🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ben tencerede kızartmasını çok yaparım, fırında ilk denedim, hafif sert kalacak şekilde haşladım, az süt az yoğurt az zerdaçal ve karabiberden sos yapıp sosa karnabaharları bulayıp fırına verdim. Ama bunun sosu asıl yumurta ve un ile yapılıyor ben yumurta yemediğim için ve un kullanmadığım için sosu kendim ürettim😂 sen yumurta ile yaparsan daha güzel kızarır
Yumurta ve un olmadan ne güzel sos hazırlamıştım 🤩 eminim güzel olmuştur 👍

Çok güzel, kilona bakmadın değil mi 🤩 bende merak ediyorum senin kilonu, eminim güzel bir eksi gelecek 💪
Kiloma bakmadan duramıyorum kız ben 😂 ben hepimizden güzel eksiler geleceğini biliyorum cuma günü. Benim diyette son 14 günüm canım, 14gün sonundaki kilomu çook merak ediyorum ben aşırı hırs yaptım😎

Kiloma bakmadan duramıyorum kız ben 😂 ben hepimizden güzel eksiler geleceğini biliyorum cuma günü. Benim diyette son 14 günüm canım, 14gün sonundaki kilomu çook merak ediyorum ben aşırı hırs yaptım😎
Tam 2 hafta var 🤩 nasıl hırslı olduğunu biliyorum ve bende sana bakarak hırslanıyorum 😃

Yarınki yeşil elma detoks suyumu az önce hazırladım, sabah çocukların kahvaltı telaşı derken kaynatarak yaptığım için hazırlaması zaman alıyo, haftada 2 kez yapıcam,geçen hafta yapmıştım en son

herkese iyi uykular kızlar yarın yine çook iyi olucaz🤩

Yarınki yeşil elma detoks suyumu az önce hazırladım, sabah çocukların kahvaltı telaşı derken kaynatarak yaptığım için hazırlaması zaman alıyo, haftada 2 kez yapıcam,geçen hafta yapmıştım en son

herkese iyi uykular kızlar yarın yine çook iyi olucaz🤩
Bende hazırlayayım yarın vakit bulamam, 1 yeşil elma karanfil tarçın limon zencefil ve zerdeçal ile yapayım, 🤩 iyi geceler ❤️

Bende hazırlayayım yarın vakit bulamam, 1 yeşil elma karanfil tarçın limon zencefil ve zerdeçal ile yapayım, 🤩 iyi geceler ❤️
Şimdiden afiyet olsun canım, benzer malzemeleri kullanmışız, ben de
  • 1 adet yeşil elma
  • 1 yemek kaşığı yeşil çay
  • 6-8 dal maydanoz
  • 1 adet limon
  • 2 adet çubuk tarçın
  • 5 adet tane karabiber
  • 5-6 adet karanfil
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • Fındık büyüklüğünde taze zencefil
  • 1 litre su ile hazırladım. Bu detoks suyununda iddiası benim iddiamla yarışır cinsten, haftada 2 defa yapıp 1 ayda -6 kilo vaadediyor🤩🤩

Bugün kahvalti yapmadim kizlar canim istemedi disarda islerim vardi Bir muz yiyip ciktim daha yeni geldim ama hic ihstahim yok bugün
Ama form yerinde🥰💪🏻

Back