• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

mirmoon mirmoon canım listeyi yaptın mı bugün ? Nasıl geçti nasıl hissediyosun kendini ?
Evet yaptımm iyi hissediyorum normalde ben her gün kepekli ekmek yiyordum sabah ve akşam bir dilim sadece o konuda biraz zorlandım onun dışında iyiydim, bence benden iki kilo gitmeyecek gibi ama olsunn yinede yarın da devam edicem :))
Sence senden iki kilo gider mi canım Lamaziaa Lamaziaa

Günü tamamlıyorum kızlarr acıktım ya. Akşam peynirli salata bana yetmedi 😂😂 gözüm doymadıysa demekki. Çok yorgunum bugün yarın allah kerim 😍
Acıktığımız an çayımızı kahvemizi içiyoruz hooop tokluk hissi geliyo, beynine acıktım sinyali gönderme canım, çok iyi gidiyorsun

Kahvaltı
5zeytin
1domates
1kk peynir
1tk lor
2 badem

akşam
1kase mantar çorbası
Yarım tabak dünden kalma fırında karnabahar
1yk yoğurt

bu akşam ilk defa sofradan aç kalktığımı hissettim, karnabahar epey azdı çorbada midemi tutmadı, neyseki yatağa yattımda psikolojikmen açlık modundan uyku moduna geçtim😂

Eveet Z raporu zamanıı☺
Sabah:zeytin,peynir,domates salatalık yeşillik ve bir haşlanmış yumurta
Araöğün:salatalık(acıkmamıştım ama listede yazdığı için yedim)
Öğle: altı tane tavuk köftesi
Bu aralıkta kahve içtim
Akşam: Yoğurt çorbası ve salatayla günü kapatıyorum🌸 sizler neler yediniz bugünn😊
Çok güzel canım afiyet olsun

iyi alsamlar kizlar

kahvalti
Haslanmis yumurta
Iki tane Wasa
Biraz penyir
Salatalik

aksam
Bir tane hambürger tavuk etli🤦‍♀️
bu dört gafradan Beri ilk kacamagim.
Esimin bugün dogum günüydü disardan siparis yaptik bende kiyamadim ona Bir tane tek Hamburger yedim kendimi okadar suclu hisediyorum ki🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.
Ama aksam Bir saaten fazla spor yaptim💪🏻🥰

Canim yeni girebildim esimin dogum günüydü bugün yoruldum aliyacagin🤦‍♀️☺️
Sağlıklı huzurlu güzel yaşlar diliyorum canım.. 3haftada 1 kaçamak ideal bence çünkü vücut bi yandan bitkin düşüyo motive düşüyo arada bi minik kaçamaklarla vücudu şaşırtıp morali yükseltmek gerekiyo, afiyet olsun canım

iyi alsamlar kizlar

kahvalti
Haslanmis yumurta
Iki tane Wasa
Biraz penyir
Salatalik

aksam
Bir tane hambürger tavuk etli🤦‍♀️
bu dört gafradan Beri ilk kacamagim.
Esimin bugün dogum günüydü disardan siparis yaptik bende kiyamadim ona Bir tane tek Hamburger yedim kendimi okadar suclu hisediyorum ki🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.
Ama aksam Bir saaten fazla spor yaptim💪🏻🥰
Afiyet olsun canım 👌 arada öyle kaçamaklar olur, hatta devamı gelmezse yani tek sefer olursa iyi bile oluyor , biz ona vücudu şaşırttık diyoruz :rolleyes:

Kesinlikle canım bu konuda kendine gün koymanı tavsiye ederim mesela 15 gün boyunca asla kaçamak yapmayacağım gibi.. ben kendime gün koyarak çok iyi motive oluyorum
Mantıklı, ne kadar planlı olursam o derece motive oluyorum, plan yapmayınca ondan bir kaşık ondan bir lokma derken gün bitiyor 😃

Kahvaltı
5zeytin
1domates
1kk peynir
1tk lor
2 badem

akşam
1kase mantar çorbası
Yarım tabak dünden kalma fırında karnabahar
1yk yoğurt

bu akşam ilk defa sofradan aç kalktığımı hissettim, karnabahar epey azdı çorbada midemi tutmadı, neyseki yatağa yattımda psikolojikmen açlık modundan uyku moduna geçtim😂
Afiyet olsun canım, güzel sonuç alacaksın, ay çok az kaldı gidiyorsun :KK61:

Back