🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyileşir🙏kaç yaşında oğlun .
benim oğlum hala sünnet olmadı, eşim bu ara yaptıralım diyor ama ben yazın olsun istiyorum 😊
Sağol canım inşallah. Oğlum şu an 8aylık, sünnet olduğunda 4 aylıktı. Ben de bebekken olsun bitsin istedim. Senin oğlun kaç yaşında? Aslında oğlun ne zaman hazırsa o zaman olsun, bizim sadece sünnetten sonraki ilk idrarını yaparken ağrısı oldu sonrasında hiçbir ağrı sızı olmadı çok şükür, darısı başınıza🙏

Sağol canım inşallah. Oğlum şu an 8aylık, sünnet olduğunda 4 aylıktı. Ben de bebekken olsun bitsin istedim. Senin oğlun kaç yaşında? Aslında oğlun ne zaman hazırsa o zaman olsun, bizim sadece sünnetten sonraki ilk idrarını yaparken ağrısı oldu sonrasında hiçbir ağrı sızı olmadı çok şükür, darısı başınıza🙏
Çok geçmiş olsun canım ben de iki oğlumu bebekken yaptırdım çok şükür ikisinde de çok rahat atlattım bı sıkıntı olmadı 🙏

Canım geçen memlekete geldiğimde eylül ayında sünnet olmuştu 4 aylıkken, bu gelişimde geçen kontrole götürdüm yapışıklık olmuş, bikaç gün önce baktım yine yapışmış😢 her defasında etle deriyi ayırıyo doktor kıpkırmızı kan oturuyo pipisine, şimdi yarın yine aynısı olacak içim içimi yiyor, inşallah bidaha yapışmaz
Canım allah yardımcınız olsun 🙏🏼🙏🏼

Erken yaptırmakla En iyisini yapmışsın, benim oğlan 7 yaşında, olsa iyi olur yazın inşallah sorunsuz olur 😃

Evet kizlar günüme yine sirke limon icerek basladim simdi keyif kahvemi iciyorum... kendimi dünden daha hafif hisediyorum... basaracaz ...

tek sorunum var esim Bana gülüyo salata yiyorum ekmeyi kestim diye.. Niye kendine isgence cektiriyorsun diyo 😂😂 bide önümde durmadan yiyor.. yani anlicaniz baya savasiyorum ama kendimle gurur duyuyorum irademe sahip cikabildigim icin... her gün yemek yapiyorum güzel güzel inatla yemiyorum tatmiyorum bile 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Ya bide kizlar hergün Sabah iki yumurta yerim tok tutsun diye ama bana kasinti yapuyor😭😭😭...
Bi fikriniz varmi onun yerine ne yiye bilirim

Evet kizlar günüme yine sirke limon icerek basladim simdi keyif kahvemi iciyorum... kendimi dünden daha hafif hisediyorum... basaracaz ...

tek sorunum var esim Bana gülüyo salata yiyorum ekmeyi kestim diye.. Niye kendine isgence cektiriyorsun diyo 😂😂 bide önümde durmadan yiyor.. yani anlicaniz baya savasiyorum ama kendimle gurur duyuyorum irademe sahip cikabildigim icin... her gün yemek yapiyorum güzel güzel inatla yemiyorum tatmiyorum bile 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Bende düne göre hafif hissediyorum 😍 inanılmaz güzel bir Duygu,💪
Eşini takma sen, yoluna aynen devam, kıskanıyor bence 😃

Ya bide kizlar hergün Sabah iki yumurta yerim tok tutsun diye ama bana kasinti yapuyor😭😭😭...
Bi fikriniz varmi onun yerine ne yiye bilirim
Canım ben bu haftadan sonra wasa yemeye başlarım sanırım, sen ekmeği tamamen mi kestin, eğer hiç yemeyeceksin yumurta yerine küçük bi muz tüketebilirsin 😊

Bende düne göre hafif hissediyorum 😍 inanılmaz güzel bir Duygu,💪
Eşini takma sen, yoluna aynen devam, kıskanıyor bence
Canım ben bu haftadan sonra wasa yemeye başlarım sanırım, sen ekmeği tamamen mi kestin, eğer hiç yemeyeceksin yumurta yerine küçük bi muz tüketebilirsin 😊
Evet canim gecen hafta wasa yedim Bu hafta tamamen kestim

Back