• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selam kızlar takımda olan kişiler gelebiliyor mu 🤭 hem orası hem burası güzel motive verir 😍
Tabi ki gelebilirsin 🤩 1 ay yarışacağız, amaç hep beraber motive olup, bahara 1 beden ince girmek👌 cuma günü tartı sonucunu buraya ekle canım, vaktin olursa menü bildirimi yaparsın, sohbete de bekleriz, hem tanışırız böylece 🤩

Sizleri dinleyerek şöyle bişey yaptım. 160 gramın yağını süzdüm baktım 110 gram oldu. Onu yedim gitti 😂😂 Her ikisinin ortası oldu
Afiyet olsun canım 👍 ben bayadır almıyorum, bir ara öğlen öğünlerimde tüketirdim, bol salata ile doyurucu bir menü👍

Tabi ki gelebilirsin 🤩 1 ay yarışacağız, amaç hep beraber motive olup, bahara 1 beden ince girmek👌 cuma günü tartı sonucunu buraya ekle canım, vaktin olursa menü bildirimi yaparsın, sohbete de bekleriz, hem tanışırız böylece 🤩
En ihtiyacım olan motive 😍 tamam inşaAllah canım vakit buldukça uğrarım😍

Süper bir başlangıç olmuş 🤩 ilk ay çok önemli canım iyi değerlendirir isen 1 beden incelirsin💪, umarım burası iyi gelir sana 🤩
Yürüyüş vs. Yapıyor musun peki
3 sene önce de diyet yapmıştm ilk ay 8 kilo vermiştim 🤭

Maalesef yapamıyorum 2 kıızm var biri 3. 5 yaş diğeri 10 aylık

Merhaba beni de aranıza alır mısınız.. katılmak istiyorum.kilom 72.surekli diyete başlayıp bırakmaktan yoruldum inşaAllah burada motive olabilirim..

Back