun sahibi olarak acaba telegramdan bir konu mu açsan ? Hep orda mesajlaşır gibi oluruz. Buraya girmek zor oluyor . Çoğu instagramdaki zayıflama sayfaları telegramdan motive ediyorlar birbirlerini. Hep telefon numarasına da gerek yok. Konu gibi giricez bizde
benimde vatsap grubumu kursak dedim ama imdi tlf nosu vermek herkes istemez dedim

Merhaba abla evet bir ay sıkalım biraz dedim, yoksa aylardır yerimde sayıyorum 😬 cuma günleri kilo bildirip başlıyoruz, sende gelir misin :KK68:
Seve seve cnm 😍😍😍
Gerci burdaki kizlar bana göre cok çıtır kaliyor ama 1 aylik yarışa varım 😅😅😅

Benim kilo fazla olsada istedigim gibi gitmiyor 😐hem dizim gecmedigi icin hareketsizim hemde bazen menume dikkat etmeyince, hep başa sariyorum 😞

Back