- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Evet bu gün çok mutluyum diyet konusunda ümitliyim ayrıcaAfiyet olsun canım harika menü sporda oldu tadından yenmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu gün çok mutluyum diyet konusunda ümitliyim ayrıcaAfiyet olsun canım harika menü sporda oldu tadından yenmez
Olsun her şeyin bir ilki vardır4 mil hiç yapmadım
Baktım şimdi 1 saat 18 dkOlsun her şeyin bir ilki vardır
Aynen kız bende baya iyi hissediyorumEvet bu gün çok mutluyum diyet konusunda ümitliyim ayrıca
3 mil ideal bence 50 dk şık spor çok güzelBaktım şimdi 1 saat 18 dk
Ben sen deyince 4 mile baktım aldım gazı gidiyorum3 mil Leslie 47 dk imiş bence gayet ideal
Bak sen artık direnci kırdın, verme dönemine geldin, tıkır tıkır gidecek bundan sonraAynen kız bende baya iyi hissediyorum
Kolay gelsinBen sen deyince 4 mile baktım aldım gazı gidiyorum
Azar azar da mekik plank sguat mi yapsam 5 tane ile başlasam ve 10 sn plank ilehergun arttirsamKolay gelsin
Çok daha güzel olur hem yap yakarsın hem sıkılaşırsınAzar azar da mekik plank sguat mi yapsam 5 tane ile başlasam ve 10 sn plank ilehergun arttirsam
Tamamdir cuma günü bende varım evden ise işteneve kendimi zor atiyorum vallaha yatağa kizlar ama daha aktif olmaya calisacagimCuma günü başlıyor canım, aynen sabah aç açık kilomuzu bildireceğiz, bir de sık gelsen hem seni tanırız, hem birbirimizi motive ederiz
Aynen oyle asla yılmamKuzum oluyor, baya kilo verdin, vücut bir süre sonra ne oluyoruz deyip, bir kiloda kendini koruyor, buna direnen kilo diyoruz, sabırla devam lütfen, yaz geldi
Bugun 1300 le kapattım günü normalde 1200 falan telefona uygulama indirdim ben ordan takip ediyorumAy ne güzel kalorileri biliyorsun hep, günlük kaç kalori alıyorsun peki
160 Gr kilo aldırmaz, 80 çok az oluyor, doymuyor insan
Sizleri dinleyerek şöyle bişey yaptım. 160 gramın yağını süzdüm baktım 110 gram oldu. Onu yedim gitti Her ikisinin ortası olduCanım 100 gramı yaklaşık 200 kalori gün içinde yediklerine göre sen karar ver istersen bence 80 gram ideal
Tamam canım,Tamamdir cuma günü bende varım evden ise işteneve kendimi zor atiyorum vallaha yatağa kizlar ama daha aktif olmaya calisacagim
Afiyet olsun canım cok GüzelKahvaltım kepek ekmekli tost
Ara öğün zuber ve 1 kate bitter çikolata
Akşam barbunya yemeği ve 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Süper işte buAynen oyle asla yılmam