• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

günaydın kızlar diyetisyen sürem bitti şimdi kendim devam edicem Sarayca Sarayca yardımına ihityaç var ve diğer kızlar bu yolda cozutmadan devam etmek istiyorum :olamaz:

günaydın kızlar diyetisyen sürem bitti şimdi kendim devam edicem Sarayca Sarayca yardımına ihityaç var ve diğer kızlar bu yolda cozutmadan devam etmek istiyorum :olamaz:
Hemen geldim bile 😃
Canım ben hiç diyetisyen listesi uygulaması, sadece buraya yakın biri vardı ayda bir yağ ve kas vs. Baktırıyordum motivasyon için, 😃 sen zaten ne Yemen gerektiğini çok iyi biliyorsun

3 ana 1 ara mı yapacaksın ona göre kendi listeni hazırlayalım👌💪

Hemen geldim bile 😃
Canım ben hiç diyetisyen listesi uygulaması, sadece buraya yakın biri vardı ayda bir yağ ve kas vs. Baktırıyordum motivasyon için, 😃 sen zaten ne Yemen gerektiğini çok iyi biliyorsun

3 ana 1 ara mı yapacaksın ona göre kendi listeni hazırlayalım👌💪
sen var ya cansın cannn :KK200: :KK60: 3 ana 1 ara öğün yaparım canım hafta sonu 2 ana öğün 1 ara öğün olur evet ne yemem gerektiğini biliyorum amaç uygulamak:kk77:

sen var ya cansın cannn :KK200: :KK60: 3 ana 1 ara öğün yaparım canım hafta sonu 2 ana öğün 1 ara öğün olur evet ne yemem gerektiğini biliyorum amaç uygulamak:kk77:
Aynen diyetisyene gibi yaz listeni kuzum, çünkü ne yiyeceğini bilirsen kaçamak yapma şansın azalır 💪

sabah kahvaltım
yeşillikli 1 yumutalı omlet 2 adet ince kepekli grisini domates
1 ymk kaşığı lor peyniri

öğle
1 dilim ıspanaklı lazanya
1 bardak ayran

ara yeşil çay

akşam haşlanmış karnabahar yoğurt
30dk ya yüryüş ya da leslie

Sen 2 günlük diyeti yapıyorsun di mi 😃 az kaldı bende merak ettim ne kadar vereceksin bakalım 💪
Evet canım ama listeyi çok sevdim bu hafta hep onu yapıcam. Hiç detoks listesi gibi değil normal diyet liestesi bence. O yüzden 2 günde 2 kilo verdiriceğini zannetmiyorum. Hem regl oldum sonunda kavuştum :)) O yüzden cuma gününe kadar tartılmayı düşünmüyorum tabi dayanabilirsem :halay:

Sağlıklı huzurlu güzel yaşlar diliyorum canım.. 3haftada 1 kaçamak ideal bence çünkü vücut bi yandan bitkin düşüyo motive düşüyo arada bi minik kaçamaklarla vücudu şaşırtıp morali yükseltmek gerekiyo, afiyet olsun canım
Tesekür ederim canim 🥰🥰🥰

Selam arkadaslar
Giremedim disarda islerim vardi

kahvalti
Bir tane Wasa
Biraz peynir ( canim bisey istemedi bugün)

aksama firinda Kabak kizartip yogurtliycam😍

evde ne varsa kendime uygun olarak pişricem bi gün fazla olduysa diğer dün denge yapıcam ve aylık kendime küçük hedefler belirlicem
Canim Ben hergün öyle yapiyorum ne varsa evde uyduruyorum😅...
Ama Ben Hic ekmek kulanmiyorum bi belki Wasa yiyorum Sabah kahvaltida . En son yemeyimde dörtle bes arasi oluyo sonra spor 😃

sabah kahvaltım
yeşillikli 1 yumutalı omlet 2 adet ince kepekli grisini domates
1 ymk kaşığı lor peyniri

öğle
1 dilim ıspanaklı lazanya
1 bardak ayran

ara yeşil çay

akşam haşlanmış karnabahar yoğurt
30dk ya yüryüş ya da leslie
Afiyet olsun canim

Back