🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

günaydın kızlar diyetisyen sürem bitti şimdi kendim devam edicem Sarayca yardımına ihityaç var ve diğer kızlar bu yolda cozutmadan devam etmek istiyorum

günaydın kızlar diyetisyen sürem bitti şimdi kendim devam edicem Sarayca yardımına ihityaç var ve diğer kızlar bu yolda cozutmadan devam etmek istiyorum
Hemen geldim bile
Canım ben hiç diyetisyen listesi uygulaması, sadece buraya yakın biri vardı ayda bir yağ ve kas vs. Baktırıyordum motivasyon için, sen zaten ne Yemen gerektiğini çok iyi biliyorsun

3 ana 1 ara mı yapacaksın ona göre kendi listeni hazırlayalım

sen var ya cansın cannn 3 ana 1 ara öğün yaparım canım hafta sonu 2 ana öğün 1 ara öğün olur evet ne yemem gerektiğini biliyorum amaç uygulamak

sen var ya cansın cannn 3 ana 1 ara öğün yaparım canım hafta sonu 2 ana öğün 1 ara öğün olur evet ne yemem gerektiğini biliyorum amaç uygulamak
Aynen diyetisyene gibi yaz listeni kuzum, çünkü ne yiyeceğini bilirsen kaçamak yapma şansın azalır

sabah kahvaltım
yeşillikli 1 yumutalı omlet 2 adet ince kepekli grisini domates
1 ymk kaşığı lor peyniri

öğle
1 dilim ıspanaklı lazanya
1 bardak ayran

ara yeşil çay

akşam haşlanmış karnabahar yoğurt
30dk ya yüryüş ya da leslie

Sen 2 günlük diyeti yapıyorsun di mi az kaldı bende merak ettim ne kadar vereceksin bakalım
Evet canım ama listeyi çok sevdim bu hafta hep onu yapıcam. Hiç detoks listesi gibi değil normal diyet liestesi bence. O yüzden 2 günde 2 kilo verdiriceğini zannetmiyorum. Hem regl oldum sonunda kavuştum :)) O yüzden cuma gününe kadar tartılmayı düşünmüyorum tabi dayanabilirsem

Tesekür ederim canim

Selam arkadaslar
Giremedim disarda islerim vardi

kahvalti
Bir tane Wasa
Biraz peynir ( canim bisey istemedi bugün)

aksama firinda Kabak kizartip yogurtliycam

evde ne varsa kendime uygun olarak pişricem bi gün fazla olduysa diğer dün denge yapıcam ve aylık kendime küçük hedefler belirlicem
Canim Ben hergün öyle yapiyorum ne varsa evde uyduruyorum...
Ama Ben Hic ekmek kulanmiyorum bi belki Wasa yiyorum Sabah kahvaltida . En son yemeyimde dörtle bes arasi oluyo sonra spor

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…