🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kızlar şöyle 2 listeyi atiyim gruba. Ben pazartesi ve salı deneyeceğim.İsteyen yapar isteyen yapmaz sonuçta.Umarım işimize yarar😍Eki Görüntüle 2778412
Menü süper canım ama bi okudumda bunları yesem diğer gün artımı çıkarım acaba dedim kendi kendime😂

porsiyonlarımı epey küçülttüm ama bikaç gündür gram oynamıyo tartı, regle bağlıyodum bugün yarın oda bitiyo bahanemde kalmadı🙁

Boylarınız kısa mı uzun mu bilmiyorum ama benim olmak istediğim 60lı kilolardasınız çoğunuz inşallah bende zayıflarım sizler gibi :)) sizce bir insanın kilosuyla boyu arasında ne kadar fark olmalı mesela hep derlerya 160cm'ye 50 kilo olunmalı gibi..
Canım istikrarlı devam edersen bahara hedef kilona ulaşırsın, ayda 3 kilo versen bile ki bence 3 kilodan daha fazla verirsin haziranda -12 kilo olursun

benim bildiğimde kulaktan dolma, kadınlarda ideali senin dediğin gibi boy ile kilo arasında 10kilo olmalıymış, bu fark 20 olursa manken ölçüsü olurmuş😂

Boylarınız kısa mı uzun mu bilmiyorum ama benim olmak istediğim 60lı kilolardasınız çoğunuz inşallah bende zayıflarım sizler gibi :)) sizce bir insanın kilosuyla boyu arasında ne kadar fark olmalı mesela hep derlerya 160cm'ye 50 kilo olunmalı gibi..
Aramıza hoşgeldin canım kilolarimiz yakın inşallah bizde 60 li kilolara dusucez

Canım benim boyum 1.61 kilom 61. Şuan bile kendimi iyi hissediyorum. Hesaplatınca da ideal kilonuzdasınız diyor. 50 kilo bana çok az o yüzden istemem. 57 de bırakacağım inşallah. Darısı senin başına :halay:

Menü süper canım ama bi okudumda bunları yesem diğer gün artımı çıkarım acaba dedim kendi kendime😂

porsiyonlarımı epey küçülttüm ama bikaç gündür gram oynamıyo tartı, regle bağlıyodum bugün yarın oda bitiyo bahanemde kalmadı🙁
Hhhhaahahah o kadar mı az yiyorsun :) Bence biz bu listeyi yapalım. Çarşamba günü fark olursa sende dene. Gerçi sen ideal kilona çok yaklaştın artık kilo vermen yavaşlamış olabilir

Olabilir canım, vucut bi ara vermek istiyo sanırım, 3 günüm kaldı zaten, perşembeden itibaren korumaya geçiyorum

evet canım akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim, 25 gündür ağzıma şeker tatlı karbonhidrat ve meyvenin hiçbir türü 1 lokma dahide olsa girmedi
Harikasın harikaa. Zaten tabloda da farkını ortaya koymuşsun :)) İmreniyorumm sana

Back