- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Günaydın canımSarayca bende cezveye 1 ölçek kahve koyuyorum ama makinede 2 fincanlık olan düğmeye basıyorum hem acı olmuyor hem 1 kupa kahve içiyorum
![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımSarayca bende cezveye 1 ölçek kahve koyuyorum ama makinede 2 fincanlık olan düğmeye basıyorum hem acı olmuyor hem 1 kupa kahve içiyorum
![]()
En iyisi ortalıktan kaldırmakKızlar ben tartılmadan duramıyorum babama aşağı otoparka arabaya indir tartıyı cumaları çıkarırsın eve dedim![]()
Naptın 2-3 ekmek ne kız 1 dilim neyimize yetmiyor :)sabah 2-3 dl ekmeğin zararı olmaz,![]()
Hep açlıktan oluyorNaptın 2-3 ekmek ne kız 1 dilim neyimize yetmiyor :)
Canım ilk başta çok gitti, bir kaç gün durması normal, bak cumaya çok güzel eksi göreceksinGünaydınllar :) Bu sabah dayanamadım tartıldım. Pzartesi sabahından bu sabaha -300 gram gitmiş. Sabah 62,1 gördüm. Ne inatçı he bi 61 yüzünü göstermedi bana :))
Ama olsun böyle daha kilomu koruyucu şekilde verdiğimi düşünüyorum
ben iki güne bir mezurayla ölçüyorum sanki her gün ericekmiş gibiVallaha kızlar bende dayanamıyorum hergün tartılıyorum:)birde sanki hergün değişicekmiş gibi yag oranıma kadar bakıyorummm:)
Onu gecen bende yaptım ama bacagım kalınlaşmış cıkınca sinir oldum bıraktım:):)o kadar kilo ver bacak kalınlasın olucak işmiben iki güne bir mezurayla ölçüyorum sanki her gün ericekmiş gibi![]()
![]()
Hay AllahVallaha kızlar bende dayanamıyorum hergün tartılıyorum:)birde sanki hergün değişicekmiş gibi yag oranıma kadar bakıyorummm:)
ben iki güne bir mezurayla ölçüyorum sanki her gün ericekmiş gibi![]()
![]()
Nefis görünüyor canim Afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm 21 günün 3. Günü
Sabah
Yoğurt
1 elma
Öğlen
Tavuk sarma (pilavı yenmedi)
Salata
Çorba
Akşam
Tavuk sote