Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeet pazar reglim biticek, gelecek haftaya çok umut bağladım.Afiyet olsun canımtek öğün zor, kahvaltı yapman iyi olacak eminim, Perşembe 56 lar gelecek bak göreceksin
![]()
Sağol canımAfiyet olsun canim![]()
Afiyet olsuun birde spor eklemişsin haftaya cuma boool eksiler geliyoooBugün kahvalti
Müsli
aksam
Iki kasik bulgur pilavi Bir kasik dana eti
Kizlar kendime evde en kocük tabaga sectim ona göre ayalicam artik
büyük tabakta yediyimiz icin porsyonlar ister istemez cogaliyo bölelikle ölcümü bilicem
Bugün yine spora basladim hadi bakalim yeni hafta bize ugur getirsin
Ah canım hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşıyosun. Ayrılıklar çok kötü ama bir yandan da kavuşmanın mutluluğu çok ayrı. Günler geçtikçe burukluğun dinecek ama şuan malesef bunu hissetmek zorundasınKızlar bugün içimde bi burukluk var, sanırım ailemin yanından ayrılacağım için, 6gün sonra eşime kavuşacak olmanın heyecanı var içimde ancak ailemin yanından gideceğim için de çok hüzünlüyüm, yazarkende damlıyo gözyaşlarım![]()
Insallah jaAfiyet olsuun birde spor eklemişsin haftaya cuma boool eksiler geliyooo
Canım küçük tabak çok mantıklıBugün kahvalti
Müsli
aksam
Iki kasik bulgur pilavi Bir kasik dana eti
Kizlar kendime evde en kocük tabaga sectim ona göre ayalicam artik
büyük tabakta yediyimiz icin porsyonlar ister istemez cogaliyo bölelikle ölcümü bilicem
Bugün yine spora basladim hadi bakalim yeni hafta bize ugur getirsin
Harikasın tebrik ederimVeee 10000 adima yaklasmisim![]()
Evet her zaman değil de arada tek öğün olabilir, diğer türlü zor oluyor, sabah mis gibi yaparsın kahvaltınıEveeet pazar reglim biticek, gelecek haftaya çok umut bağladım.
tek öğün çok çok zor, artık su bitki çayı falan içmekten midesi bulanıyo insanın. Bugün öğlen halam gelicekti o yüzden tek öğün yaptım, hem kahvaltı hem öğlen yemek yemek istemedim, yarından itibaren kahvaltılı günlerime döneceğim için mutluyum
Canım yaKızlar bugün içimde bi burukluk var, sanırım ailemin yanından ayrılacağım için, 6gün sonra eşime kavuşacak olmanın heyecanı var içimde ancak ailemin yanından gideceğim için de çok hüzünlüyüm, yazarkende damlıyo gözyaşlarım![]()
Beni de çok motive ediyor tablo, bu 2 ay artı çıktım aslında utanç duyuyorum ama yazmazsam kilomu hepten koparım. Bu ay yeni bir tablo yapacağım bu sefer daha güzel olacak hepimiz içinSarayca Canım ellerine sağlık tablo harika görünüyor. Kim ne yapmış başarı tablosu gibi görüp sınıyoruz kendimizi. Diyetisyene gitmeyi eskiden bu yüzden severdim onun yanında tartılıyorum belki ondan utanırım yemem diye :) Şimdi senin bu tablondan utanıyorum ,kaçamak yaparsam tabloda çok çıkarım diye :))
Merhaba canım hoşgeldin, tanıyabilir miyiz seniMerhaba bende size katılabilir miyim tüm mesajları okuyamadım 940 sayfaydı :) hangi günler tartı paylaşımı yapıyorsunuz benim ne yapmam gerekir bazı diyet gruplarında tartı paylaşmayanlar atılır falan yazıyordu burada da öyle kurallar var mı acaba tüm yediklerimi sporumu ve sürekli kilomu yazarım tabikide
Hoşbuldum☺ 80 kiloyla 11Ocakta diyete başladım boyum 169 şu an 76 kiloyum çok aktif bi hayatım yok evdeyim günde yaklaşık bir saat köpek gezdiriyorum bazen ip atlıyorum. Bir yılda on kilo aldım pkoluyum. Birde insanlar boyun iyi çok kilolu durmuyorsun dedikleri için kendimi kandırdım bunca zaman ama gerçekten kiloluyum ve sağlıksızım kolestrolüm de yüksek yani tek çarem zayıflamak :) sizin burda yazdıklarınız çok motive edici o yüzden katılmak istedim çok da güzel kilo veriyorsunuz maşallah☺ bende her gün tüm yediklerimi sporlarımı paylaşırım sizin gibi cuma kilomu atarımMerhaba canım hoşgeldin, tanıyabilir miyiz senicuma günü tartılıyoruz, menü paylaşıyoruz, sohbet muhabbet gerisi
![]()
Dediğin gibi sanırım bunu hissetmek zorundayım, çünkü duygularımı bastıramıyorum.. çocuklarım babasına kavuşacağı için mutlu hissetmeye çalışıyorumAh canım hem üzüntüyü hem sevinci bir arada yaşıyosun. Ayrılıklar çok kötü ama bir yandan da kavuşmanın mutluluğu çok ayrı. Günler geçtikçe burukluğun dinecek ama şuan malesef bunu hissetmek zorundasın![]()
Aynen canım hatta yarın akşam da menüde kahvaltı olabilirEvet her zaman değil de arada tek öğün olabilir, diğer türlü zor oluyor, sabah mis gibi yaparsın kahvaltını![]()
Öyle canım, inşallah ben gelirim onlar gelir giderler yeterki sağlığımız yerinde olsunCanım yahayırlısı olsun, yine gidersin ailenin yanına
![]()
Aramıza hoşgeldinMerhaba bende size katılabilir miyim tüm mesajları okuyamadım 940 sayfaydı :) hangi günler tartı paylaşımı yapıyorsunuz benim ne yapmam gerekir bazı diyet gruplarında tartı paylaşmayanlar atılır falan yazıyordu burada da öyle kurallar var mı acaba tüm yediklerimi sporumu ve sürekli kilomu yazarım tabikide