• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

kızlar bu arada ben 3 4 gün spor yapmayım direk 60 kiloya düşüyorum ama spora başladı mı direk 63 :))
ama tabi analiz yaptı mı 60 kiloda kas oranım düşük çıkıyor.

Ay şu an 63 kilo bana öyle güzel ama bir o kadar uzak geliyor ki :KK61:
Ben diyete başlarken 62-63 olayım yeter sonra istediğim her şeyi yerim diyeti bırakırım diyordum. Şuan 61 kiloyum en ufak bir kaçamak yapınca vicdan azabı çekiyorum :)) Demem o ki 63 hiç de o kadar uzak değil öyle veya böyle olucak sonra 63 de yetmiycek 58 ler güzel gelicek. Başarıcaksın :nazar:

Kızlar listemde ton balıklı salata var akşam sizce 80 gram ton balığı mı 160 gram mı ? İkisi de var evde şimdi durduk yere kilo almiyim :))
Öğle yemeğinde sebze ve yoğurt vardı.
akşam yemeği için 80 gram ton balığının proteini yeter mi acaba ? Hiç anlamıyorum bu işlerden. Yeterli proteini almak istiyorum

Kızlar listemde ton balıklı salata var akşam sizce 80 gram ton balığı mı 160 gram mı ? İkisi de var evde şimdi durduk yere kilo almiyim :))
akşam yemeği için 80 gram ton balığının proteini yeter mi acaba ? Hiç anlamıyorum bu işlerden. Yeterli proteini almak istiyorum
Canım 100 gramı yaklaşık 200 kalori gün içinde yediklerine göre sen karar ver istersen bence 80 gram ideal

Ben diyete başlarken 62-63 olayım yeter sonra istediğim her şeyi yerim diyeti bırakırım diyordum. Şuan 61 kiloyum en ufak bir kaçamak yapınca vicdan azabı çekiyorum :)) Demem o ki 63 hiç de o kadar uzak değil öyle veya böyle olucak sonra 63 de yetmiycek 58 ler güzel gelicek. Başarıcaksın :nazar:
Ay inşallah canım, 2 ay önce 64.2 gördüm ve bir daha kendime gelemedim, al ver al ver olunca gram ilerleyemiyor insan 🥴

160 Gr kilo aldırmaz, 80 çok az oluyor, doymuyor insan🙈

Bu gün ne yedim 😊

Kahvaltım 9.00
Peynir 1 kk beyaz+1 kk kaşar
Zeytin
Domates 🍅
Maydanoz
50 Gr kepekli ekmek 🍞

Öğlen 12.00
Taze fasülye
Yoğurt
Çorba