Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 50 olmak istiyorum hep 53 tüm hiç 50 olamadım :)))Galiba boyuna göre ideal Kilo 5o-55
Canım diyetle beraber spor yapıyor musunben 50 olmak istiyorum hep 53 tüm hiç 50 olamadım :)))
bende yılbaşından bu yana leslie nin yarım saatlik videolarını her gün yaptım belli bir şekilde sıkılaştım ama sanki sonra yeterli olmadı gibi geldi bana sanırım vücut alıştı o yüzden jillian a başladım bugün. ama bacaklarım şekillendiBen iki mil Leslie ile devam edicem
evet bugün jillina başladım öncesinde leslie yapıyodumCanım diyetle beraber spor yapıyor musun![]()
Kaslar sporla su toplarmış ilk zamanlar, bu nedenle normal kilo artışıkızlar bu arada ben 3 4 gün spor yapmayım direk 60 kiloya düşüyorum ama spora başladı mı direk 63 :))
ama tabi analiz yaptı mı 60 kiloda kas oranım düşük çıkıyor.
Hatırladım şimdi, ikimiz de jillian ciyizevet bugün jillina başladım öncesinde leslie yapıyodum
evet
Ben diyete başlarken 62-63 olayım yeter sonra istediğim her şeyi yerim diyeti bırakırım diyordum. Şuan 61 kiloyum en ufak bir kaçamak yapınca vicdan azabı çekiyorum :)) Demem o ki 63 hiç de o kadar uzak değil öyle veya böyle olucak sonra 63 de yetmiycek 58 ler güzel gelicek. BaşarıcaksınAy şu an 63 kilo bana öyle güzel ama bir o kadar uzak geliyor ki![]()
Canım 100 gramı yaklaşık 200 kalori gün içinde yediklerine göre sen karar ver istersen bence 80 gram idealKızlar listemde ton balıklı salata var akşam sizce 80 gram ton balığı mı 160 gram mı ? İkisi de var evde şimdi durduk yere kilo almiyim :))
Öğle yemeğinde sebze ve yoğurt vardı.
akşam yemeği için 80 gram ton balığının proteini yeter mi acaba ? Hiç anlamıyorum bu işlerden. Yeterli proteini almak istiyorum
Ay inşallah canım, 2 ay önce 64.2 gördüm ve bir daha kendime gelemedim, al ver al ver olunca gram ilerleyemiyor insanBen diyete başlarken 62-63 olayım yeter sonra istediğim her şeyi yerim diyeti bırakırım diyordum. Şuan 61 kiloyum en ufak bir kaçamak yapınca vicdan azabı çekiyorum :)) Demem o ki 63 hiç de o kadar uzak değil öyle veya böyle olucak sonra 63 de yetmiycek 58 ler güzel gelicek. Başarıcaksın![]()
160 Gr kilo aldırmaz, 80 çok az oluyor, doymuyor insanKızlar listemde ton balıklı salata var akşam sizce 80 gram ton balığı mı 160 gram mı ? İkisi de var evde şimdi durduk yere kilo almiyim :))
Öğle yemeğinde sebze ve yoğurt vardı.
akşam yemeği için 80 gram ton balığının proteini yeter mi acaba ? Hiç anlamıyorum bu işlerden. Yeterli proteini almak istiyorum
Ay ne güzel kalorileri biliyorsun hep, günlük kaç kalori alıyorsun pekiCanım 100 gramı yaklaşık 200 kalori gün içinde yediklerine göre sen karar ver istersen bence 80 gram ideal
Yok canım olmaz bı gün yapar bı gün yapmam anlaştık senin güzel hatırına ablacım 3 mil olsunÇok çok güzel canım, gel bunu 3 mil yapalım çok mu olur![]()
Yağ yakımı 20 dk spordan sonra oluyormuş ondan dedimYok canım olmaz bı gün yapar bı gün yapmam anlaştık senin güzel hatırına ablacım 3 mil olsun![]()
Afiyet olsun canım harika menü sporda oldu tadından yenmezBu gün ne yedim
Kahvaltım 9.00
Peynir 1 kk beyaz+1 kk kaşar
Zeytin
Domates
Maydanoz
50 Gr kepekli ekmek
Öğlen 12.00
Taze fasülye
Yoğurt
Çorba
Akşam 17.30
1 kase yoğurt
Turp
Su 2 lt civarı
Spor yapacağım akşambu gün kendimi daha iyi hissediyorum çünkü
![]()
4 mil hiç yapmadımYağ yakımı 20 dk spordan sonra oluyormuş ondan dedimgün aşırı yapacaksan 4 mil olanı yap bence
kaç dk 4 mil bi bakalım
![]()