Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü süper canım ama bi okudumda bunları yesem diğer gün artımı çıkarım acaba dedim kendi kendimeKızlar şöyle 2 listeyi atiyim gruba. Ben pazartesi ve salı deneyeceğim.İsteyen yapar isteyen yapmaz sonuçta.Umarım işimize yararEki Görüntüle 2778412
Canım istikrarlı devam edersen bahara hedef kilona ulaşırsın, ayda 3 kilo versen bile ki bence 3 kilodan daha fazla verirsin haziranda -12 kilo olursunBoylarınız kısa mı uzun mu bilmiyorum ama benim olmak istediğim 60lı kilolardasınız çoğunuz inşallah bende zayıflarım sizler gibi :)) sizce bir insanın kilosuyla boyu arasında ne kadar fark olmalı mesela hep derlerya 160cm'ye 50 kilo olunmalı gibi..
Aramıza hoşgeldin canım kilolarimiz yakın inşallah bizde 60 li kilolara dusucezBoylarınız kısa mı uzun mu bilmiyorum ama benim olmak istediğim 60lı kilolardasınız çoğunuz inşallah bende zayıflarım sizler gibi :)) sizce bir insanın kilosuyla boyu arasında ne kadar fark olmalı mesela hep derlerya 160cm'ye 50 kilo olunmalı gibi..
Evet canım işe başladım, yalnız zor kalkıp oturuyorum kaslar fenaSarayca bikaç güne toparlar vucudun, yarın mesai var sanırım değil mi?
Günaydın canımGünaydınlaaaar herkese mutlu huzurlu booool eksili bi hafta diliyorum, kaçamak yapmıyoruz güç bizde![]()
Günaydın canımAramıza hoşgeldin canım kilolarimiz yakın inşallah bizde 60 li kilolara dusucez
Günaydin canim ..Yok canım iyi hamlamışım, mutfağı zor topladım, yarın ile başlıycam![]()
Sikma canini bugün sivirdan basliyormusun gibi yapgünaydın kızlar hafta sonu pek verimli geçmedi benim için ama yılmak ve pes etmek yok kaldığımız yerden devam![]()
aynen canımSikma canini bugün sivirdan basliyormusun gibi yap...
Canım benim boyum 1.61 kilom 61. Şuan bile kendimi iyi hissediyorum. Hesaplatınca da ideal kilonuzdasınız diyor. 50 kilo bana çok az o yüzden istemem. 57 de bırakacağım inşallah. Darısı senin başınaBoylarınız kısa mı uzun mu bilmiyorum ama benim olmak istediğim 60lı kilolardasınız çoğunuz inşallah bende zayıflarım sizler gibi :)) sizce bir insanın kilosuyla boyu arasında ne kadar fark olmalı mesela hep derlerya 160cm'ye 50 kilo olunmalı gibi..
Hhhhaahahah o kadar mı az yiyorsun :) Bence biz bu listeyi yapalım. Çarşamba günü fark olursa sende dene. Gerçi sen ideal kilona çok yaklaştın artık kilo vermen yavaşlamış olabilirMenü süper canım ama bi okudumda bunları yesem diğer gün artımı çıkarım acaba dedim kendi kendime
porsiyonlarımı epey küçülttüm ama bikaç gündür gram oynamıyo tartı, regle bağlıyodum bugün yarın oda bitiyo bahanemde kalmadı![]()
Harikasın harikaa. Zaten tabloda da farkını ortaya koymuşsun :)) İmreniyorumm sanaOlabilir canım, vucut bi ara vermek istiyo sanırım, 3 günüm kaldı zaten, perşembeden itibaren korumaya geçiyorum
evet canım akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim, 25 gündür ağzıma şeker tatlı karbonhidrat ve meyvenin hiçbir türü 1 lokma dahide olsa girmedi
Günaydınn canımcımmm. Bu hafta kaçamaksız geçirelim nollllur çok ihtiyacım var artık 60 ı görmek istiyorum :))Günaydın arkadaşlargüzel bir pazartesi günü geçirmek dileğiyle
![]()