- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Afiyet olsun canımBugünkü aksam yemegim
Yine Salata yanina iki üc parca et
![Thumbs up :thumbsup: 👍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağolCanım allah yardımcınız olsun![]()
Sapol canım, çok şükür bizimde sıkıntımız olmadı inşallah bu kez yapışıklıkta geçerÇok geçmiş olsun canım ben de iki oğlumu bebekken yaptırdım çok şükür ikisinde de çok rahat atlattım bı sıkıntı olmadı![]()
Afiyet olsun sanada canım süper gidiyoruzAkşam yemeği haşlanmış tavuk salatayoğurt
Harikasın canım1 saat şimdi 20 dk öğlen yürüyüş yaptım toplam 1 saat 20 dk
Mis mis, afiyet olsunAkşam yemeği haşlanmış tavuk salatayoğurt
Çok iyi canım afiyet olsunMerhaba arkadaşlar21. Günün 2. Günü
Menüm
Sabah
Yoğut ve müsli
Öğlen
Etli türlü
Bulgur pilavı
Çorba
Ayran
Akşam
1 büyük havuç
2 küçük turpsalata yapmaya üşendim kıtır kıtır yedim
Su 2 lt
Sağol canımÇok iyi canım afiyet olsun
Yaza sorunsuzca halledersiniz inşallah canımErken yaptırmakla En iyisini yapmışsın, benim oğlan 7 yaşında, olsa iyi olur yazın inşallah sorunsuz olur![]()
Yine yapışmış açtı eliyle bağırtarak
Çok iyi olmuş akşam kalorini öğlen almışsın yakmışsındır bileSağol canımbu gün değişiklik yapıp yemekhaneye gittim yedim
akşamı da salata ile kapattım
![]()
Oy kuzum yaYaza sorunsuzca halledersiniz inşallah canım
Yine yapışmış açtı eliyle bağırtarakhaftaya kontrole çağırdı canım
Perşembe ya tek öğün ya da saf pro yapacağım bakalımÇok iyi olmuş akşam kalorini öğlen almışsın yakmışsındır bile
Amin canım. Yazın olsun belki pandemi hafifler hastane/muayene ortamları daha içe siner şekilde olurOy kuzum yainşallah bir daha olmaz geçer gider
Bizim yaza kalacak herhalde![]()