Aslında hayır ben haftasonu şok diyet tarzında bişey yapıcaktım.Birlikte bi listemi uyguluyorsunuz cnm
EvetHaftasonu evde insan kaçamak yapmak istiyorum demii :)) Bende öyleyim haftasonunu firesiz atlatırsak hafta içi de yapmayızz kesinlikle.
Bak aramızdan bir kişi hedeflerine ulaştı. Sıradaki biz neden olmayalım kii. Çok gaza geldim ben inşallah nefsime yenik düşmem
Canım ben pek anlamam telegram vs. Ama sen açarsan katılırımSarayca Canım konunun sahibi olarak acaba telegramdan bir konu mu açsan ? Hep orda mesajlaşır gibi oluruz. Buraya girmek zor oluyor . Çoğu instagramdaki zayıflama sayfaları telegramdan motive ediyorlar birbirlerini. Hep telefon numarasına da gerek yok. Konu gibi giricez bizde
Canım sen ne güzel kilo verdin, yine vereceksinSeve seve cnm
Gerci burdaki kizlar bana göre cok çıtır kaliyor ama 1 aylik yarışa varım
Benim kilo fazla olsada istedigim gibi gitmiyorhem dizim gecmedigi icin hareketsizim hemde bazen menume dikkat etmeyince, hep başa sariyorum
Haftasonu yazılı liste uygularsak sorun olmaz bencebenim tek sıkıntı hafta sonu onu atlatırsam sıkıntı yok
Harikasın canımkızlar 30 day shared level 1 de 2.gün bitti
üzerine kefir içtim
Haftasonu hepimiz kaçırıyoruz bu nedenle liste olursa kaçamak yapmayız diye düşündüm veBirlikte bi listemi uyguluyorsunuz cnm
Hoşgeldin canımBende katılmak istiyorumYarın mi kilo ve ölçü bildiriyoruz
2.lik için yarışacağım bu ay :))
Ben bi açmaya çalışayım canımm haber veririmCanım ben pek anlamam telegram vs. Ama sen açarsan katılırım
1. Olmayı kime bırakıyorsun2.lik için yarışacağım bu ay :))
Eski performansim yok ama elimden geleni yaparim cnmCanım sen ne güzel kilo verdin, yine vereceksinçok sevinirim seninle tatlı tatlı kapışmak çok keyifli olacak ve 1 ay sonra inşallah istediğimiz kiloyu vereceğiz insana uzun bir süre gibi geliyor ama zaman öyle hızlı akıyor ki
Bende tam aksi oluyorHaftasonu hepimiz kaçırıyoruz bu nedenle liste olursa kaçamak yapmayız diye düşündüm veLamaziaa ya eşlik edeceğim
Eki Görüntüle 2780824
aklımda :)))Harikasın canımyarın vücut ölçüleri alacağız unutma olur mu
bende baktım ama aynı bu durumda kaldım tlf no bile vermeden eklendiğini az önce öğrndimOlur canım, bu işler gençlerin işi, ben hiç anlamıyorum
Günlerdir böyle oturuyorum
Eki Görüntüle 2780847
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?