🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Evet spor hem kilo vermede hem de kilo gitmese bile vücudun küçülmesinde büyük etken :rolleyes:
Evet canim haklisin hergün aksam yada sabah yarim Saat spor yedigini eritmeye neden oluyo bide vicudun siklasiyo bundan daha iyisi ne olsun iste Bizde bagzen affedersiniz götümüz kalkmiyor malesef..... ama basaracazzzz💪🏻

Ay çok mutluyum, spor yaparken kalas gibiydim ama olsun 3-4 sefer sonra esner vücudum :rolleyes:
Tebrik ediyorum canım ilk adımı attın devamı gelir, bikaç güne kalmaz esner vücudun.

ben epeydir öğlen 25dk akşam 7gibi bebeği uyutunca 25dk yapıyorum, bazı akşamlar 10-15dk da bıraktığımda oldu çünkü kızım koşarak yanıma geliyo ve izin vermiyo, bikaç defada salonda yapayım dedim yine kızım tepemden inmedi, yani bikaç dk lığına bile olsa elimden geleni yapmaya çalıştım, zaten bugünde sabah ve akşam yaparım, haftaiçi sadece akşamları yapabilicem. Eve dönmeden bikaç işimi halledicem, pazartesi diş dr kontrolüm var, salı kuaföre randevu aldım, çarşamba çarşıda işlerim var ve o gün valiz topluycam, perşembe öğlende babamız geliyo nasipse, zaman su misali... sağlık olsun...

Evet canim haklisin hergün aksam yada sabah yarim Saat spor yedigini eritmeye neden oluyo bide vicudun siklasiyo bundan daha iyisi ne olsun iste Bizde bagzen affedersiniz götümüz kalkmiyor malesef..... ama basaracazzzz💪🏻
Tembellik ediyoruz, sağlık için yapılması lazım aslında

Tebrik ediyorum canım ilk adımı attın devamı gelir, bikaç güne kalmaz esner vücudun.

ben epeydir öğlen 25dk akşam 7gibi bebeği uyutunca 25dk yapıyorum, bazı akşamlar 10-15dk da bıraktığımda oldu çünkü kızım koşarak yanıma geliyo ve izin vermiyo, bikaç defada salonda yapayım dedim yine kızım tepemden inmedi, yani bikaç dk lığına bile olsa elimden geleni yapmaya çalıştım, zaten bugünde sabah ve akşam yaparım, haftaiçi sadece akşamları yapabilicem. Eve dönmeden bikaç işimi halledicem, pazartesi diş dr kontrolüm var, salı kuaföre randevu aldım, çarşamba çarşıda işlerim var ve o gün valiz topluycam, perşembe öğlende babamız geliyo nasipse, zaman su misali... sağlık olsun...
Çocuk olunca zor oluyor, yinede yaptın ama😃 kolaylıklar dilerim canım işlerini güzelce hallet😘

Kahvaltı
5zeytin
1domates
1kk peynir
1tk lor
2 badem

ara yeşilçay,türk kahvesi

akşam
1tabak fırında karnabahar kızartması
2yk yoğurt

bugün nedense güçsüz hissediyorum kendimi, her şeye aşeriyorum resmen🙁

sporada pek gücüm yoktu, öğlen 20dk, akşam 15dk yaptım

Kızzlar hepinize iyi akşamlar ⭐
bugün çok geç uyandım evi temizledim. Dizi falan izledim buraya girmeyi unuttum resmen 😂
Bir arkadaşım liste gönderdi bana. Kilom durduğu zaman yapıyorum. 2 günde 2 kilo vermişliğim var diyerek. Bende uzun zamandır 62-61 gidip geldiğim için yarın ve salı günü yapmaya karar verdim. Size de atiyim belki yapmak isteyen olur? İstemezseniz atmiyim 😂

Kahvaltı
5zeytin
1domates
1kk peynir
1tk lor
2 badem

ara yeşilçay,türk kahvesi

akşam
1tabak fırında karnabahar kızartması
2yk yoğurt

bugün nedense güçsüz hissediyorum kendimi, her şeye aşeriyorum resmen🙁

sporada pek gücüm yoktu, öğlen 20dk, akşam 15dk yaptım
Hiç kaçamak yapmadığın için mi acaba ? Vücut bi süre sonrq çok istiyor. Dayanabildin mi naptın ?

İyi akşamlarr ben bugün sabah kahvaltıda yumurta salatalık maydanoz bir parça peynir ve bir dilim kepekli ekmek yedim.
Akşamda teyzeme gitmiştim bir sürü salata meze hazırlamış onlardan birazcık birazcık yedim hiç ekmek yemedim. Izgara tavuk yedim ve malesef bir çatal revani :( normalde pek sevmem revaniyi ama canım öyle bir istedi ki yedim bir çatalcık :) yarın isveç diyetine başlamayı düşünüyorum aranızda deneyen var mı çok zorlayıcı mı 🌸 Lamaziaa Lamaziaa bizimle o diyeti paylaşır mısın😊

Back