- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
Afiyet olsun canimBu gün Menüm 21 günün 4. Günü
Sabah
3 yumurta
Akşam
1 çupra
1 lt detoks çayı
2 lt su
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canimBu gün Menüm 21 günün 4. Günü
Sabah
3 yumurta
Akşam
1 çupra
1 lt detoks çayı
2 lt su
![]()
Evet canim 1.67 ...Evet ben 65.4 tüm pazartesi, bakalım yarına ne olacakSenin boyun uzun sanırım, ben hala yeşil alana giremedim
![]()
Oy maşallahEvet canim 1.67 ...![]()
Afiyet olsun canımDetox canim hazir kizlar
cuma tam gaz yapcam![]()
Çok güzel canım afiyet olsunKızlar kahvaltım aynı, öğle yeşilçay türk kahvesi
akşam menüm
1tabak dünden kalan fırında karnabahar kızartması
2yk yoğurt
Benim pazartesiden bu güne +200 ve bu hafta çok güzel beslendim, regl biraz ödem yapabiliyor, ama sabret bir anda gidecek kiloKızlar dün ve bugün kilom tartıda aynı, adetime +-4gün var, daha önceki diyetimde regl dönemime hiç denk gelmemişti, regl öncesi kilo verme durumu nasıl oluyor,kilo duruyor mu?
Evet çok iyiyiz harikayızHepinize afiyet olsun kızlar, menüleriniz çok güzel çok iyi devam ediyoruz![]()
Afiyet olsun canımmKahve zamanıbu pro müthiş bir şey, insan gram açlık hissetmiyor
![]()
O şişkinlik regl den kaynaklanıyordur, ben elmayı kabuğuyla, çekirdeğiyle dilimleyip atıyorum suyun içineAfiyet olsun canımm
gerçekten öyle şaka gibi hiçbir şekilde açlık değil iç kıyılması bile olmuyor, bende sodamı içiyorum şu an, elma detoksu şişirdi çok beni, sen elmayı dilimleyerekmi yoksa sadece kabuklarınımı koyuyorsun?
Hazırım canım
Evet sonuç ne olursa olsun bırakmak yok4.günümüz bitti kızlar. Yarını çok merak ediyorum. Sonuç ne çıkarsa çıksın diyete tam gaz devam edeceğiz ama en azından motive olucakEki Görüntüle 2771507