163 cm canımEvet ayni boyun kac canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
163 cm canımEvet ayni boyun kac canim
Hoş geldin canimdevamlı buradayım artık çünkü gerçekten yap bırak sıkıldım ve gerçekten bir sonuç almak istiyorum.
Evet canim
Galiba boyuna göre ideal Kilo 5o-55163 cm canım
He zaten altta yazıyorEvet canimseni biliyorum zaten
![]()
Hoşgeldin canım aramızaa. Bizde çoğunluk 65-61 arasındaki kilolardayızz. 1 ay yapalım hepimiz hedeflerimize ulaşırızKızlar merhaba,
bende katılıyorum.
hafta sonu analiz yaptım
kilo 63,7
bmı 24,8
yağ 34,5
kas 39,4
iç yağ 4,5
ayrıca bugün jillian 30 day shared a başladım. bakalım nasıl değişim olacak fotoğraf bile çektim :)))
Afiyet olsun canımEvettt kizlar simdi kahve keyfi️
️
️
Sagol canimAfiyet olsun canımbenim eve gitmeme 1 saat var daha
![]()
Çok çok güzel canım, gel bunu 3 mil yapalım çok mu olurBen iki mil Leslie ile devam edicem
Afiyet olsunAra bir yeşil çay iki hurma yedim
1 ay dikkatli olursak hepimizi değiştirmeye yeter benceHoşgeldin canım aramızaa. Bizde çoğunluk 65-61 arasındaki kilolardayızz. 1 ay yapalım hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Afiyet olsun canimAra bir yeşil çay iki hurma yedim
Bencede1 ay dikkatli olursak hepimizi değiştirmeye yeter bence![]()
Ay şu an 63 kilo bana öyle güzel ama bir o kadar uzak geliyor kiBencede![]()
Banada öyle geliyordu ama bak gör... görünce hirslaniyor insan ... bende diyordum oooo 63 görücemmi acaba diye Biliyirsun buraya yazmistim hat’sAy şu an 63 kilo bana öyle güzel ama bir o kadar uzak geliyor ki![]()
Evet biliyorum ama işte insan bazen karamsar oluyor.Banada öyle geliyordu ama bak gör... görünce hirslaniyor insan ... bende diyordum oooo 63 görücemmi acaba diye Biliyirsun buraya yazmistim hat’s![]()