🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hhhhaahahah o kadar mı az yiyorsun :) Bence biz bu listeyi yapalım. Çarşamba günü fark olursa sende dene. Gerçi sen ideal kilona çok yaklaştın artık kilo vermen yavaşlamış olabilir
Liste bence tam diyetlik sağlıklı beslenme listesi deneyin canım. Bilmiyorum ki regl ile birlikte tartıda resmen durdum😔 bugün reglimde bitti

Harikasın harikaa. Zaten tabloda da farkını ortaya koymuşsun :)) İmreniyorumm sana
Sağol canım, bikaç aya kalmaz sizde hedef kilonuza ulaşırsınız yeterki 1 ileri 2 geri olmasın, çünkü öyle olduğunda motive kalmıyo moral bozuluyo ve kaçamakların ardı arkası kesilmiyo, hepiniz azimlisiniz birlikte başaracağız

Sağol canım, bikaç aya kalmaz sizde hedef kilonuza ulaşırsınız yeterki 1 ileri 2 geri olmasın, çünkü öyle olduğunda motive kalmıyo moral bozuluyo ve kaçamakların ardı arkası kesilmiyo, hepiniz azimlisiniz birlikte başaracağız
Aynen öyle 1 kaçamakla kalmıyor ki birini yapınca ikinci kesinlikle geliyor.

İyi mesailer diliyorum canım, ben de eylüldeki spor maceramda öyleydim bu defa hiç olmadı ama ayak bileği gitti yine, ilk 10 gün iyidimde, yata yata spor yapıyorum 15gündür😂 epey bel göbek çalıştım😂
Harikasın canım, emeğinin karşılığını alıyorsun , demek ki neymiş yata yata kilo verilmiyormuş🤩

günaydın kızlar hafta sonu pek verimli geçmedi benim için ama yılmak ve pes etmek yok kaldığımız yerden devam :KK68:
Aynen canım kaldığımız yerden devam 😃, yalnız güzis bu ayı iyi değerlendirelim, bu ay ikimizde 5 er kilo versek hedefe çok yaklaştık demektir 😃

Aynen canım kaldığımız yerden devam 😃, yalnız güzis bu ayı iyi değerlendirelim, bu ay ikimizde 5 er kilo versek hedefe çok yaklaştık demektir 😃
kız 5 kilo mu :olamaz: seni bilmem ama benim için çok zor canım yaa çok yavaş kilo veriyorum ama çok çaba göstericem sözzz

Eveet Z raporu zamanıı☺
Sabah:zeytin,peynir,domates salatalık yeşillik ve bir haşlanmış yumurta
Araöğün:salatalık(acıkmamıştım ama listede yazdığı için yedim)
Öğle: altı tane tavuk köftesi
Bu aralıkta kahve içtim
Akşam: Yoğurt çorbası ve salatayla günü kapatıyorum🌸 sizler neler yediniz bugünn😊

Eveet Z raporu zamanıı☺
Sabah:zeytin,peynir,domates salatalık yeşillik ve bir haşlanmış yumurta
Araöğün:salatalık(acıkmamıştım ama listede yazdığı için yedim)
Öğle: altı tane tavuk köftesi
Bu aralıkta kahve içtim
Akşam: Yoğurt çorbası ve salatayla günü kapatıyorum🌸 sizler neler yediniz bugünn😊
Afiyet olsun canım cok Güzel 👍

Günü tamamlıyorum kızlarr acıktım ya. Akşam peynirli salata bana yetmedi 😂😂 gözüm doymadıysa demekki. Çok yorgunum bugün yarın allah kerim 😍
Yarın daha enerjik başlarsın canım😀 keşke yemek yeseydin neyse artık bu saatten sonra yememeye çalışırsın 👍

Back