🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Veee 10000 adima yaklasmisim🥰💪🏻💪🏻💪🏻

Eklentiler

• 64D0C0D7-BC0A-4DD9-B7C9-5E9119FB38EA.jpeg
    64D0C0D7-BC0A-4DD9-B7C9-5E9119FB38EA.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 21
Afiyet olsun canım 👌 tek öğün zor, kahvaltı yapman iyi olacak eminim, Perşembe 56 lar gelecek bak göreceksin 🤩
Eveeet pazar reglim biticek, gelecek haftaya çok umut bağladım.

tek öğün çok çok zor, artık su bitki çayı falan içmekten midesi bulanıyo insanın. Bugün öğlen halam gelicekti o yüzden tek öğün yaptım, hem kahvaltı hem öğlen yemek yemek istemedim, yarından itibaren kahvaltılı günlerime döneceğim için mutluyum

Bugün kahvalti
Müsli

aksam
Iki kasik bulgur pilavi Bir kasik dana eti
Kizlar kendime evde en kocük tabaga sectim ona göre ayalicam artik 😂😂😂

büyük tabakta yediyimiz icin porsyonlar ister istemez cogaliyo bölelikle ölcümü bilicem 👍😂

Bugün yine spora basladim hadi bakalim yeni hafta bize ugur getirsin
Afiyet olsuun birde spor eklemişsin haftaya cuma boool eksiler geliyooo

Kızlar bugün içimde bi burukluk var, sanırım ailemin yanından ayrılacağım için, 6gün sonra eşime kavuşacak olmanın heyecanı var içimde ancak ailemin yanından gideceğim için de çok hüzünlüyüm, yazarkende damlıyo gözyaşlarım😢

Kızlar bugün içimde bi burukluk var, sanırım ailemin yanından ayrılacağım için, 6gün sonra eşime kavuşacak olmanın heyecanı var içimde ancak ailemin yanından gideceğim için de çok hüzünlüyüm, yazarkende damlıyo gözyaşlarım😢
Ah canım hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşıyosun. Ayrılıklar çok kötü ama bir yandan da kavuşmanın mutluluğu çok ayrı. Günler geçtikçe burukluğun dinecek ama şuan malesef bunu hissetmek zorundasın :(

Sarayca Sarayca Canım ellerine sağlık tablo harika görünüyor. Kim ne yapmış başarı tablosu gibi görüp sınıyoruz kendimizi. Diyetisyene gitmeyi eskiden bu yüzden severdim onun yanında tartılıyorum belki ondan utanırım yemem diye :) Şimdi senin bu tablondan utanıyorum ,kaçamak yaparsam tabloda çok çıkarım diye :))

Merhaba bende size katılabilir miyim tüm mesajları okuyamadım 940 sayfaydı :) hangi günler tartı paylaşımı yapıyorsunuz benim ne yapmam gerekir bazı diyet gruplarında tartı paylaşmayanlar atılır falan yazıyordu burada da öyle kurallar var mı acaba tüm yediklerimi sporumu ve sürekli kilomu yazarım tabikide

Bugün kahvalti
Müsli

aksam
Iki kasik bulgur pilavi Bir kasik dana eti
Kizlar kendime evde en kocük tabaga sectim ona göre ayalicam artik 😂😂😂

büyük tabakta yediyimiz icin porsyonlar ister istemez cogaliyo bölelikle ölcümü bilicem 👍😂

Bugün yine spora basladim hadi bakalim yeni hafta bize ugur getirsin
Canım küçük tabak çok mantıklı 👍 akşam et daha fazla olabilirdi yanına bol salata 🥗 aslında pek menülere müdahale etmem, herkes zaten ne yemesi gerektiğini biliyor ama çok az geldi gözüme 🙈 spora başlaman harika 🤩

Eveeet pazar reglim biticek, gelecek haftaya çok umut bağladım.

tek öğün çok çok zor, artık su bitki çayı falan içmekten midesi bulanıyo insanın. Bugün öğlen halam gelicekti o yüzden tek öğün yaptım, hem kahvaltı hem öğlen yemek yemek istemedim, yarından itibaren kahvaltılı günlerime döneceğim için mutluyum
Evet her zaman değil de arada tek öğün olabilir, diğer türlü zor oluyor, sabah mis gibi yaparsın kahvaltını 🤩

Canım ya 😔 hayırlısı olsun, yine gidersin ailenin yanına😘

Sarayca Sarayca Canım ellerine sağlık tablo harika görünüyor. Kim ne yapmış başarı tablosu gibi görüp sınıyoruz kendimizi. Diyetisyene gitmeyi eskiden bu yüzden severdim onun yanında tartılıyorum belki ondan utanırım yemem diye :) Şimdi senin bu tablondan utanıyorum ,kaçamak yaparsam tabloda çok çıkarım diye :))
Beni de çok motive ediyor tablo, bu 2 ay artı çıktım aslında utanç duyuyorum ama yazmazsam kilomu hepten koparım. Bu ay yeni bir tablo yapacağım bu sefer daha güzel olacak hepimiz için 🤩

Merhaba bende size katılabilir miyim tüm mesajları okuyamadım 940 sayfaydı :) hangi günler tartı paylaşımı yapıyorsunuz benim ne yapmam gerekir bazı diyet gruplarında tartı paylaşmayanlar atılır falan yazıyordu burada da öyle kurallar var mı acaba tüm yediklerimi sporumu ve sürekli kilomu yazarım tabikide
Merhaba canım hoşgeldin, tanıyabilir miyiz seni😊 cuma günü tartılıyoruz, menü paylaşıyoruz, sohbet muhabbet gerisi 👍

Merhaba canım hoşgeldin, tanıyabilir miyiz seni😊 cuma günü tartılıyoruz, menü paylaşıyoruz, sohbet muhabbet gerisi 👍
Hoşbuldum☺ 80 kiloyla 11Ocakta diyete başladım boyum 169 şu an 76 kiloyum çok aktif bi hayatım yok evdeyim günde yaklaşık bir saat köpek gezdiriyorum bazen ip atlıyorum. Bir yılda on kilo aldım pkoluyum. Birde insanlar boyun iyi çok kilolu durmuyorsun dedikleri için kendimi kandırdım bunca zaman ama gerçekten kiloluyum ve sağlıksızım kolestrolüm de yüksek yani tek çarem zayıflamak :) sizin burda yazdıklarınız çok motive edici o yüzden katılmak istedim çok da güzel kilo veriyorsunuz maşallah☺ bende her gün tüm yediklerimi sporlarımı paylaşırım sizin gibi cuma kilomu atarım 🌸

Ah canım hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşıyosun. Ayrılıklar çok kötü ama bir yandan da kavuşmanın mutluluğu çok ayrı. Günler geçtikçe burukluğun dinecek ama şuan malesef bunu hissetmek zorundasın :KK43:
Dediğin gibi sanırım bunu hissetmek zorundayım, çünkü duygularımı bastıramıyorum.. çocuklarım babasına kavuşacağı için mutlu hissetmeye çalışıyorum

Aramıza hoşgeldin mirmoon mirmoon

Back