🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ama pes etmek yok, akşam spor da yapacağım bir güzel o 63 tez zamanda gelecek buraya o kadar

kızlar bu arada ben 3 4 gün spor yapmayım direk 60 kiloya düşüyorum ama spora başladı mı direk 63 :))
ama tabi analiz yaptı mı 60 kiloda kas oranım düşük çıkıyor.

Ay şu an 63 kilo bana öyle güzel ama bir o kadar uzak geliyor ki
Ben diyete başlarken 62-63 olayım yeter sonra istediğim her şeyi yerim diyeti bırakırım diyordum. Şuan 61 kiloyum en ufak bir kaçamak yapınca vicdan azabı çekiyorum :)) Demem o ki 63 hiç de o kadar uzak değil öyle veya böyle olucak sonra 63 de yetmiycek 58 ler güzel gelicek. Başarıcaksın

Kızlar listemde ton balıklı salata var akşam sizce 80 gram ton balığı mı 160 gram mı ? İkisi de var evde şimdi durduk yere kilo almiyim :))
Öğle yemeğinde sebze ve yoğurt vardı.
akşam yemeği için 80 gram ton balığının proteini yeter mi acaba ? Hiç anlamıyorum bu işlerden. Yeterli proteini almak istiyorum

Canım 100 gramı yaklaşık 200 kalori gün içinde yediklerine göre sen karar ver istersen bence 80 gram ideal

Ay inşallah canım, 2 ay önce 64.2 gördüm ve bir daha kendime gelemedim, al ver al ver olunca gram ilerleyemiyor insan

160 Gr kilo aldırmaz, 80 çok az oluyor, doymuyor insan

Bu gün ne yedim

Kahvaltım 9.00
Peynir 1 kk beyaz+1 kk kaşar
Zeytin
Domates
Maydanoz
50 Gr kepekli ekmek

Öğlen 12.00
Taze fasülye
Yoğurt
Çorba

Akşam 17.30
1 kase yoğurt
Turp

Su 2 lt civarı

Spor yapacağım akşam bu gün kendimi daha iyi hissediyorum çünkü

Afiyet olsun canım harika menü sporda oldu tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…