🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Detox canim hazir kizlar🥰💪🏻
cuma tam gaz yapcam🤣🤣🤣

Eklentiler

• D8BFA835-D50E-47BD-A890-1710ADA2913A.jpeg
    D8BFA835-D50E-47BD-A890-1710ADA2913A.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar kahvaltım aynı, öğle yeşilçay türk kahvesi

akşam menüm
1tabak dünden kalan fırında karnabahar kızartması
2yk yoğurt

Kızlar dün ve bugün kilom tartıda aynı, adetime +-4gün var, daha önceki diyetimde regl dönemime hiç denk gelmemişti, regl öncesi kilo verme durumu nasıl oluyor,kilo duruyor mu?

Kızlar dün ve bugün kilom tartıda aynı, adetime +-4gün var, daha önceki diyetimde regl dönemime hiç denk gelmemişti, regl öncesi kilo verme durumu nasıl oluyor,kilo duruyor mu?
Benim pazartesiden bu güne +200 ve bu hafta çok güzel beslendim, regl biraz ödem yapabiliyor, ama sabret bir anda gidecek kilo😊

Kahve zamanı ☕😃 bu pro müthiş bir şey, insan gram açlık hissetmiyor 🤩
Afiyet olsun canımm

gerçekten öyle şaka gibi hiçbir şekilde açlık değil iç kıyılması bile olmuyor, bende sodamı içiyorum şu an, elma detoksu şişirdi çok beni, sen elmayı dilimleyerekmi yoksa sadece kabuklarınımı koyuyorsun?

Afiyet olsun canımm

gerçekten öyle şaka gibi hiçbir şekilde açlık değil iç kıyılması bile olmuyor, bende sodamı içiyorum şu an, elma detoksu şişirdi çok beni, sen elmayı dilimleyerekmi yoksa sadece kabuklarınımı koyuyorsun?
O şişkinlik regl den kaynaklanıyordur, ben elmayı kabuğuyla, çekirdeğiyle dilimleyip atıyorum suyun içine😊

Back