Olsun da pazartesi olsun, yeter ki olsunDur canım yükseltme beniii. Belki pazartesi falan görürüm. 21 günümüz güzel geldii bana
Çok güzel canımm.Bu arada bugün öğlen 25dk yaptığım spora ilave akşam da 20dk spor yaptım
Yumurta ve un olmadan ne güzel sos hazırlamıştımBen tencerede kızartmasını çok yaparım, fırında ilk denedim, hafif sert kalacak şekilde haşladım, az süt az yoğurt az zerdaçal ve karabiberden sos yapıp sosa karnabaharları bulayıp fırına verdim. Ama bunun sosu asıl yumurta ve un ile yapılıyor ben yumurta yemediğim için ve un kullanmadığım için sosu kendim ürettimsen yumurta ile yaparsan daha güzel kızarır
Çok güzel, kilona bakmadın değil miBu arada bugün öğlen 25dk yaptığım spora ilave akşam da 20dk spor yaptım
Kiloma bakmadan duramıyorum kız benÇok güzel, kilona bakmadın değil mibende merak ediyorum senin kilonu, eminim güzel bir eksi gelecek
Çok güzel oldu sadece Süt biraz yumuşak kalmasına neden oldu sanırım, bidahakini sadece yoğurt ve zeytinyağı ya da yoğurt ve maden suyu ile denicem belki daha çıtır olurYumurta ve un olmadan ne güzel sos hazırlamıştımeminim güzel olmuştur
Tam 2 hafta varKiloma bakmadan duramıyorum kız benben hepimizden güzel eksiler geleceğini biliyorum cuma günü. Benim diyette son 14 günüm canım, 14gün sonundaki kilomu çook merak ediyorum ben aşırı hırs yaptım
Ben akşamda bakıyorumAaaSarayca sen spordan sonraki kiloma bakıp bakmadığımı sormuşsun sanırım, yook ben sabah dışında güniçi tartılmam hiç, bu da prensip gibi bişeymidir nedir bende
Diyete başlayalı yarın tam 2 hafta olucak ve geriye 2 hafta kalıcak, birbirimizden güç alarak devam ediyoruz süperizzzTam 2 hafta varnasıl hırslı olduğunu biliyorum ve bende sana bakarak hırslanıyorum
Evet hepimiz süperizDiyete başlayalı yarın tam 2 hafta olucak ve geriye 2 hafta kalıcak, birbirimizden güç alarak devam ediyoruz süperizzz
İyi geceler canımm
Bende hazırlayayım yarın vakit bulamam, 1 yeşil elma karanfil tarçın limon zencefil ve zerdeçal ile yapayım,Yarınki yeşil elma detoks suyumu az önce hazırladım, sabah çocukların kahvaltı telaşı derken kaynatarak yaptığım için hazırlaması zaman alıyo, haftada 2 kez yapıcam,geçen hafta yapmıştım en son
herkese iyi uykular kızlar yarın yine çook iyi olucaz
Şimdiden afiyet olsun canım, benzer malzemeleri kullanmışız, ben deBende hazırlayayım yarın vakit bulamam, 1 yeşil elma karanfil tarçın limon zencefil ve zerdeçal ile yapayım,iyi geceler
Selam Canim ohhhh balik cok severim Ben Halen karar veremedim ne yesem diyeSelamlar herkesee, ne var ne yok ? Bugün işyeri çok sıkıcı :) Akşama balık var evde menü güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?