🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Merhaba bende size katılabilir miyim tüm mesajları okuyamadım 940 sayfaydı :) hangi günler tartı paylaşımı yapıyorsunuz benim ne yapmam gerekir bazı diyet gruplarında tartı paylaşmayanlar atılır falan yazıyordu burada da öyle kurallar var mı acaba tüm yediklerimi sporumu ve sürekli kilomu yazarım tabikide
Aramiza hosgeldin canim🥰

Canım küçük tabak çok mantıklı 👍 akşam et daha fazla olabilirdi yanına bol salata 🥗 aslında pek menülere müdahale etmem, herkes zaten ne yemesi gerektiğini biliyor ama çok az geldi gözüme 🙈 spora başlaman harika 🤩
Ama var ja kücük tabaktan sisdim 😂😂😂

Hoşbuldumm☺ birde ben yedi senedir üyeyim ama sadece okuyucuydum birbirinizi nasıl etiketliyorsunuz bana da öğretir misiniz chromedan giriyorum :)

Hoşbuldum☺ 80 kiloyla 11Ocakta diyete başladım boyum 169 şu an 76 kiloyum çok aktif bi hayatım yok evdeyim günde yaklaşık bir saat köpek gezdiriyorum bazen ip atlıyorum. Bir yılda on kilo aldım pkoluyum. Birde insanlar boyun iyi çok kilolu durmuyorsun dedikleri için kendimi kandırdım bunca zaman ama gerçekten kiloluyum ve sağlıksızım kolestrolüm de yüksek yani tek çarem zayıflamak :) sizin burda yazdıklarınız çok motive edici o yüzden katılmak istedim çok da güzel kilo veriyorsunuz maşallah☺ bende her gün tüm yediklerimi sporlarımı paylaşırım sizin gibi cuma kilomu atarım 🌸
Tekrar hoşgeldin canım ❤️

Hoşbuldumm☺ birde ben yedi senedir üyeyim ama sadece okuyucuydum birbirinizi nasıl etiketliyorsunuz bana da öğretir misiniz chromedan giriyorum :)
@ işareti koyduktan sonra boşluk bırakmadan nick yazıyorsun canım, @sarayc.. gibi

Kızlar günaydınnn
Bugün misafirliğe gidicem akşam yemeğinde. Ve kendisi aşırı güzel yemekler yapar. O yüzden bütün kalorimi akşam yemeğinde almayı planladım. Yaptığı her yemekten azar azar da olsa yemek istiyorum çünkü
O yüzden kahvaltı da çok az salata,domates ve 2 ceviz yedim.
şimdi acıktım 1 elma ve 5 badem yedim. Şimdi spor da yapıcam umarım planım doğru çıkar :))

Back