• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Aynen canım, aslında haftada bir tartılsak ne güzel olur, 😃
Bende haftada bir tartılmak istiyorum ama dayanamıyorum her gün tartılıyorum :)) Bu sefer bazı günler artı çıkıyorum moralim bozuluyor. Halbuki beklesem 1 hafta o ödem gidicek ve eksi görücem ama gel de laf anlat :))

S Seda1985 Cuma günü sürpriz mi yapıcaksın bizeee hadi bakalım heyecanlı :))

Bende haftada bir tartılmak istiyorum ama dayanamıyorum her gün tartılıyorum :)) Bu sefer bazı günler artı çıkıyorum moralim bozuluyor. Halbuki beklesem 1 hafta o ödem gidicek ve eksi görücem ama gel de laf anlat :))

aynı benn

Ben de öyle, durduk yere moralimi bozuyorum, neyse böyle böyle öğreneceğiz 💪

2 ymk kaşığı nohut
4 ymk kaşığı lor peynirli salata
ayran

arkadaşlar trileçe ve su böreği getirmişler tadına bile bakmadım ohh sağlıklı mis salatamı yedim

2 ymk kaşığı nohut
4 ymk kaşığı lor peynirli salata
ayran

arkadaşlar trileçe ve su böreği getirmişler tadına bile bakmadım ohh sağlıklı mis salatamı yedim
Afiyet olsun canım 👌 bizim Ankara Tava vardı almadım, taze fasülye çorba ve yoğurt yedim, dün de tatlı vardı almadım insan nasıl kendini mutlu hissediyor değil mi 💪🤩 biz güçlüyüz 💪

Back