• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Cok kolay bi liste ... bende duymustum yumurta diyetini ama Ben üc öyün yiyemiyorum... kahvaltiyi cok gec yapiyorum 10-11 filan Saat bese dogruda aksam yemeyimi yiyorum okadar😅😅
Haftasonu ben kahvaltıyı 12 de ediyorum ama acıkıyorum. Ara öğün yapmaya alışmışım ya ondan herhalde. Neyse sen patatesi yap bakalım 😂

Yaaa bu çok heyecanlı bi fikirmiş ayrılmıyo olsam kesinlikle katılırdım teklifine

bence bunu yapın sonucunda mucizeler yaratırsınız
Evet bence de bi canlılık olur, birbirimizi gazlarız iyi olacak sanki🤩 burada olsan 1. Sendin canım, çok şey öğrendim senden, öncelikle iradene hayran kaldım 🧿🤩

Afiyet olsun canım, güzel sonuç alacaksın, ay çok az kaldı gidiyorsun :KK61:
Ayy evet canım yarın aranızda son günüm, perşembe sabah tartıda ne çıkarsa karşıma koruma kilom o olucak, korumak için üstün çaba sarfedicem, kararlıyım.

Zaman buldukça uğrayacağım buraya, özleyeceğim hepinizi 😢

Ayy evet canım yarın aranızda son günüm, perşembe sabah tartıda ne çıkarsa karşıma koruma kilom o olucak, korumak için üstün çaba sarfedicem, kararlıyım.

Zaman buldukça uğrayacağım buraya, özleyeceğim hepinizi 😢
Ben de seni özlerim uğra arada, 50 li kilolarına indiğini görmeni isterim 🙈🤩

Evet bence de bi canlılık olur, birbirimizi gazlarız iyi olacak sanki🤩 burada olsan 1. Sendin canım, çok şey öğrendim senden, öncelikle iradene hayran kaldım 🧿🤩
Sağol canım benim, asıl ben sizlerden çok şey öğrendim, hele eylül ayındaki ilk diyet maceramda hiçbir bilgim yokken bıkmadan usanmadan her sorumu cevapladınız, iyiki sizleri tanıdım❤️

Back