- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Evet artık bende 65 ten bıktımGünaydınn canımcımmm. Bu hafta kaçamaksız geçirelim nollllur çok ihtiyacım var artık 60 ı görmek istiyorum :))
![Grimacing face :grimacing: 😬](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62c.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet artık bende 65 ten bıktımGünaydınn canımcımmm. Bu hafta kaçamaksız geçirelim nollllur çok ihtiyacım var artık 60 ı görmek istiyorum :))
İyi mesailer diliyorum canım, ben de eylüldeki spor maceramda öyleydim bu defa hiç olmadı ama ayak bileği gitti yine, ilk 10 gün iyidimde, yata yata spor yapıyorum 15gündürEvet canım işe başladım, yalnız zor kalkıp oturuyorum kaslar fena![]()
Olsun canım bugün pazartesi sil baştan devamgünaydın kızlar hafta sonu pek verimli geçmedi benim için ama yılmak ve pes etmek yok kaldığımız yerden devam![]()
Liste bence tam diyetlik sağlıklı beslenme listesi deneyin canım. Bilmiyorum ki regl ile birlikte tartıda resmen durdumHhhhaahahah o kadar mı az yiyorsun :) Bence biz bu listeyi yapalım. Çarşamba günü fark olursa sende dene. Gerçi sen ideal kilona çok yaklaştın artık kilo vermen yavaşlamış olabilir
Sağol canım, bikaç aya kalmaz sizde hedef kilonuza ulaşırsınız yeterki 1 ileri 2 geri olmasın, çünkü öyle olduğunda motive kalmıyo moral bozuluyo ve kaçamakların ardı arkası kesilmiyo, hepiniz azimlisiniz birlikte başaracağızHarikasın harikaa. Zaten tabloda da farkını ortaya koymuşsun :)) İmreniyorumm sana
Aynen öyle 1 kaçamakla kalmıyor ki birini yapınca ikinci kesinlikle geliyor.Sağol canım, bikaç aya kalmaz sizde hedef kilonuza ulaşırsınız yeterki 1 ileri 2 geri olmasın, çünkü öyle olduğunda motive kalmıyo moral bozuluyo ve kaçamakların ardı arkası kesilmiyo, hepiniz azimlisiniz birlikte başaracağız
Harikasın canım, emeğinin karşılığını alıyorsun , demek ki neymiş yata yata kilo verilmiyormuşİyi mesailer diliyorum canım, ben de eylüldeki spor maceramda öyleydim bu defa hiç olmadı ama ayak bileği gitti yine, ilk 10 gün iyidimde, yata yata spor yapıyorum 15gündürepey bel göbek çalıştım
![]()
Sırılsıklam terledim hemen girdim duşa, kaslar ne oluyoruz yahu dedi herhaldeGünaydin canim ..
Spor yapinca hemen dusa gir ertesi gün agrimiyo ozaman Bir yerin![]()
Aynen canım kaldığımız yerden devamgünaydın kızlar hafta sonu pek verimli geçmedi benim için ama yılmak ve pes etmek yok kaldığımız yerden devam![]()
kız 5 kilo muAynen canım kaldığımız yerden devam, yalnız güzis bu ayı iyi değerlendirelim, bu ay ikimizde 5 er kilo versek hedefe çok yaklaştık demektir
![]()
Direnç kilonu kırdın artık güzel kilo verirsinkız 5 kilo museni bilmem ama benim için çok zor canım yaa çok yavaş kilo veriyorum ama çok çaba göstericem sözzz
inşallah canımDirenç kilonu kırdın artık güzel kilo verirsin![]()
İnşallah canım ben sana güveniyorum sen de bana güveninşallah canım
ben sana kendimden çok güveniyorum canımmİnşallah canım ben sana güveniyorum sen de bana güven![]()
Ayy Mart ayında incecik olalım o zamanben sana kendimden çok güveniyorum canımm![]()
![]()
Afiyet olsun canım cok GüzelEveet Z raporu zamanıı☺
Sabah:zeytin,peynir,domates salatalık yeşillik ve bir haşlanmış yumurta
Araöğün:salatalık(acıkmamıştım ama listede yazdığı için yedim)
Öğle: altı tane tavuk köftesi
Bu aralıkta kahve içtim
Akşam: Yoğurt çorbası ve salatayla günü kapatıyorumsizler neler yediniz bugünn
![]()
Yarın daha enerjik başlarsın canımGünü tamamlıyorum kızlarr acıktım ya. Akşam peynirli salata bana yetmedigözüm doymadıysa demekki. Çok yorgunum bugün yarın allah kerim
![]()