🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kahvalti
Resimde

aksam Saat beste bir tabak salata

Eklentiler

• A939A27D-0B0B-4974-B3C0-D01964847466.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 18
Sana katiliyorum bende öyleyim... yinede kacamak yapmadim ama ....

Bir cataldan bisey olmaz canim takma kafaya

Boylarınız kısa mı uzun mu bilmiyorum ama benim olmak istediğim 60lı kilolardasınız çoğunuz inşallah bende zayıflarım sizler gibi :)) sizce bir insanın kilosuyla boyu arasında ne kadar fark olmalı mesela hep derlerya 160cm'ye 50 kilo olunmalı gibi..

Afiyet olsun canım, yorulmuş olabilirsin, dinlen biraz
Oh ne güzel bir pazar günü geçirmiştim At at bakalım listeye
Afiyet olsun canım revsniyi bir çatal ile kaldıysan süper
Kızlar şöyle 2 listeyi atiyim gruba. Ben pazartesi ve salı deneyeceğim.İsteyen yapar isteyen yapmaz sonuçta.Umarım işimize yararEki Görüntüle 2778412
Liste gayet güzel doyurucu, ben bundan daha az yiyorum diyetteyken, ancak öyle kilo verebiliyorum
Selamm kizlar bugün yogundu misafirim vardi birsürü yemek hazirladim ama Hic birini yemedim
valla kendime sastim nekadar dayandim diye.
Simdi kahve zamani yoruldum
Harikasın canım
Kahvalti
Resimde

aksam Saat beste bir tabak salata
Afiyet olsun
Evettt Kizlar kahvemi ictim simdi spor zamaniii
Ooooo süper, ben zor ayağa kalkıyorum, inşallah yarına düzelirim, hele bacak ve popo felaket ağrıyor
158 cm boyum 58 olsam yeter, yaş çok etken 20 yaşında iken 52 fazla kilolu geliyordu mesela

Hiç kaçamak yapmadığın için mi acaba ? Vücut bi süre sonrq çok istiyor. Dayanabildin mi naptın ?
Olabilir canım, vucut bi ara vermek istiyo sanırım, 3 günüm kaldı zaten, perşembeden itibaren korumaya geçiyorum

evet canım akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim, 25 gündür ağzıma şeker tatlı karbonhidrat ve meyvenin hiçbir türü 1 lokma dahide olsa girmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…