🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kızlar şöyle 2 listeyi atiyim gruba. Ben pazartesi ve salı deneyeceğim.İsteyen yapar isteyen yapmaz sonuçta.Umarım işimize yarar😍
75935772-CB0F-43F3-A0B7-ACF8B09BB989.jpeg

Eklentiler

• 91E0E25B-B555-46C2-BFC9-0FB75D50B3C4.jpeg
    91E0E25B-B555-46C2-BFC9-0FB75D50B3C4.jpeg
    107,2 KB · Görüntüleme: 29
Kahvalti
Resimde

aksam Saat beste bir tabak salata

Eklentiler

• A939A27D-0B0B-4974-B3C0-D01964847466.jpeg
    A939A27D-0B0B-4974-B3C0-D01964847466.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 18
Kahvaltı
5zeytin
1domates
1kk peynir
1tk lor
2 badem

ara yeşilçay,türk kahvesi

akşam
1tabak fırında karnabahar kızartması
2yk yoğurt

bugün nedense güçsüz hissediyorum kendimi, her şeye aşeriyorum resmen🙁

sporada pek gücüm yoktu, öğlen 20dk, akşam 15dk yaptım
Sana katiliyorum bende öyleyim... yinede kacamak yapmadim ama .... 🥰

İyi akşamlarr ben bugün sabah kahvaltıda yumurta salatalık maydanoz bir parça peynir ve bir dilim kepekli ekmek yedim.
Akşamda teyzeme gitmiştim bir sürü salata meze hazırlamış onlardan birazcık birazcık yedim hiç ekmek yemedim. Izgara tavuk yedim ve malesef bir çatal revani :KK43: normalde pek sevmem revaniyi ama canım öyle bir istedi ki yedim bir çatalcık :) yarın isveç diyetine başlamayı düşünüyorum aranızda deneyen var mı çok zorlayıcı mı 🌸 Lamaziaa Lamaziaa bizimle o diyeti paylaşır mısın😊
Bir cataldan bisey olmaz canim takma kafaya 🥰

Boylarınız kısa mı uzun mu bilmiyorum ama benim olmak istediğim 60lı kilolardasınız çoğunuz inşallah bende zayıflarım sizler gibi :)) sizce bir insanın kilosuyla boyu arasında ne kadar fark olmalı mesela hep derlerya 160cm'ye 50 kilo olunmalı gibi..

Kahvaltı
5zeytin
1domates
1kk peynir
1tk lor
2 badem

ara yeşilçay,türk kahvesi

akşam
1tabak fırında karnabahar kızartması
2yk yoğurt

bugün nedense güçsüz hissediyorum kendimi, her şeye aşeriyorum resmen🙁

sporada pek gücüm yoktu, öğlen 20dk, akşam 15dk yaptım
Afiyet olsun canım, yorulmuş olabilirsin, dinlen biraz 😘
Kızzlar hepinize iyi akşamlar ⭐
bugün çok geç uyandım evi temizledim. Dizi falan izledim buraya girmeyi unuttum resmen 😂
Bir arkadaşım liste gönderdi bana. Kilom durduğu zaman yapıyorum. 2 günde 2 kilo vermişliğim var diyerek. Bende uzun zamandır 62-61 gidip geldiğim için yarın ve salı günü yapmaya karar verdim. Size de atiyim belki yapmak isteyen olur? İstemezseniz atmiyim 😂
Oh ne güzel bir pazar günü geçirmiştim🤩 At at bakalım listeye
İyi akşamlarr ben bugün sabah kahvaltıda yumurta salatalık maydanoz bir parça peynir ve bir dilim kepekli ekmek yedim.
Akşamda teyzeme gitmiştim bir sürü salata meze hazırlamış onlardan birazcık birazcık yedim hiç ekmek yemedim. Izgara tavuk yedim ve malesef bir çatal revani :KK43: normalde pek sevmem revaniyi ama canım öyle bir istedi ki yedim bir çatalcık :) yarın isveç diyetine başlamayı düşünüyorum aranızda deneyen var mı çok zorlayıcı mı 🌸 Lamaziaa Lamaziaa bizimle o diyeti paylaşır mısın😊
Afiyet olsun canım 👍 revsniyi bir çatal ile kaldıysan süper 😀👍
Kızlar şöyle 2 listeyi atiyim gruba. Ben pazartesi ve salı deneyeceğim.İsteyen yapar isteyen yapmaz sonuçta.Umarım işimize yarar😍Eki Görüntüle 2778412
Liste gayet güzel doyurucu, ben bundan daha az yiyorum diyetteyken, ancak öyle kilo verebiliyorum🙈
Selamm kizlar bugün yogundu misafirim vardi birsürü yemek hazirladim ama Hic birini yemedim 💪🏻💪🏻💪🏻
valla kendime sastim nekadar dayandim diye.
Simdi kahve zamani yoruldum
Harikasın canım ❤️
Kahvalti
Resimde

aksam Saat beste bir tabak salata
Afiyet olsun 👍
Evettt Kizlar kahvemi ictim simdi spor zamaniii😅💪🏻
Ooooo süper, ben zor ayağa kalkıyorum, inşallah yarına düzelirim, hele bacak ve popo felaket ağrıyor🥴
Boylarınız kısa mı uzun mu bilmiyorum ama benim olmak istediğim 60lı kilolardasınız çoğunuz inşallah bende zayıflarım sizler gibi :)) sizce bir insanın kilosuyla boyu arasında ne kadar fark olmalı mesela hep derlerya 160cm'ye 50 kilo olunmalı gibi..
158 cm boyum 58 olsam yeter, yaş çok etken 20 yaşında iken 52 fazla kilolu geliyordu mesela 😊

Hiç kaçamak yapmadığın için mi acaba ? Vücut bi süre sonrq çok istiyor. Dayanabildin mi naptın ?
Olabilir canım, vucut bi ara vermek istiyo sanırım, 3 günüm kaldı zaten, perşembeden itibaren korumaya geçiyorum

evet canım akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim, 25 gündür ağzıma şeker tatlı karbonhidrat ve meyvenin hiçbir türü 1 lokma dahide olsa girmedi

Back