Sana katiliyorum bende öyleyim... yinede kacamak yapmadim ama ....Kahvaltı
5zeytin
1domates
1kk peynir
1tk lor
2 badem
ara yeşilçay,türk kahvesi
akşam
1tabak fırında karnabahar kızartması
2yk yoğurt
bugün nedense güçsüz hissediyorum kendimi, her şeye aşeriyorum resmen
sporada pek gücüm yoktu, öğlen 20dk, akşam 15dk yaptım
Afiyet olsun canimÖğlene doğru kahvaltı yaptım, biraz ekmek ve kuymak yedim bu nedenle bu gün tek öğün
Aa olur mu öyle şey sağlıksız listelere karşıyızzLamaziaa bende sana katılıyorum pazartesi ve salı bu diyeti yapalım ben daha çılgın bi liste bekliyordum gayet güzel ve sağlıklı
Bir cataldan bisey olmaz canim takma kafayaİyi akşamlarr ben bugün sabah kahvaltıda yumurta salatalık maydanoz bir parça peynir ve bir dilim kepekli ekmek yedim.
Akşamda teyzeme gitmiştim bir sürü salata meze hazırlamış onlardan birazcık birazcık yedim hiç ekmek yemedim. Izgara tavuk yedim ve malesef bir çatal revaninormalde pek sevmem revaniyi ama canım öyle bir istedi ki yedim bir çatalcık :) yarın isveç diyetine başlamayı düşünüyorum aranızda deneyen var mı çok zorlayıcı mı Lamaziaa bizimle o diyeti paylaşır mısın
Ooo gece yarısı sporları hee çok güzel :) Kolay gelsinEvettt Kizlar kahvemi ictim simdi spor zamaniii
Sagol canimOoo gece yarısı sporları hee çok güzel :) Kolay gelsin
Afiyet olsun canım, yorulmuş olabilirsin, dinlen birazKahvaltı
5zeytin
1domates
1kk peynir
1tk lor
2 badem
ara yeşilçay,türk kahvesi
akşam
1tabak fırında karnabahar kızartması
2yk yoğurt
bugün nedense güçsüz hissediyorum kendimi, her şeye aşeriyorum resmen
sporada pek gücüm yoktu, öğlen 20dk, akşam 15dk yaptım
Oh ne güzel bir pazar günü geçirmiştimKızzlar hepinize iyi akşamlar️
bugün çok geç uyandım evi temizledim. Dizi falan izledim buraya girmeyi unuttum resmen
Bir arkadaşım liste gönderdi bana. Kilom durduğu zaman yapıyorum. 2 günde 2 kilo vermişliğim var diyerek. Bende uzun zamandır 62-61 gidip geldiğim için yarın ve salı günü yapmaya karar verdim. Size de atiyim belki yapmak isteyen olur? İstemezseniz atmiyim
Afiyet olsun canımİyi akşamlarr ben bugün sabah kahvaltıda yumurta salatalık maydanoz bir parça peynir ve bir dilim kepekli ekmek yedim.
Akşamda teyzeme gitmiştim bir sürü salata meze hazırlamış onlardan birazcık birazcık yedim hiç ekmek yemedim. Izgara tavuk yedim ve malesef bir çatal revaninormalde pek sevmem revaniyi ama canım öyle bir istedi ki yedim bir çatalcık :) yarın isveç diyetine başlamayı düşünüyorum aranızda deneyen var mı çok zorlayıcı mı Lamaziaa bizimle o diyeti paylaşır mısın
Liste gayet güzel doyurucu, ben bundan daha az yiyorum diyetteyken, ancak öyle kilo verebiliyorumKızlar şöyle 2 listeyi atiyim gruba. Ben pazartesi ve salı deneyeceğim.İsteyen yapar isteyen yapmaz sonuçta.Umarım işimize yararEki Görüntüle 2778412
Harikasın canımSelamm kizlar bugün yogundu misafirim vardi birsürü yemek hazirladim ama Hic birini yemedim
valla kendime sastim nekadar dayandim diye.
Simdi kahve zamani yoruldum
Afiyet olsunKahvalti
Resimde
aksam Saat beste bir tabak salata
Ooooo süper, ben zor ayağa kalkıyorum, inşallah yarına düzelirim, hele bacak ve popo felaket ağrıyorEvettt Kizlar kahvemi ictim simdi spor zamaniii
158 cm boyum 58 olsam yeter, yaş çok etken 20 yaşında iken 52 fazla kilolu geliyordu meselaBoylarınız kısa mı uzun mu bilmiyorum ama benim olmak istediğim 60lı kilolardasınız çoğunuz inşallah bende zayıflarım sizler gibi :)) sizce bir insanın kilosuyla boyu arasında ne kadar fark olmalı mesela hep derlerya 160cm'ye 50 kilo olunmalı gibi..
Yok canım iyi hamlamışım, mutfağı zor topladım, yarın ile başlıycam
Çok çok iyi canımVeeee geldim arkadaslar bugünü yine sporla bitirdim simdi dustan ciktim limonlu sicak suyumu iciyorum
Olabilir canım, vucut bi ara vermek istiyo sanırım, 3 günüm kaldı zaten, perşembeden itibaren korumaya geçiyorumHiç kaçamak yapmadığın için mi acaba ? Vücut bi süre sonrq çok istiyor. Dayanabildin mi naptın ?
Süpersin hedefe ulaşana kadar kaçamak yookSana katiliyorum bende öyleyim... yinede kacamak yapmadim ama ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?