- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Amin.Aminn canım cümlemizinjini bağışlasın..valla fena gaza geldim hadi hayırlısı
Hadi bu gazla hep beraber atalım 5 kilo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin.Aminn canım cümlemizinjini bağışlasın..valla fena gaza geldim hadi hayırlısı
Günaydın canım dün akşam gözüm aradı seni, çocuklardan giremedi herhalde dedim , sen gelmeyince sporda yapmadımGünaydin kizlarrr
Evet ya Hic sorma cocuklar maf etti beniGünaydın canım dün akşam gözüm aradı seni, çocuklardan giremedi herhalde dedim , sen gelmeyince sporda yapmadım
Bana 5 kilo da yetmiyo 60 falan olsam anca kendimi iyi hissediyorum yani 10 kilo var en az yolum uzun ama imkansız değil..önceki hamileliğimde 23 kg alıp doğumdan sonra 28 kg vermisligim var şimdi de olur inşallahAmin.
Hadi bu gazla hep beraber atalım 5 kilo
Geçmiş olsun canım, hayırdır inşallah, üşüttün mü acabaEvet ya Hic sorma cocuklar maf etti beni
Iki gündür bende yapamadim spor. Iki gündür cok agrim var anlamadim yumurtaliklarim agriyo cok akintim var siyah ... anlamadim
Teşekkür ediyorum canım benim, çaba verdim evet bazen zordu ama şu an mutluyum, sen de çok azimlisin başarıcaksın az kaldı hedefineÇok tebrik ediyorum seni, umarım kilonu korursun ve bir daha hiç almazsın canım istikrarlı olmandan dolayı hayran kaldım sana insanlar genelde ailesinin yanına gittiğinde daha çok yer kilo alır ama sen vermeyi tercih ettin, en çok bunun için tebrik ediyorum
59ları kesin görüceksin bak gör canım inan bunaEvet canım bu ay kaçamak yapmayacağım, seni örnek alacağım, belki 1 ay sonra 59 lar görünür neden olmasın
Sagol canim bilmiyorum canim havalarda cok soguk Burda - 12 dereceGeçmiş olsun canım, hayırdır inşallah, üşüttün mü acaba
Günaydın canımm. Ahh inşallahh Listeyi bulduğuna göre cumartesi sabahı için geri sayım başlasınnnEvet canım senin listeni yapacağım aynısını, ama yeniden yükler misin aramak zor olacak 2 kilo ya düşünsene
valla süpersin canım çok tebrik ediyorum azmine istikrarına inşallah korursun kilonuSarayca bak canım sana motive olsun senin 2 ay önceki kilon benim 28gün önceki kilomdan -200gr eksikmiş, ben 28gün önce 64,4kg idim, tek yapman gereken hedef belirleyip 1kezde olsa kaçamak yapmaman, bunu başarabilirsin süreci uzatma artık inan böyle daha mutlu olacaksın o çok canımın çektiği memleket yemeği hamurişini annem dün yapayım diye yalvardı son günün yemeden gitme içime batar diye ama istemedim
süpperrrrGünaydın kızlaaar
28gün önce belirlediğim hedefim olan 56kiloya ulaştım, giden -7.6kg
üzülerek bugün aranızdan ayrılıyorum, ancak bu bir veda değil sohbete gelicem, sizleri özleyeceğim hoş sohbetiniz güzel yüreğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, sizleri özleyeceğim, hoşça kalın
Eki Görüntüle 2780616
Bu ayki yarışta 5 kilo verelim, bir dahaki ay yeniden bi 5 kilo verirsinBana 5 kilo da yetmiyo 60 falan olsam anca kendimi iyi hissediyorum yani 10 kilo var en az yolum uzun ama imkansız değil..önceki hamileliğimde 23 kg alıp doğumdan sonra 28 kg vermisligim var şimdi de olur inşallah
Canım harika bir sonuç çok tebrik ediyorumGünaydın kızlaaar
28gün önce belirlediğim hedefim olan 56kiloya ulaştım, giden -7.6kg
üzülerek bugün aranızdan ayrılıyorum, ancak bu bir veda değil sohbete gelicem, sizleri özleyeceğim hoş sohbetiniz güzel yüreğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, sizleri özleyeceğim, hoşça kalın
Eki Görüntüle 2780616
Göreceğim inşallah iyice gaza geldim senin sonucunu görünce sen başardın ben de başarabilirim demek ki59ları kesin görüceksin bak gör canım inan buna
Aman dikkat et canım, tekrar geçmiş olsunSagol canim bilmiyorum canim havalarda cok soguk Burda - 12 derece
Günaydın evet liste hazır 3. Öğün yapmam belki çünkü 12 gibi kahvaltı yapıyorum, 3 öğün zor olur ama 2 öğünü liste gibi olacak, haftasonu kaçamak yapmazsam hafta içi hiç yapmam herhaldeGünaydın canımm. Ahh inşallahh Listeyi bulduğuna göre cumartesi sabahı için geri sayım başlasınnn
Bende bugün tartıldım ama söylemiycem yarın belki daha az çıkarım :))
İyi gezmeler canımKizlar bugün giremicem birazdan anneme gitcem anca aksama dönerim aksam görüsürüz... ama formdayim tam gaz devam ediyorum