• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Evet canım ama listeyi çok sevdim bu hafta hep onu yapıcam. Hiç detoks listesi gibi değil normal diyet liestesi bence. O yüzden 2 günde 2 kilo verdiriceğini zannetmiyorum. Hem regl oldum sonunda kavuştum :)) O yüzden cuma gününe kadar tartılmayı düşünmüyorum tabi dayanabilirsem :halay:
Bende beğendim listeni, haftaya bi denemek isterim 😀 oh oh cumaya regl ödemide kalmaz bence de tartılma cumaya kadar, cuma sürpriz eksiler görmen dileğiyle 🥰

Kızlar ben yine bir kulaktan dolma listeyle geldim 😂 internette biri yapmış. Yumurta diyeti olarak geçiyormuş. İlk gün 58.6 son gün 55.9 olmuş yani 2 günde bu attığım listeyi uygulayarak vermiş. İnanamadım gerçekten. Ve şeytan dürttü beni cumartesi-pazar yapsam mı diye düşünüyorum. Buraya attım belki bir cengaver beraber yapalım der de kaçamaksız yaparım listeyi 😂
A70D377A-BFA9-4693-A706-71AD440F43B4.jpeg

Kızlar ben yine bir kulaktan dolma listeyle geldim 😂 internette biri yapmış. Yumurta diyeti olarak geçiyormuş. İlk gün 58.6 son gün 55.9 olmuş yani 2 günde bu attığım listeyi uygulayarak vermiş. İnanamadım gerçekten. Ve şeytan dürttü beni cumartesi-pazar yapsam mı diye düşünüyorum. Buraya attım belki bir cengaver beraber yapalım der de kaçamaksız yaparım listeyi 😂Eki Görüntüle 2779590
Cok kolay bi liste ... bende duymustum yumurta diyetini ama Ben üc öyün yiyemiyorum... kahvaltiyi cok gec yapiyorum 10-11 filan Saat bese dogruda aksam yemeyimi yiyorum okadar😅😅

Gecen hafta hatirlarsinizki patates diyeti yaptim üc günde üc kilo verdiriyormus .. Ben bir gün yada iki yaptiydim galiba 1 kiloya yakin verdiydim yarin tekrar yapicam... önce bir gün sonrasina bakicam😅

Kızlar ben yine bir kulaktan dolma listeyle geldim 😂 internette biri yapmış. Yumurta diyeti olarak geçiyormuş. İlk gün 58.6 son gün 55.9 olmuş yani 2 günde bu attığım listeyi uygulayarak vermiş. İnanamadım gerçekten. Ve şeytan dürttü beni cumartesi-pazar yapsam mı diye düşünüyorum. Buraya attım belki bir cengaver beraber yapalım der de kaçamaksız yaparım listeyi 😂Eki Görüntüle 2779590
Canım bunun yerine saf pro yap daha çok verirsin, yani salata ve meyveler çıkacak 😀 bu şekilde eşlik ederim sana 👍🤩

Back