Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen geldim bilegünaydın kızlar diyetisyen sürem bitti şimdi kendim devam edicem Sarayca yardımına ihityaç var ve diğer kızlar bu yolda cozutmadan devam etmek istiyorum
sen var ya cansın cannn 3 ana 1 ara öğün yaparım canım hafta sonu 2 ana öğün 1 ara öğün olur evet ne yemem gerektiğini biliyorum amaç uygulamakHemen geldim bile
Canım ben hiç diyetisyen listesi uygulaması, sadece buraya yakın biri vardı ayda bir yağ ve kas vs. Baktırıyordum motivasyon için, sen zaten ne Yemen gerektiğini çok iyi biliyorsun
3 ana 1 ara mı yapacaksın ona göre kendi listeni hazırlayalım
Aynen diyetisyene gibi yaz listeni kuzum, çünkü ne yiyeceğini bilirsen kaçamak yapma şansın azalırsen var ya cansın cannn 3 ana 1 ara öğün yaparım canım hafta sonu 2 ana öğün 1 ara öğün olur evet ne yemem gerektiğini biliyorum amaç uygulamak
tamam canım haklısınAynen diyetisyene gibi yaz listeni kuzum, çünkü ne yiyeceğini bilirsen kaçamak yapma şansın azalır
tamm canımAynen diyetisyene gibi yaz listeni kuzum, çünkü ne yiyeceğini bilirsen kaçamak yapma şansın azalır
düzeldi canım bakım varmış sanırımNeler oldu kk ya
Evet canım ama listeyi çok sevdim bu hafta hep onu yapıcam. Hiç detoks listesi gibi değil normal diyet liestesi bence. O yüzden 2 günde 2 kilo verdiriceğini zannetmiyorum. Hem regl oldum sonunda kavuştum :)) O yüzden cuma gününe kadar tartılmayı düşünmüyorum tabi dayanabilirsemSen 2 günlük diyeti yapıyorsun di mi az kaldı bende merak ettim ne kadar vereceksin bakalım
Eveet tam da dediğin gibi kendimi daha iyi hissediyorum canım :))Yarın daha iyi hissedeceksin Lamaziaa
Çok güzel afiyet olsun canımsabah kahvaltım
yeşillikli 1 yumutalı omlet 2 adet ince kepekli grisini domates
1 ymk kaşığı lor peyniri
öğle
1 dilim ıspanaklı lazanya
1 bardak ayran
ara yeşil çay
akşam haşlanmış karnabahar yoğurt
30dk ya yüryüş ya da leslie
Buna sevindim canım 59 rakamını görünce senin de gözlerin ışıldıyor muEveet tam da dediğin gibi kendimi daha iyi hissediyorum canım :))
Tesekür ederim canimSağlıklı huzurlu güzel yaşlar diliyorum canım.. 3haftada 1 kaçamak ideal bence çünkü vücut bi yandan bitkin düşüyo motive düşüyo arada bi minik kaçamaklarla vücudu şaşırtıp morali yükseltmek gerekiyo, afiyet olsun canım
Canim Ben hergün öyle yapiyorum ne varsa evde uyduruyorum...evde ne varsa kendime uygun olarak pişricem bi gün fazla olduysa diğer dün denge yapıcam ve aylık kendime küçük hedefler belirlicem
Afiyet olsun canimsabah kahvaltım
yeşillikli 1 yumutalı omlet 2 adet ince kepekli grisini domates
1 ymk kaşığı lor peyniri
öğle
1 dilim ıspanaklı lazanya
1 bardak ayran
ara yeşil çay
akşam haşlanmış karnabahar yoğurt
30dk ya yüryüş ya da leslie