🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kızlar günaydınnn
Bugün misafirliğe gidicem akşam yemeğinde. Ve kendisi aşırı güzel yemekler yapar. O yüzden bütün kalorimi akşam yemeğinde almayı planladım. Yaptığı her yemekten azar azar da olsa yemek istiyorum çünkü
O yüzden kahvaltı da çok az salata,domates ve 2 ceviz yedim.
şimdi acıktım 1 elma ve 5 badem yedim. Şimdi spor da yapıcam umarım planım doğru çıkar :))
Bisey olmaz canim ekmek yemesin gelincede biraz Spor yap🥰

Kızlar günaydınnn
Bugün misafirliğe gidicem akşam yemeğinde. Ve kendisi aşırı güzel yemekler yapar. O yüzden bütün kalorimi akşam yemeğinde almayı planladım. Yaptığı her yemekten azar azar da olsa yemek istiyorum çünkü
şimdi acıktım 1 elma ve 5 badem yedim. Şimdi spor da yapıcam umarım planım doğru çıkar :))
Şimdiden afiyet olsun canım çok güzel dengelemişsin, keyfine bak ayda kaç kere yemek daveti alıyoruzki..

Kızlar günaydınnn
Şimdiden afiyet olsun canım, önlemini almışsın zaten 🤩

Bugün ben sabah iki kaşık menemen yarım dilim kepekli ekmek ve biraz da peynir yedim
Akşam yemeği olarak da ızgara tavuk ve bol salata yedim. Genellikle iki öğün besleniyorum dört gündür hiç kilo veremedim bugün dukan birası yaptım onu içicem birde spor yapamadım temizlik yaptım o kadar😊

Bugün ben sabah iki kaşık menemen yarım dilim kepekli ekmek ve biraz da peynir yedim
Akşam yemeği olarak da ızgara tavuk ve bol salata yedim. Genellikle iki öğün besleniyorum dört gündür hiç kilo veremedim bugün dukan birası yaptım onu içicem birde spor yapamadım temizlik yaptım o kadar😊
Gayet güzel afiyet olsun, bende 2 öğün beslenmeyi tercih ediyorum 😃 zaten günler o kadar kısa ki 3 öğün bana zaman kaybı geliyor, kilo her gün düşmüyor, ilk hafta her gün düşer belki ama sen zaten öncesinde güzel kilo vermişsin🧿 hiç bozmadan aynen devam canım ❤️

Bu gün ne yedim yazayım 🤩

Kahvaltı
2 yumurta ile salata
4-5 zeytin
Domates 🍅
1 wasa
1 lokma simit 1 TK mandalina reçeli

Akşam
Fırında tavuk
Mercimek çorbası
Kırmızı lahana salatası
Ayran

Su tam hesaplamadım ama 2 lt tamamlarım 🤩

Aynen böyle devam canim🥰

😂😂😂 Bu cok iyidi hafif seyler yiyince tok ama hafif hisediyor insan kendini gercekten 🥰...
Evet ben simdi spor yapcam simdi sonra görüsürüz🥰🥰🥰
spor iyidir 💪 Yansın yağlar 👌 ben tembel tembel oturuyorum, bir gün başlayacağım zira vücut yumuş yumuş pelte kıvamında 😬
Süpersin canim Bu sever tartida farkini görmek istiyorum🥰
İnşallah canım bunu ben de çok istiyorum 😃

Back